پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد

  • کد خبر: ۲۹۸۲۹۶
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: این دانشگاه سند هوشمندسازی سلامت را تدوین کرده است و امیدواریم هرچه سریع‌تر این سند به تصویب برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن بختیاری در نشست خبری دومین همایش بین‌المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی گفت: دانشگاه هوشمند در سال ۹۴ راه‌اندازی شده و تمرکز آن روی حوزه‌های فناوری و مجازی است. با آمدن هوش مصنوعی جامعه بشری دچار تحول شده است.

وی بیان کرد: حوزه سلامت در هوش مصنوعی پیشرو است. وزارت بهداشت دانشگاه مجازی را به دانشگاه هوشمند تغییر کاربری داده است تا در این مرکز فناوری‌های نوین و ارائه راهکار‌ها و همچنین بسترسازی در زمینه هوشمندسازی بهتر از گذشته انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ادامه داد: دانشگاه سعی کرده موضوع هوش مصنوعی را در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش مدنظر قرار دهد. در دوران شیوع کرونا آموزش‌های مجازی مبتنی بر فناوری در دانشگاه‌های مختلف کشور پیگیری شده‌اند.

وی ادامه داد: هوش مصنوعی در حوزه‌های تحقیقات و سلامت کاربرد ویژه‌ای دارد و ایران باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد تا از دنیا عقب نماند.

بختیاری تصریح کرد: جراید نقش اساسی در ایجاد و تثبیت موضوع فرهنگ در کشور‌های مختلف در دنیا دارند. اکنون باید در خصوص کاربرد هوش مصنوعی در حوزه سلامت اقدامات بهتری نسبت به گذشته انجام شود.

وی در خصوص دومین همایش هوش مصنوعی اضافه کرد: دومین همایش هوش مصنوعی در تهران با حضور ۱۰ سخنران بین‌المللی از کشور‌هایی مانند پاکستان، هند، کانادا، مالزی و چین برگزار می‌شود؛ آموزش‌های مجازی و ارائه خدمات آموزش به دانشجویان از جمله رسالت‌های مهم این دانشگاه محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند افزود: آموزش پزشکی باهدف توانمندسازی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه انجام شده و حدود ۱۰۰ هزار نفر دروس تابستانی را در این دانشگاه تحت عنوان واحد‌های تابستانی از دانشگاه‌های مختلف کشور گذرانده‌اند.

وی گفت: کلاس هوشمند، تعلیم‌وتربیت هوشمند از جمله موضوعاتی هستند که در دنیا مطالعاتی شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند ادامه داد: پردازش داده‌های پزشکی، هوش مصنوعی مولد در مراقبت‌های بهداشتی و درمانی، پزشکی شخص محور، هوش مصنوعی در داروسازی و فناوری‌ها و تجهیزات پزشکی از جمله محور‌های این کنگره هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اضافه کرد: مجوز مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در حوزه سلامت از وزارت بهداشت اخذ شده است.

بختیاری تأکید کرد: پدیده‌های نوین نیازمند بستری برای تبادل اطلاعات هستند و برگزاری همایش‌های بین‌المللی محلی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات کشور‌های مختلف در حوزه هوش مصنوعی است.

در ادامه نشست خبری، بابک ثابت، معاون امور دانشگاهی و دبیر علمی همایش، گفت: در رشته دکترای یادگیری الکترونیکی سه دانشجوی شاغل به تحصیل در این دانشگاه هستند. در آزمون آذر امسال برای ترم بعد و همچنین برای سال آینده کلا ۶ دانشجوی دیگر جذب خواهند شد.

وی افزود: در زمینه تولید مقالات در حوزه هوش مصنوعی نیز در دنیا جایگاه ۱۶ را کسب کرده است.

در ادامه مراسم، شهریار اسلامی‌تبار، معاون اجرایی همایش هوش مصنوعی نیز گفت: ربات‌های جراحی در دنیا پر کاربرد هستند. اولین داروخانه آنلاین بیش از ۷ سال در کشور مشغول به کار است و دومین داروخانه نیز تحت عنوان ۱۳ آبان راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین موضوعات بحث بهبود کیفیت مواد غذایی و کشف دارو‌های جدید است که هوش مصنوعی در این حوزه‌ها اقدامات خوبی داشته است.

اسلامی‌تبار ادامه داد: هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماری‌ها در تصویربرداری کمک زیادی خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->