آغاز اردوی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان کشور در بخش بانوان، در زنجان از امروز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است زنان میان‌سال در غبار وظیفه‌های مادرانه گم شده‌اند تنها بازپرس زن در کشور در یکی از مهم‌ترین شعبه‌ها یعنی شعبه ویژه قتل دادسرای ویژه نوجوانان فعالیت می‌کند پخش سریال «خانه‌روشنا» با ایفای نقش کیمیا خلج از شبکه دو سیما سبک زندگی سالم با چه راهکار‌هایی ایجاد می‌شود؟ قهرمان‌پروری در ایران کم‌رنگ شده است بانوی عکاس سی‌ساله سیرجانی که علاوه بر بچه‌داری و عکاسی، مدیریت یک آنلاین‌شاپ را نیز به عهده دارد کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است راهکار‌هایی برای سرحال‌ماندن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز داشتن فعالیت بدنی یک الزام اجباری برای بیماران قلبی است اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است اختلال در عملکرد تیروئید می‌تواند روی فرکانس رشد فعال مو‌ها تأثیرگذار باشد از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد نام کودک می‌تواند بر هویت، شخصیت و وضعیت اجتماعی‌اش تأثیر بگذارد سهم بالای بانوان متقاضی آزمون پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری هر کسی سی خودش! تشخیص و کاهش شرمندگی در کودکان، یک مهارت ضروری برای همه والدین است ۱۷ پایگاه اورژانس بانوان در شهر‌های بزرگ کشور فعال است
سرخط خبرها
بانوی عکاس سی‌ساله سیرجانی که علاوه بر بچه‌داری و عکاسی، مدیریت یک آنلاین‌شاپ را نیز به عهده دارد

بانوی عکاس سی‌ساله سیرجانی که علاوه بر بچه‌داری و عکاسی، مدیریت یک آنلاین‌شاپ را نیز به عهده دارد

  • کد خبر: ۲۹۸۳۱۶
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹
فاطمه خواجه‌پور، عکاسی سیرجانی بوده که واکنش‌ها درباره او دومدل است؛ برخی این حرکت او را تشویق می‌کنند و نمونه‌ای از مادران کارآمد می‌دانند و در مقابل بعضی دیگر معتقدند که فرزند خردسال او به‌خاطر فعالیت‌های مادر دچار آسیب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عکس‌هایش درحالی‌که یک دستش به دوربین عکاسی است و در آغوشی‌اش دختر کوچکش، در حال بازی در شبکه‌های اجتماعی وایرال شده و حسابی سر‌و‌صدا کرده است. فاطمه خواجه پور، عکاس ۳۰ ساله سیرجانی که واکنش‌ها درباره او ۲ مدل است؛ برخی این حرکت او را تشویق می‌کنند و نمونه‌ای از مادران کارآمد می‌دانند و در مقابل بعضی دیگر معتقدند که فرزند خردسال او به‌خاطر مادر دچار آسیب می‌شود. اگرچه هیچ‌کدام از این نظرات، حرف‌ها و کنایه‌های دیگر برای او مهم نیست و راه خودش را ادامه می‌دهد.

چه شد که تصمیم گرفتی با دختر ۷ ماهه‌ات عکاسی خبری و ورزشی کنی؟ چرا مثل همه مرخصی زایمان نگرفتی؟

من تا ۲ هفته قبل از زایمانم، عکاسی می‌کردم و استراحت نداشتم. برای عکاسی مسابقات والیبال یا عکاسی محیط‌های خبری دیگر می‌رفتم و بعد زایمان هم کارم را از ۳ ماهگی «پناه» شروع و تلاش کردم که فرزندداری مانع کارم نشود و پناه هم در کنار خودم باشد.

اغلب افراد، وقتی عکس‌های شما را حین عکاسی با پناه می‌بینند، این سؤال در ذهنشان ایجاد می‌شود که چرا او را پیش مادر یا همسرتان‌نمی‌گذارید و اصولا سختتان نیست کار کردن با یک بچه ۷ ماهه در آغوشی؟

سخت که هست. بالاخره هم دوربین سنگین است و هم پناه را در آغوشم گرفته‌ام، اما دوست ندارم که بچه‌ام را تا ۲ سالگی از خودم دور کنم؛ چون طبق اصول روانشناسی کودک تا ۲ سالگی باید در کنار مادرش باشد و در آغوش او بزرگ شود.

واکنش دیگران مثلا همکارانتان به این حرکت شما چیست؟

واکنش‌ها هم مثبت است و هم منفی. مثلا در بازی فوتبال گل گهر و فولاد، یکی از همکاران عکاس مرد دائم غر می‌زد که «چرا بچه رو آوردی؟ الان اذیت می‌شه، آخه این چه کاریه؟ و...» یا در مسابقات والیبال یکی کنار زمین می‌گفت که «مراقب باش توپ تو سر بچه نخوره، الان اگر توپ بخوره تو سرش می‌خوای چی کار کنی و...» درحالی‌که پناه نه‌تن‌ها اذیت نمی‌شود بلکه در آغوش من در حال بازی است و من یک دستم در دستش است و دائم با او حرف می‌زنم و حتی وقتی می‌بینم که خوابش می‌آید حین عکاسی آرام برایش لالایی می‌خوانم.

چقدر این نگاه که کودک ۷ ماهه شما حین عکاسی خبری و ورزشی اذیت می‌شود، درست است؟

پناه واقعا اذیت نمی‌شود، چون عادت دارد و اتفاقا اجتماعی هم شده و با زبان خودش با دیگران حرف می‌زند و توقع واکنش از طرف آنها را هم دارد. شده از ۷ صبح تا ۱۰ شب با من بوده و هم خوابیده، هم شیر خورده، هم بازی کرده و اتفاقا به بقیه انرژی مثبت هم داده، در حدی که برنامه‌هایی که او را نمی‌برم، همکاران دائم می‌گویند که چرا پناه را نیاوردی؟ قطعا مادر از بقیه به فرزندش دلسوزتر است و این تصمیم من برای بودن پناه در کنارم مبنای علمی داشت و وقتی ۲ ساله شد، خیالم راحت می‌شود و می‌توانم او را به کسی بسپارم و کار کنم.

اگر حین کار شما گرسنه شود یا نیاز به تعویض پوشک داشته باشد یا گریه کند، چطور؟ در این موقعیت‌ها چه کار می‌کنید؟

اگر پناه شیر بخواهد یا نیاز به تعویض پوشک داشته باشد، جایی را پیدا می‌کنم و حتما به امور شخصی او می‌رسم، حتی اگر گرسنه باشد، حین کار به او غذا می‌دهم و، چون به این فضا عادت دارد، اتفاقا حالش خوب است و بازی می‌کند. قطعا جایی اگر حس کنم خودم یا پناه اذیت می‌شویم، او را در خانه می‌گذارم.

برخی می‌گویند شما با این حرکت اجتماعی می‌خواهید به زنان دیگر نشان دهید که می‌شود همزمان با کار، بچه داری هم کرد.

نه اتفاقا! تصمیم من کاملا شخصی بود و فقط برای نگهداری از فرزند خردسالم این کار را کردم، اما در ادامه بازخورد‌ها زیاد بود و هرکسی برداشت خودش را از کار من داشت، مثل مادر جوانی که پیام داد من با دیدن تو انگیزه گرفتم و یا در مقابل بعضی‌ها هم به من این انگ را می‌زنند که سناریو نویسی کردم که دیده شوم یا از دولت پول گرفتم که تبلیغ فرزندآوری بکنم که برایم مهم نیست. 

و ظاهرا کار دومی هم دارید؟

بله. من در کنار بچه‌داری و عکاسی، یک آن‌لاین شاپ دارم و آن را هم مدیریت می‌کنم.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.