پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

آمار ابتلا به آنفلوانزا و کرونا در ۴ شهرستان خراسان رضوی افزایش یافته است

  • کد خبر: ۲۹۹۰۲۳
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
آمار ابتلا به آنفلوانزا و کرونا در ۴ شهرستان خراسان رضوی افزایش یافته است
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از روند افزایشی موارد ابتلا به آنفلوانزا و کرونا از ابتدای آبان ماه سال جاری در جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور شامل نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حامد جز جلالیان گفت: از ابتدای آبان ماه ۱۴۰۳ موارد ابتلا به آنفلوانزا در جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزایش داشته و روند ابتلا صعودی بوده است.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود با سرد شدن هوا در ماه‌های آینده موارد ابتلا در شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه بیشتر شود، افزود: با توجه به بررسی‌های انجام شده، از ابتدای آبان ماه درصد نتایج نمونه‌های مثبت آنفلوانزا به ۹ درصد رسیده که نسبت به ماه قبل ۲ درصد افزایش داشته است.

 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: این در حالی است که آمار نمونه‌های مثبت کووید ۱۹ نیز در ابتدای آبان ماه امسال ۲۴ درصد مثبت اعلام شده که نسبت به ماه قبل ۳ درصد افزایش داشته است.

رئیس مرکز بهداشت نیشابور اظهار کرد: همچنین بر مبنای گزارش هفتگی آزمایشگاه ملی آنفلوانزا و ۱۷ آزمایشگاه منطقه‌ای تابعه، از میان ۱۶۰۵ نمونه آزمایش شده برای آنفلوانزا در طول هفته منتهی به ۱۲ آبان ماه سال جاری، ۵ درصد موارد از نظر آنفلوانزا مثبت بوده که این آمار در مقایسه با هفته گذشته در سطح کشور نیز افزایشی بوده است.

او در ادامه یادآور شد: تایپ (نوع) غالب ویروس آنفلوانزا در این هفته در کشور با نسبت ۹۳ درصد آنفلوانزای A و ساب تایپ (زیرمجموعه) شایع H ۱ N ۱ بوده است.

آنفلوانزا یک بیماری حاد ویروسی دستگاه تنفسی است که علائم آن شامل تب، سردرد، خستگی، درد بدن، آبریزش بینی و چشم، گلودرد و سرفه است که افراد در هر گروه سنی را می‌تواند مبتلا کند.

ضمن اینکه بیماری‌های حاد تنفسی قابل پیشگیری است و می‌توان با رعایت اصول خود مراقبتی تا حد زیادی از ابتلای به آن پیشگیری کرد، گفت: استفاده از ماسک در فضا‌های سربسته و تجمعات، شستشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون، حفظ فاصله فیزیکی حداقل به اندازه یک متر از افراد دارای علامت و خودداری از روبوسی و دست دادن و استفاده از دستمال هنگام عطسه و سرفه و انداختن دستمال آلوده در سطل زباله می‌تواند تا حد قابل قبولی ابتلا را کاهش دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه از بیماریابی فعال هپاتیت C واچ آی وی و ارائه خدمات تشخیص و درمان رایگان بیماران مبتلا به هپاتیت C و HIV در زندان این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح در راستای حذف هپاتیت c و کنترل اچ آی وی، با هدف شناسایی، درمان، آموزش و بیماریابی فعال این دو بیماری، ارتقاء سلامت مبتلایان و جلوگیری از عوارض احتمالی و مرگ ناشی از این بیماری‌ها در نیشابور اجرا می‌شود.

وی افزود: یکی از گروه‌های هدف این برنامه، مددجویان زندان‌ها هستند که با همکاری مسئولین زندان نیشابور و با حضور نیرو‌های مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری دانشگاه برای حدود ۹۰ نفر از زندانیان تست سریع اچ آی وی و هپاتیت c انجام شد که پس از شناسایی و تأیید تشخیص، درمان این بیماران جدید، با حضور تیم درمانگر (شامل پزشک و کارشناس) و با همکاری و نظارت بهداری زندان شروع شد.

جزجلالیان ادامه داد: با حذف ویروس از بدن بیماران جلوی انتشار بیماری در جامعه گرفته می‌شود. این در حالی است که در صورت عدم درمان، یک فرد مبتلا می‌تواند سالانه تا ۱۲ نفر را آلوده کند.

وی با بیان اینکه هپاتیت c با مصرف ۳ ماه دارو‌های رایگان (اهدایی از وزارت بهداشت) قابلیت درمان قطعی را دارد و تمام فرآیند تشخیص و درمان کاملاً رایگان صورت می‌گیرد، از همه افراد جامعه، به ویژه کسانی که رابطه غیر ایمن، اعتیاد تزریقی و... داشته‌اند خواست با مراجعه به مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری و هپاتیت واقع در کلینیک عطار، از خدمات مشاوره، تست و مراقبت و درمان رایگان به‌صورت کاملاً محرمانه استفاده کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->