پیش بینی بورس فردا چهارشنبه (۲۳ آبان ۱۴۰۳) برخی محور‌های خراسان رضوی لغزنده و مه آلود شد (۲۲ آبان ۱۴۰۳) ویدئو| دعوای عجیب اداره برق و شهرداری دزفول | از قطع برق تا مسدودسازی مسیر آغاز متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی دو حادثه حریق خودرو در مشهد (۲۲ آبان ۱۴۰۳) ضریب آمادگی کشور در بحران فقط ۱۲ درصد است معضل «نسل ساندویچی» در کمین کشور و پیامدهای سالمندی جمعیت در نود و ششمین جلسه کمیسیون بانوان و خانواده تاکید شد: توانمندسازی و شبکه سازی زنان محلات مشهد پنجمین مراسم ازدواج زوج های جوان ارتش جمهوری اسلامی در مشهد برگزار شد | دریادار سیاری: دشمن به دنبال تغییر سبک زندگی ماست+ویدئو یک وکیل دادگستری در تهران زن و فرزند خود را به قتل رساند (۲۲ آبان ۱۴۰۳) چرا برای آیفون سرودست می‌شکنیم؟ | تمایز با سیب گاززده! ریه‌­های سالم، تضمینی برای تندرستی بدن قتل برای ۶ میلیون تومان ضوابط پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی در بازدید از مؤسسه فرهنگی شهرآرا: به دنبال ارائه گزارش صحیح و دقیق از حوادث هستیم + فیلم قاتل پزشک متخصص یاسوجی دستگیر شد قانون «جوانی جمعیت»؛ پرهزینه، اما کم اثر آیا مجلس بازنشستگان حداقل‌بگیر تأمین اجتماعی را فراموش کرده است؟ پرداخت ماهانه حق پرستاری برای افراد با اختلال طیف اوتیسم شدید و خیلی شدید ۳۰ سال دیگر ایران پیرترین کشور منطقه است ثبت‌نام و اعزام حج تمتع ۱۴۰۳ چه زمانی آغاز می‌شود؟ آینده‌ تجهیزات پزشکی در خطر است رفع مشکل ۱۳ هزار مستمری بگیر بهزیستی با همکاری سازمان برنامه و بودجه جابه‌‎جایی بیش‌ از ۷۶ هزار زائر در دور دوم عملیات عمره مفرده آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴، فردا (۲۳ آبان ۱۴۰۳) است خاموشی خانگی مستمر خواهد بود؟ اعتراض رانندگان سرویس مدارس به حقوق دریافتی در دیدار با فرماندار مشهد علت مرگ دانشجوی کارشناسی دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد+جزئیات چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان حداقل‌بگیر، در قانون برنامه هفتم نادیده گرفته شد؟ یک نماینده مجلس: رئیس‌جمهور در رابطه با اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان دستور ویژه صادر کند دستور ویژه وزیر بهداشت برای بررسی فوری قتل پزشک متخصص قلب در یاسوج مبلغ همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی فردا واریز می‌شود (۲۳ آبان ۱۴۰۳) | متناسب‌سازی حقوق با بهترین فرمول اجرا می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

اقدام قاطعانه استرالیا علیه خطرات فضای مجازی برای کودکان

  • کد خبر: ۲۹۹۰۸۲
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
اقدام قاطعانه استرالیا علیه خطرات فضای مجازی برای کودکان
بسیاری از کشور‌ها در سال‌های اخیر تلاش کرده‌اند تا به منظور جلوگیری از آسیب‌ها با اعمال قوانینی، دسترسی کودکان به فضای مجازی را محدود کنند هرچند برخی از آنها در این زمینه موفق نبوده‌اند. اما به نظر می‌رسد استرالیا مصمم است ممنوعیت‌هایی را برای کودکان و نوجوانان زیر ۱۶ سال اعمال کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نخست‌وزیر استرالیا به تازگی اعلام کرده است دولتش قصد دارد دسترسی به شبکه‌های اجتماعی را برای همه افراد زیر ۱۶ سال ممنوع کند.

«آنتونی آلبانیزی»، نخست‌وزیر استرالیا گفت لایحه‌ای در ماه جاری به پارلمان ارائه خواهد شد. این محدودیت سنی یک سال پس از تصویب این لایحه اعمال خواهد شد.

آلبانیزی گفت: رسانه‌های اجتماعی آسیب‌های اجتماعی به جوانان استرالیایی ما وارد می‌کنند. من به این شرایط پایان می‌دهم چراکه ایمنی و سلامت روان جوانان ما باید در اولویت باشد.

این لایحه، مسئولیت را بر عهده پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی می‌گذارد و نه بر کودکان و والدین. این امر می‌تواند اینستاگرام، تیک‌تاک و ایکس را هدف قرار دهد.

به گزارش «ان اچ کی»، این پلتفرم‌ها در صورت عدم اجرای اقداماتی برای جلوگیری از باز کردن حساب کاربری توسط کودکان، ممکن است با مجازات‌هایی روبرو شوند. یوتیوب و سایر پلتفرم‌هایی که نیازی به بازکردن حساب ندارند، ممکن است مستثنی شوند.

یک نظرسنجی که به تازگی در استرالیا انجام شد، نشان می‌دهد حدود ۶۰ درصد مردم از ممنوعیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای افراد زیر سن قانونی حمایت می‌کنند. اما برخی می‌گویند که ممکن است چالش‌های فنی مانند چگونگی تایید سن کاربر در این زمینه وجود داشته باشد.

علاوه بر اعلام اخیر استرالیا مبنی بر آماده کردن لایحه‌ای با هدف اعمال محدودیت‌های سنی برای استفاده از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، کشور‌های دیگری نیز اقداماتی در این زمینه انجام داده‌اند.

ساعات طولانی سپری کردن در مقابل نمایشگر‌ها توسط بخش بزرگی از مردم جهان به‌ویژه کودکان و جوانان، نگرانی‌هایی را در مورد مشکلات و خطراتی از جمله قلدری دیجیتال، اطلاعات نادرست، سخنان نفرت‌انگیز، محتوای ناپسند، نقض حریم خصوصی، کلاهبرداری و امنیت سایبری ایجاد کرده است.

این نگرانی‌ها کشور‌های مختلف را به اِعمال مقررات، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها بر گوشی‌های هوشمند و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی سوق داده است.

در اروپا، بسیاری از سیاستمداران پیشنهاد کرده‌اند مقررات سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی را به ۱۵ یا ۱۶ سال محدود کنند، با این استدلال که پلتفرم‌ها به درستی محدودیت برای ۱۳ ساله‌ها را که خودشان تعیین کرده‌اند، اجرا نمی‌کنند.

بر اساس داده‌های «دیتاریپورتال» در ژوئیه ۲۰۲۴، نزدیک به ۵.۵ میلیارد نفر یا ۶۷ درصد از جمعیت جهان از اینترنت و ۷۰ درصد از تلفن همراه استفاده می‌کنند.

به طور متوسط، کاربران اینترنت در سراسر جهان روزانه ۶.۵ ساعت را آنلاین می‌گذرانند.

اخیراً در ایالات متحده دادستان‌های کل از ۴۲ ایالت از کنگره خواستند که پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی را ملزم کند تا هشدار‌هایی در مورد تأثیر آنها بر سلامت روان کودکان درج کنند.

همچنین در ایتالیا، طوماری برای ممنوعیت استفاده کودکان از تلفن‌های هوشمند و داشتن حساب‌های رسانه‌های اجتماعی بحث‌هایی را برانگیخت.

در هلند نیز پس از ممنوعیت در مدارس راهنمایی و دبیرستان به دلیل حواس‌پرتی دانش‌آموزان و تأثیر منفی بر نتایج امتحانات، استفاده از گوشی‌های هوشمند در مدارس ابتدایی نیز ممنوع شده است.

در یونان هم دانش آموزان اجازه دارند تلفن‌های خود را به مدرسه بیاورند، اما نمی‌توانند آن را از کیف خود بیرون بیاورند.

همچنین در ایرلند، بحثی در مورد ممنوعیت کامل استفاده از گوشی‌های هوشمند توسط دانش آموزان زیر ۱۶ سال وجود دارد.

اخیراً برزیل پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس را به دلیل عدم رعایت قوانین ضد اطلاعات نادرست در این کشور به طور موقت ممنوع کرده بود.

همچنین در چین که به قوانین سختگیرانه رسانه‌های اجتماعی خود شناخته می‌شود، بسیاری از پلتفرم‌های بین المللی مانند فیس بوک، ایکس و یوتیوب غیرقانونی تلقی می‌شوند و به جای آن از جایگزین‌های داخلی استفاده می‌شود.

در سال ۲۰۲۰ نیز هند برنامه‌هایی مانند TikTok و WeChat را به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی و حفظ حریم خصوصی ممنوع کرد.

کشور‌هایی مانند انگلیس، فرانسه، بلژیک و همچنین سایر کشور‌های اروپایی نیز ممنوعیت‌هایی را روی TikTok و پلتفرم‌های مشابه اعمال کرده‌اند.

در همین حال در امارات متحده عربی، پلتفرم‌هایی مانند WhatsApp، Skype و Facetime تا حدی محدود شده‌اند.

در مصر، کاربران رسانه‌های اجتماعی با بیش از ۵۰۰۰ دنبال کننده، ملزم به ثبت نام در تنظیم کننده رسانه و پیروی از قوانین رسانه مرتبط با این کشور هستند.

کارشناسان در ایالات متحده سال گذشته هشداری درباره خطرات رسانه‌های اجتماعی برای کودکان منتشر کردند. آنها اظهار کردند تحقیقات بیشتری برای درک تاثیرات منفی شبکه‌های اجتماعی بر نوجوانان مورد نیاز است، اما در حال حاضر می‌توان گفت که رسانه‌های اجتماعی، خطری برای سلامت روان و رفاه کودکان محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->