طرزتهیه کیک لبو در خانه + فیلم دست‌بافته‌های زنان ایل، نماد و هویت کشور است عوارض سقط جنین عمدی و غیرقانونی در مراکز غیربهداشتی برگزاری جایزه ملی جوان سال با هدف شناسایی و تجلیل از جوانان برتر کشور برگزاری اعتکاف در زیر سایه مادری، برای اولین بار در برخی از شهر‌های کشور اهدای کتاب و درخت به یکدیگر، رسم خانوادگی بانوی مجری پیشکسوت ایران، دومین کشور در زمینه کنترل سوءتغذیه کودکان منیره گرجی درگذشت + سوابق (۲۳ دی ۱۴۰۳) اشتغال برای ۵۰۰ زن ایلامی توسط اولین بانوی دکتری مدیریت کارآفرینی این استان اجرای ۹۲۶ طرح مشاغل خانگی و خوداشتغالی توسط بانوان خراسان جنوبی رصد انواع اختلالات روانی در صدر جست‌و‌جو‌های شبکه‌های مجازی آسیب‌های بلاگری زوجین جوان در فضای مجازی اثربخشی هنر در ترویج فرهنگ مطالعه در کودکان پاکستان، میزبان کنفرانس دو روزه آموزش دختران در جوامع اسلامی پیامد‌های جبران‌ناپذیر تبلیغات زیبایی زنان در شبکه‌های اجتماعی افزایش ۳ برابری حضور زنان در مسابقات تنیس روی میز بانوان در المپیاد ورزشی زمستان مشهد
سرخط خبرها
کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است

کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است

  • کد خبر: ۲۹۸۲۷۵
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
اکثر زنان در دوران بارداری بین ۱۲ تا ۱۶ کیلوگرم وزن اضافه می‌کنند. بیشتر این وزن به جای چربی مربوط به نوزاد است. با این حال بسیاری از زنان ممکن است کاهش وزن بعد از زایمان برایشان مشکل باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درک این نکته مهم است که تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی پس از زایمان همچنان اتفاق می‌افتد و بلافاصله پس از زایمان متوقف نمی‌شوند. همراه با این تغییرات و گذار به نقشی جدید در زندگی، سبک زندگی و وزن شما می‌تواند تحت تاثیر قرار گیرد.

احتباس مایعات و نوسانات هورمونی


بدن اغلب پس از زایمان مایعات اضافی را حفظ می‌کند. این به افزایش موقت وزن کمک می‌کند. نوسانات هورمون‌های مربوط به بارداری و شیردهی می‌تواند بر متابولیسم و اشتها تأثیر بگذارد. زنان همچنین ممکن است افزایش کالری دریافتی یا تغییراتی را در پس از زایمان تجربه کنند که می‌تواند بر وزن تأثیر بگذارد.

تغییرات در فعالیت بدنی و خواب

تطبیق با یک روال جدید و نیاز‌های مراقبت از نوزاد ممکن است منجر به کاهش فعالیت بدنی شود. کمبود خواب همچنین می‌تواند بر متابولیسم تأثیر بگذارد و به افزایش وزن کمک کند.

عوامل عاطفی و سبک زندگی

عوامل عاطفی (مانند استرس، افسردگی یا تغییرات خلق و خو) می‌توانند بر عادات غذایی و وزن تأثیر بگذارند. اگرچه شیردهی می‌تواند از کاهش وزن حمایت کند، برخی از زنان ممکن است به دلیل افزایش گرسنگی یا تغییرات متابولیک افزایش وزن را تجربه کنند.

اهداف واقع بینانه تعیین کنید


انتظار کاهش حدود ۴.۵ پوند در عرض دو سال پس از زایمان، واقع‌بینانه است. این به میزان وزنی که در دوران بارداری اضافه می‌کنید نیز بستگی دارد. اگر وزن زیادی اضافه کردید، انتظار اینکه چند پوند وزنتان بیشتر از قبل از بارداری باشد، واقع بینانه است.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.