وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

واکنش سازمان غذا و دارو به تبلیغات روغن‌های خوراکی با ادعای درمانی

  • کد خبر: ۲۹۹۴۰۶
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۳
واکنش سازمان غذا و دارو به تبلیغات روغن‌های خوراکی با ادعای درمانی
مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به تبلیغات روغن‌های خوراکی با ادعای کاهنده فشارخون و چربی‌خون، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به ادعا‌های مطرح شده در تبلیغات روغن‌های خوراکی در خصوص کاهش فشارخون و چربی خون نیازمند بررسی و تأیید علمی است، اظهار کرد: سازمان غذا و دارو از نزدیک بر اینگونه تبلیغات نظارت دارد و با هر گونه ادعای نادرست که ممکن است مصرف‌کنندگان را گمراه کند، برخورد می‌کند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به تبلیغات روغن‌های خوراکی که با ادعا‌های خاصی همچون «کاهنده فشار خون» و «کاهنده چربی خون» در رسانه‌ها معرفی می‌شوند، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو همواره نظارت دقیقی بر تبلیغات محصولات غذایی دارد. تبلیغاتی که حاوی ادعا‌های تغذیه‌ای و درمانی باشند، باید مستندات علمی قوی ارائه دهند و مورد تأیید سازمان قرار گیرند.

وی افزود: روغن‌های خوراکی می‌توانند حاوی ترکیباتی مانند اسید‌های چرب غیراشباع و ویتامین‌های مختلف باشند که به سلامت عمومی کمک می‌کنند، اما این بدان معنا نیست که بتوانند به طور مستقیم و مستقل فشارخون یا چربی خون را کاهش دهند. چنین ادعا‌هایی باید با شواهد علمی و مطالعات آزمایشگاهی پشتیبانی شوند.

بهفر در ادامه تأکید کرد: سازمان غذا و دارو به منظور حفظ حقوق مصرف‌کنندگان، بررسی دقیقی از صحت اینگونه ادعا‌ها به عمل می‌آورد و در صورت تأیید نشدن، مجوز تبلیغات این ویژگی‌ها صادر نمی‌شود. همچنین در صورتی که تبلیغات نادرست و گمراه‌کننده‌ای مشاهده شود، سازمان با شرکت‌های متخلف برخورد قانونی خواهد کرد.

وی در پایان از مصرف‌کنندگان خواست به تبلیغات گمراه کننده توجه نکنند و در انتخاب محصولات غذایی به ویژه روغن‌های خوراکی، دقت لازم را به خرج دهند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->