سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) بزرگترین کریدور تجاری کشور از خراسان رضوی می‌گذرد مدیرعامل معاینه فنی تهران حرف‌های خودش علیه ایران خودرو و سایپا را تکذیب کرد! ترانزیت، زیربنای ۱۰ درصد اقتصاد کشور پرداخت ۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی از محل مالیات بر ارزش افزوده رشد ۴۸ درصدی خانوار‌های مستأجر درگیر فقر، طی ۶ سال تک‌نرخی‌شدن ارز به‌نفع مردم، یا به ضررشان؟ رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد: قطع برق خانگی اتفاق خوبی است | بخش خصوصی حاضر به رقابت با دولت نیست کاهش نرخ دام | قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۵ دی ۱۴۰۳) چگونه دولت از گرانی ارز، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به دست آورد؟ | یک نماینده مجلس افشا کرد ارزش معاملات خرد در بورس شگفتی آفرید | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ دی ۱۴۰۳) | هایما ۲۰ میلیون تومان ارزان شد افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۵ دی ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ دی ۱۴۰۳) | خودرو سایپا یک میلیاردی شد ترانزیت، فرصتی برای رونق اقتصادی خراسان رضوی رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: یک سوم دنیا مالیات می‌گیریم نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ دی ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد در کانال ۷۹ هزار تومان افت قیمت خودرو بار مالی ۳۰ تا ۵۰ همتی برای بیمه‌ها دارد علت ادامه رشد قیمت طلا و سکه در بازار چه بود؟ (۵ دی ۱۴۰۳) ماجرای واردات برنج بی‌کیفیت چیست؟ | مخلوط‌کردن برنج نامرغوب با محموله‌ها ۶۰ درصد خودرو‌های جدید تولید داخل در آزمون معاینه فنی مردود می‌شوند ویدئو | بورس به‌زودی ۲۴ساعته خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۵ دی ۱۴۰۳) | نارنگی موجود در بازار با ۳ قیمت شرایط فروش ۲ خودرو کیا وارداتی اعلام شد رکورد معاملات روزانه گواهی شمش طلا شکسته شد (۵ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تقسیم خاموشی بین خانه و کارخانه!

  • کد خبر: ۲۹۹۳۹۶
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
تقسیم خاموشی بین خانه و کارخانه!
تنظیم امور به برنامه‌های اعلامی خاموشی می‌تواند ما را در تدبیر امور یاری کند. این خبر، از حقِ ما نمی‌گوید، اما واقعیتی است که باید بپذیریم.

«بر اساس اطلاعات دریافت‌شده از توانیر، قطعی برق در همه مناطق شهری و روستایی کشور فعلا به‌صورت دو ساعت در روز و از بین ساعات ۹صبح تا ۵بعدازظهر اعمال می‌شود و احتمالا این برنامه از فردا اعلام و اجرا خواهد شد.» این خبری است که روی خروجی خبرگزاری‌ها قرار گرفته است. خبری که حتما همه باید جدی بگیرند.

تنظیم امور به برنامه‌های اعلامی خاموشی می‌تواند ما را در تدبیر امور یاری کند. این خبر، از حقِ ما نمی‌گوید، اما واقعیتی است که باید بپذیریم. مگر دیگر واقعیت‌های اقتصادی و اجتماعی که خود را تحمیل می‌کند حق ماست؟ نیست، اما به‌اجبار با آن به هم‌زیستی می‌رسیم. الان هم، انگار چاره دیگری جز این نیست.

نباید که مثل سال‌های پیش، فقط صنعت با تعطیلی خود هزینه ناترازی برق را بپردازد، بلکه با تنظیم خاموشی میان خانه و کارخانه، باید واقعیتِ تلخِ بیشتر بودنِ مصرف برق از عرضه را مدیریت کنیم.

این ناترازی هم از آن نوعی نیست که به‌لحاظ قیمت بازارِ مصرف- اعم‌از خانگی و صنعتی- خود را تنظیم کند. این تنظیم‌گری حاکمیتی می‌خواهد. این هم اقتضا می‌کند تا پیش از هر اتفاقی صریح و صادق با مردم صحبت کنیم. شرایط را خط به خط بخوانیم و ظرفیت‌ها را احصاشده برابر نگاه مردم بگذاریم و به مفاهمه برسیم. قطعا مردم هم با درک درست واقعیت‌ها، درست‌ترین شیوه همکاری را در پیش خواهند گرفت. می‌دانیم که برخی نیروگاه‌ها با مازوت اداره می‌شود. مازوت‌سوزی، یعنی روشنی به قیمت سلامت نمی‌ارزد.
اصلا هرچه را در کفه ترازو بگذاریم که کفه دیگرش سلامت باشد، سبک خواهد بود.

پس باز هم نیاز به تنظیم‌گری داریم. از طرف دیگر، کارخانه که از کار بیفتد، خانه هم از رونق می‌افتد. کار نباشد، نان هم نیست. نور هم از سفره‌های خالی و درهم‌پیچیده، گرهی باز نمی‌کند، فقط خالی‌بودن سفره را بیشتر به چشم می‌کشد. باید کار باشد تا نان به سفره برسد. این هم، چنین معنا می‌شود که باید انرژی باشد تا چرخ صنعت بچرخد تا چرخ زندگی را بچرخاند. باری، واقعیت همین است که گفته آمد و بعد از این هم فراوان درباره آن سخن خواهد رفت. اینکه دولت‌های پیشین باید تدبیر می‌کردند و با بازسازی زیرساخت‌ها از گرفتارشدن به این شرایط جلوگیری می‌کردند، تا حدودی حرف درستی است.

باید در شرایط سخت تحریم هم قدم‌هایی برمی‌داشتند. امروز هم باید تدبیر کند دولتِ مستقر. نباید مسائل به‌سمتی برود که قرار زندگی مردم را مختل کند. دولت که در اخلاقی پسندیده کمبود‌ها را به حساب گذشتگان نمی‌نویسد، باید برای آرامش مردم قدم‌های بلندتری بردارد. مردم هم با درک شرایط حتما همراهی می‌کنند. با هم می‌توانیم از تاریکی به روشنی برسیم. چنین خواهیم کرد ان‌شاء‌ا....

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->