لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
سقط جنین یک فرایند خطرزا برای مادر است

سقط جنین یک فرایند خطرزا برای مادر است

  • کد خبر: ۲۹۸۸۰۷
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
جراح و متخصص زنان و زایمان و فوق‌تخصص انکولوژی زنان گفت: سقط جنین یک فرایند خطرزا است و صددرصد ایمن نیست و حتی اگر در شرایط بسیار مطلوب هم انجام شود، باز می‌تواند خطرات و عوارض جدی برای سلامت و حیات مادر داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم سادات موسوی بیان کرد: بهترین راه پیشگیری از آن این است که از حاملگی‌های ناخواسته به بهترین وجه جلوگیری شود که منجر به سقط جنین حتی در شرایط مطلوب نشود. چراکه سقط هم ممکن است باعث افزایش میزان مرگ و میر مادران به طور بالقوه شود و هم می‌تواند عوارض متعددی برای سلامت مادر داشته باشد.

این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه هرچقدر سن بارداری بالاتر باشد، عوارض ناشی از سقط جنین جدی‌تر و مهم‌تر می‌شود. البته عوارض سقط در ماه‌های آخر بارداری بسیار بیشتر و جدی‌تر است، اضافه کرد: سقط‌های دیررس یعنی بعد از هفته هشتم یا سه ماهه دوم بارداری بسیار خطرناک و گاهی جبران‌ناپذیر است؛ عوارضی شامل صدمه دیدن دستگاه تناسلی زن، خون‌ریزی زیاد، پاره شدن رحم، عفونت لوله‌های رحمی، عفونت دستگاه تناسلی و عفونت لگن که گاهی منجر به انسداد لوله‌ها و چسبندگی‌های لگنی می‌شود و می‌تواند منجر به ناباروری همیشگی زن شود. البته سقط حتی در ماه‌های اول بارداری هم سِیف و ایمن نیست.

به گفته وی، آمبولی و اختلالات ناشی از آن که در سیستم قلبی و عروقی فرد اتفاق می‌افتد هم یکی دیگر از عوارض زودرس در سقط جنین است. البته صددرصد سقط‌ها با عوارض شدید همراه نیستند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.