قیمت خودرو‌های خارجی ترمز برید (۹ دی ۱۴۰۳) | افزایش ۷۵ میلیون تومانی یک خودرو در یک روز! گامی به‌سوی آموزش مالی فرزندان با بلوجونیور | اپلیکیشن و کارت بانکی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها کشت پاییزه گندم در شهرستان مشهد پایان یافت (۹ دی ۱۴۰۳) طلا در مشهد ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان شد | رشد بیش از یک میلیون تومانی سکه تمام (۹ دی ۱۴۰۳) افزایش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۹ دی ۱۴۰۳) | رشد تا ۱۹ میلیون تومانی خانواده شاهین سایپا فاصله کوتاه دلار تا کانال ۸۲ هزار تومان (۹ دی ۱۴۰۳) | سکه، نزدیک به مرز ۵۸ میلیون تومان! نژاد دام و طیور بومی ایران در آستانه انقراض | شغل دامداری در خطر است صفرتاصد افزایش حقوق کارگران و کارمندان در سال ۱۴۰۴ ضرب‌الاجل سازمان بازرسی به مدیران ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری | بانک‌های سامان، اقتصاد نوین و رسالت دارای بیشترین صف انتظار متقاضی تبعات افزایش قیمت دلار بر دخل‌وخرج کارگران رشد نرخ ارز رسمی چگونه باعث جهش قیمت دلار در بازار آزاد می‌شود؟ سیر صعودی قیمت خودرو، خریداران و فروشندگان را در حالت آماده‌باش قرار داده است (۹ دی ۱۴۰۳) قیمت تخم‌مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان، تغییری نخواهد یافت (۹ دی ۱۴۰۳) آخرین قیمت ارز توافقی نیما امروز (۹ دی ۱۴۰۳) چند؟ | دلار توافقی کاهشی شد پیش‌نویس دستورالعمل حدود تراکنش‌های بانکی اشخاص تصویب شد چشم‌انداز آینده بازار سرمایه | زمستان بورس گرم می‌شود؟ دلایل اصلی رشد شارپی قیمت طلا و دلار در بازار چه بود؟ قیمت جدید گوشی موبایل آیفون ۱۵ و ۱۶ در بازار امروز (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) قیمت بنزین سوپر وارداتی به قیمت روز واردات آن بستگی دارد زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو ویژه دی ۱۴۰۳ مشخص شد | برداشت وجوه بلوکه شده از امروز یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ ۳۲۴ نقض آتش‌بس با لبنان توسط رژیم صهیونیستی پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳)| بازار وارد فاز خنثی می‌شود؟ کاهش مصرف گاز در صنایع، توقف تولید را در پی دارد تأمین گوشت مرغ ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی کلید خورد (۸ دی ۱۴۰۳) درباره مرحوم مهندس باقر مستوفی، پدر صنعت پتروشیمی ایران | مرد چالش‌های بزرگ ساعات کاری بانک‌ها تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد نقش صادرکنندگان در جهش نرخ ارز چیست؟
سرخط خبرها

آخرین تصمیمات تنظیم‌بازاری برای برنج و حبوبات

  • کد خبر: ۲۹۹۶۳
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۵
  • ۷
آخرین تصمیمات تنظیم‌بازاری برای برنج و حبوبات
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی آخرین تصمیمات ستاد تنظیم‌بازار درباره برنج خارجی و حبوبات را تشریح کرد.

سعیده ساجدی‌نیا - علی غفوری‌مقدم در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با اشاره به مصوبه جدید ستاد تظیم‌بازار کشور اعلام کرد: بر این اساس حبوبات و برنج نیز جزو اولویت‌های بازرسی قرار گرفته است و از این پس انبار‌ها و محل‌های دپو و ذخیره ویژه بازرسی و با محتکران برخورد قانونی می‌شود.

او با اشاره به افزایش دو برابری قیمت برنج خارجی در پی جایگزینی ارز نیمایی به جای ارز دولتی، گفت: با وجود اینکه در ماه رمضان، ۷ هزار تن برنج هندی در سطح شبکه زیر پوشش توزیع کردیم، باز هم مانع از گران شدن این محصول نشد.

ذخیره برنج هندی وجود دارد
این مسئول سازمان صمت خراسان‌رضوی با بیان اینکه ذخیره برنج هندی وجود دارد، گفت: این در حالی است که تصمیم به توزیع آن از اختیارات استان نیست و در حیطه کارگروه تنظیم بازار است و باید منتظر تصمیمات آتی باشیم.

علت افزایش قیمت حبوبات در دو ماه اخیر
غفوری‌مقدم درباره آخرین وضعیت قیمت حبوبات در بازار، گفت: از نیمه اول سال گذشته، ارز تخصیصی به حبوبات، نیمایی شد، اما تا مدتی به‌دلیل اینکه انبار‌ها همچنان ذخیره داشتند، محموله‌های قبلی در بازار موجود بود و به‌تدریج از اواسط سال، حبوبات نیز با ارز نیمایی وارد کشور شد و همین مسئله افزایش قیمت این محصولات را در پی داشت که در دو ماه اخیر به دلیل تغییرات نرخ ارز و چالش توقف واردات به‌دلیل کرونا تشدید شد.

ارز دولتی برنج پاکستانی از ابتدای سال حذف شد
او با اشاره به اینکه اتفاق مشابهی برای افزایش قیمت برنج پاکستانی رخ داد با این تفاوت که از ابتدای سال جاری دیگر ارز ۴۲۰۰ تومانی آن حذف شد، اظهار کرد: این تغییر نرخ ارز موجب شد که ترخیص محموله‌هایی که در بنادر بود، با مشکلاتی مواجه شد و این در حالی بود مرز‌هایی که برنج پاکستانی را وارد می‌کردیم نیز به‌دلیل کرونا بسته شد و این دو عامل منجر به گران شدن قیمت این نوع برنج شد.

غفوری‌مقدم افزود: بر این اساس در تمامی جلسات ستاد تنظیم بازار خراسان‌رضوی، مسئله افزایش قیمت حبوبات و برنج پاکستانی مطرح می‌شد و به این ترتیب پیشنهاداتی در این باره به تهران اعلام کردیم و منتظر اعلام نظر مسئولان مربوط در این زمینه هستیم.

معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی ادامه داد: اینکه برنج از چه مبادی تأمین شود، در قیمت تأثیرگذار خواهد بود و اکنون برنامه‌ریزی شده که برنج از مبادی مختلف وارد شود.

۴ برابر شدن قیمت برنج با ارز نیمایی؛ دیگر توان خرید نیست
به دنبال حواشی ایجاد شده برای واردات و ترخیص برنج‌های رسوب کرده در بنادر کشور، وزارت صمت دستور تخصیص ارز برای تامین ارز مورد نیاز برنج‌های رسوب کرده در بنادر را صادر کرد و بانک مرکزی مامور تامین این ارز شد. با این حال هنوز هیچ تغییری در بازار ایجاد نشده و برنج خارجی در حال حاضر به دو برابر قیمت خود رسیده است.

در همین حال دبیر انجمن واردکنندگان برنج با اشاره به وضعیت بازار برنج گفته است: به معنای دیگر اگر شخصی برای حدود هزار تن برنج با ارز ۴۲۰۰ تومانی برنامه‌ریزی کرده بود، امروزه توان خرید همین میزان برنج را با ارز نیمایی که حدود چهار برابر قیمت قبلی است ندارد. زیرا سرمایه در گردش واردکنندگان کاهش یافته و در نتیجه توان مالی برای ترخیص این میزان برنج را ندارند.

مسیح کشاورز، خارج شدن برنج از گروه کالایی یک و تبدیل ارز ۴۲۰۰ تومانی به نیمایی را از دلایل اصلی افزایش قیمت برنج بیان کرده و گفته است: این مساله موجب کاهش برنج در بازار شده و به دلیل افزایش قیمت از چرخه توان خرید مردم نیز خارج شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
موحد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
0
6
فقط باید خجالت بکشید ، ماکارونی و برنج هم از سفره مردم حذف کردید، اسمتون رو گذاشتید انسان؟؟؟؟
موحد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
0
6
فقط باید خجالت بکشید ، ماکارونی و برنج هم از سفره مردم حذف کردید، اسمتون رو گذاشتید انسان؟؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
0
1
مردم چی بخورن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
0
0
واقعا دیگه باید بریم هفته ای 1کیلو برنج بخریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
0
0
تو رو خدا ب فکر کارگر هم باشید واله کم آوردیم دیگه نمی تونیم یعنی شما نماینده ها نمی تونید رو بازار نظارت کنید.پس ب چه دردی می خورید.متاسفیم براتون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
0
0
برنج هم کالای لوکسه..وقتی سفره ای نیست برنج می خواهیم چه کار
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
0
0
ب فکر ما مردم بدبخت هم باشید دیگ ٦ماهی یبارم نمیتونیم برنج بخریم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->