به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم سادات موسوی بیان کرد: بهترین راه پیشگیری از آن این است که از حاملگیهای ناخواسته به بهترین وجه جلوگیری شود که منجر به سقط جنین حتی در شرایط مطلوب نشود. چراکه سقط هم ممکن است باعث افزایش میزان مرگ و میر مادران به طور بالقوه شود و هم میتواند عوارض متعددی برای سلامت مادر داشته باشد.
این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه هرچقدر سن بارداری بالاتر باشد، عوارض ناشی از سقط جنین جدیتر و مهمتر میشود. البته عوارض سقط در ماههای آخر بارداری بسیار بیشتر و جدیتر است، اضافه کرد: سقطهای دیررس یعنی بعد از هفته هشتم یا سه ماهه دوم بارداری بسیار خطرناک و گاهی جبرانناپذیر است؛ عوارضی شامل صدمه دیدن دستگاه تناسلی زن، خونریزی زیاد، پاره شدن رحم، عفونت لولههای رحمی، عفونت دستگاه تناسلی و عفونت لگن که گاهی منجر به انسداد لولهها و چسبندگیهای لگنی میشود و میتواند منجر به ناباروری همیشگی زن شود. البته سقط حتی در ماههای اول بارداری هم سِیف و ایمن نیست.
به گفته وی، آمبولی و اختلالات ناشی از آن که در سیستم قلبی و عروقی فرد اتفاق میافتد هم یکی دیگر از عوارض زودرس در سقط جنین است. البته صددرصد سقطها با عوارض شدید همراه نیستند.
منبع: همشهری آنلاین