انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت

  • کد خبر: ۳۰۰۶۹۸
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت
با توجه به وسعت خراسان رضوی، حجم تردد و فرسودگی برخی از جاده‌ها، نیاز به بودجه‌ای هنگفت برای آسفالت و نگهداری راه‌ها احساس می‌شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به وسعت استان، حجم تردد و فرسودگی برخی از جاده‌ها، نیاز به بودجه‌ای هنگفت برای آسفالت و نگهداری راه‌ها احساس می‌شود. قرارداد‌های منعقده اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های اصلی و شریانی بیش از ۴۰۰۰ میلیاردتومان است که با احتساب راه‌های روستایی و فرعی بالغ بر ۵۰۰۰ میلیارد تومان می‌شود.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا با بیان این مطلب، اظهار کرد: در سال گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های استان با احتساب قیر واگذاری به پیمانکاران هزینه شده است و امسال از ابتدای سال با احتساب قیر واگذاری به پیمانکاران تاکنون ۴۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است که در صورت تحقق جذب ۴۵۰ میلیارد تومان اوراق اسلامی و کاهش بدهی ۵۰۰ میلیارد تومانی به پیمانکاران این حوزه، امکان تقویت اقدامات این حوزه بیشتر است.

بیش از ۲ هزارکیلومتر راه‌های استان نیاز به بهسازی دارد

سیدحمیدرضا ملک جعفریان با اشاره به خرابی رویه راه‌های استان، افزود: در حال حاضر بیش از ۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی به بهسازی سنگین و سبک نیاز دارد. برای مرمت این راه‌ها اعتباری بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان نیاز است و با توجه به این موضوع درحال حاضر اعتبار و تخصیص ابلاغی برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های استان کفایت نمی‌کند.

پرداخت‌نکردن مطالبات پیمانکاران و کاهش آسفالت راه‌های استان

وی اضافه کرد: در هفت ماه ابتدایی سال گذشته با بهره‌گیری از اعتبارات مالی ۱۴۰۱ با مشارکت ملی و استانی ۷۰۰ کیلومتر از راه‌های استان آسفالت شده است. این عدد در هفت ماهه نخست امسال ۲۸۰ کیلومتر است. کاهش این مقدار به نسبت سال گذشته به دلیل پرداخت‌نکردن مطالبات پیمانکارانی است که در سال ۱۴۰۱ برای اجرای آسفالت اقدام کرده‌اند.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: باتوجه‌به اهمیت مشهد به‌عنوان قطب گردشگری مذهبی کشور، نگاه ملی به موضوع آسفالت جاده‌های استان ضروری است. امیدواریم با پیگیری‌هایی که انجام می‌شود، دولت با تخصیص بودجه ویژه، به بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای این استان کمک کند.

وی با اشاره به اینکه مولدسازی می‌تواند یکی از راهکار‌های تأمین مالی برای آسفالت جاده‌ها باشد، اضافه کرد: با فروش اموال مازاد دولت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زیرساختی، می‌توان به منابع مالی جدید دست یافت. دراین‌رابطه اقداماتی از دولت قبل در حال انجام است که با پیگیری‌هایی که در دست انجام است امیدواریم به نتیجه برسد.

مولدسازی، راهکار مکمل برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی

ملک‌جعفریان اضافه کرد: آسفالت جاده‌های استان، نیازمند توجه ویژه مسئولان است. باتوجه‌به اهمیت این استان در حوزه گردشگری و زیارت، تأمین بودجه کافی و اجرای طرح‌های عمرانی در این حوزه می‌تواند به بهبود زیرساخت‌ها، افزایش ایمنی و رونق اقتصادی استان کمک شایانی کند.

وی گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی می‌تواند به‌عنوان راهکار مکمل برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی موردتوجه قرار گیرد. افزایش بودجه اختصاصی برای آسفالت جاده‌های استان، اولویت‌بندی پروژه‌های آسفالت باتوجه‌به میزان تردد و اهمیت راه‌ها، استفاده از فناوری‌های نوین در اجرای پروژه‌های عمرانی و مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌ها از جمله پیشنهاد‌هایی است که در این حوزه می‌توان در نظر گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->