پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود
سرخط خبرها

حمایت ویژه از دانش‌بنیان‌های فعال در حوزه ماهواره و فضا

  • کد خبر: ۲۹۸۵۵۶
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶
حمایت ویژه از دانش‌بنیان‌های فعال در حوزه ماهواره و فضا
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به حمایت‌های این معاونت از تولید ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» ساخت یک شرکت دانش بنیان کشور، بر حمایت ویژه از مجموعه‌های فناور بخش خصوصی فعال در حوزه فضایی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین افشین ضمن تبریک تزریق موفق ماهواره‌های هدهد و کوثر در مدار ۵۰۰ کیلومتری که بامداد سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ توسط ماهواره بر سایوز از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شد، افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری علاوه بر ارائه خدمات پشتیبانی و حمایت‌های معنوی از مجموعه دانش بنیان فعال در این حوزه و اعطای تسهیلات مختلف در زمینه اخذ مجوز‌های بهره برداری از وزارت صمت و امور گمرکی، از ابتدای شکل گیری پروژه ساخت ماهواره کوثر و در ادامه از پروژه ماهواره هدهد حمایت کرده است

وی با اشاره به رویکرد حمایتی معاونت علمی در دوره جدید گفت: براساس مدل جدید و مکاتبه انجام شده با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مقرر شده با پیش خرید تصاویر ارسالی از این ماهواره‌ها از پیشبرد این برنامه‌ها حمایت شود. بحث بیمه پروژه‌های فضایی نیز به عنوان درخواست اصلی فعالان بخش خصوصی حوزه فضایی نیز در معاونت علمی در دست پیگیری است.

بر اساس اعلام معاونت علمی، ماهواره بر سایوز حامل ۵۳ ماهواره از جمله نخستین ماهواره‌های ساخت بخش خصوصی (شرکت‌های دانش بنیان) ایران به نام‌های هدهد و کوثر، ساعت ۲:۴۸ بامداد سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ از پایگاه فضایی وستوچنی به فضا پرتاب شد.

حسین شهرابی فراهانی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان فعال در حوزه فضایی کشور نیز ساعتی پیش اعلام کرد: بر مبنای شواهد تله متری دریافتی از پرتابگر و سایر شواهد جدایش و تزریق مداری، پرتاب ماهواره‌های هدهد و کوثر ساعت ۷ صبح امروز ۱۵ آبان با موفقیت انجام شده است.

این موفقیت به مفهوم آن است که پرتابگر کار خود را به درستی انجام داده است، ضمن آنکه محفظه نگهدارنده ماهواره‌های هدهد و کوثر نیز که ساخت مجموعه‌های دانش‌بنیان ایرانی هستند به طور کامل وظایف خود را انجام داده‌اند.

ماهواره کوثر نخستین محصول فضایی یک مجموعه دانش بنیان ایرانی است که طراحی آن در تابستان ۱۳۹۸ آغاز شد. این ماهواره ۳۰ کیلوگرم وزن دارد و در مدار ۵۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار گرفته است.

ماهواره کوثر از استاندارد ماهواره‌های مکعبی پیروی می‌کند که باعث کاهش زمان و هزینه فرآیند ساخت می‌شود. ماموریت اصلی ماهواره کوثر از نوع سنجشی در حوزه‌های کشاورزی، محیط زیست و نقشه برداری است و مجهز به دوربین‌هایی در طیف NIR و RGB با وضوح متوسط ۳.۴۵ متر GSD است.

ماهواره هدهد نیز یکی دیگر از محصولات این مجموعه فناور است که یک ماهواره با استاندارد ماهواره‌های مکعبی با وزنی حدود ۴ کیلوگرم است. ارتفاع مدار این ماهواره نیز ۵۰۰ کیلومتر است. مأموریت آن ایجاد بستر اختصاصی ارائه خدمات ارتباطی و اینترنت اشیا باند باریک می‌باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->