آغاز نام‌نویسی بیستمین دوره عمره دانشگاهیان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) نکاتی برای پایداری زندگی و رابطه­ سالم بین همسران | دل‌بسته هم باشیم کمک ۱۴ میلیارد تومانی مردم خراسان رضوی به جبهه مقاومت سند ملی حقوق کودک به طور شایسته اجرا نشد ثبت‌نام داوطلبان کنکور برای ترمیم نمرات از آذرماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود انتقاد نماینده سابق مجلس از راه‌اندازی کلینیک ترک بدحجابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) | کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت طی امروز و فردا توصیه‌های دندانپزشکی برای دیابتی‌ها مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، منجر به بستری شدن یک ماهه شهروند مشهدی شد هشدار سازمان غذا و دارو: در سرماخوردگی و آنفلوانزا از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک بپرهیزید معلمان در بارگذاری مدارک برای رتبه‌بندی به این مراحل توجه کنند پیگیری سازمان حج و زیارت برای ارائه وام کم‌بهره توسط بانک‌ها به ودیعه‌گذاران عمره آیا وام شهریه از سبد وام‌های دانشجویی حذف می‌شود؟ آخرین وضعیت اعطای تابعیت به کودکان حاصل از ازدواج مادران ایرانی با پدران اتباع ۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت آغاز بارش و ورود سامانه‌های بارشی به کشور از امروز (۲۸ آبان ۱۴۰۳) سندرم بعد از کووید به چه معناست؟ با تشخیص زودهنگام آلزایمر از پیشرفت بیماری جلوگیری کنیم هشدار درباره امنیت بانک‌ها در خراسان رضوی | فقط ۷۳ شعبه نگهبان مسلح دارد زنجیره تأمین دارو در کشور چگونه است؟ ترمیم حقوق بازنشستگان حداقل‌بگیر با کمتر از ۷۰۰ هزار تومان! آتش‌سوزی در خوابگاه دخترانه پیرانشهر مهار شد دستگیری مردی که زنان را در سایت همسریابی اغفال می‌کرد تصادف خودرو در کرج ۲ فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت جان باختن روزانه یک عابر پیاده در معابر درون شهری این استان آیا قانون هوای پاک در مشهد اجرا خواهد شد؟ «واژگونی اتوبوس» رتبه اول عملیات‌های امدادی آبان‌ماه تصادف پراید‌ها در سبزوار ۶ مصدوم بر جای گذاشت (۲۷ آبان ۱۴۰۳) پشه آئدس در برخی از شهرهای سواحل جنوبی و شمالی مشاهده شد آتش‌سوزی خودرو مگان در بلوار پیروزی مشهد (یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳) قطع نخاع بر اثر جابجایی نادرست مصدومان تصادفات شایع‌ترین علت مرگ مردان چیست؟
سرخط خبرها

۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت

  • کد خبر: ۳۰۰۶۹۸
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت
با توجه به وسعت خراسان رضوی، حجم تردد و فرسودگی برخی از جاده‌ها، نیاز به بودجه‌ای هنگفت برای آسفالت و نگهداری راه‌ها احساس می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به وسعت استان، حجم تردد و فرسودگی برخی از جاده‌ها، نیاز به بودجه‌ای هنگفت برای آسفالت و نگهداری راه‌ها احساس می‌شود. قرارداد‌های منعقده اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های اصلی و شریانی بیش از ۴۰۰۰ میلیاردتومان است که با احتساب راه‌های روستایی و فرعی بالغ بر ۵۰۰۰ میلیارد تومان می‌شود.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا با بیان این مطلب، اظهار کرد: در سال گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های استان با احتساب قیر واگذاری به پیمانکاران هزینه شده است و امسال از ابتدای سال با احتساب قیر واگذاری به پیمانکاران تاکنون ۴۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است که در صورت تحقق جذب ۴۵۰ میلیارد تومان اوراق اسلامی و کاهش بدهی ۵۰۰ میلیارد تومانی به پیمانکاران این حوزه، امکان تقویت اقدامات این حوزه بیشتر است.

بیش از ۲ هزارکیلومتر راه‌های استان نیاز به بهسازی دارد

سیدحمیدرضا ملک جعفریان با اشاره به خرابی رویه راه‌های استان، افزود: در حال حاضر بیش از ۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی به بهسازی سنگین و سبک نیاز دارد. برای مرمت این راه‌ها اعتباری بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان نیاز است و با توجه به این موضوع درحال حاضر اعتبار و تخصیص ابلاغی برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های استان کفایت نمی‌کند.

پرداخت‌نکردن مطالبات پیمانکاران و کاهش آسفالت راه‌های استان

وی اضافه کرد: در هفت ماه ابتدایی سال گذشته با بهره‌گیری از اعتبارات مالی ۱۴۰۱ با مشارکت ملی و استانی ۷۰۰ کیلومتر از راه‌های استان آسفالت شده است. این عدد در هفت ماهه نخست امسال ۲۸۰ کیلومتر است. کاهش این مقدار به نسبت سال گذشته به دلیل پرداخت‌نکردن مطالبات پیمانکارانی است که در سال ۱۴۰۱ برای اجرای آسفالت اقدام کرده‌اند.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: باتوجه‌به اهمیت مشهد به‌عنوان قطب گردشگری مذهبی کشور، نگاه ملی به موضوع آسفالت جاده‌های استان ضروری است. امیدواریم با پیگیری‌هایی که انجام می‌شود، دولت با تخصیص بودجه ویژه، به بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای این استان کمک کند.

وی با اشاره به اینکه مولدسازی می‌تواند یکی از راهکار‌های تأمین مالی برای آسفالت جاده‌ها باشد، اضافه کرد: با فروش اموال مازاد دولت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زیرساختی، می‌توان به منابع مالی جدید دست یافت. دراین‌رابطه اقداماتی از دولت قبل در حال انجام است که با پیگیری‌هایی که در دست انجام است امیدواریم به نتیجه برسد.

مولدسازی، راهکار مکمل برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی

ملک‌جعفریان اضافه کرد: آسفالت جاده‌های استان، نیازمند توجه ویژه مسئولان است. باتوجه‌به اهمیت این استان در حوزه گردشگری و زیارت، تأمین بودجه کافی و اجرای طرح‌های عمرانی در این حوزه می‌تواند به بهبود زیرساخت‌ها، افزایش ایمنی و رونق اقتصادی استان کمک شایانی کند.

وی گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی می‌تواند به‌عنوان راهکار مکمل برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی موردتوجه قرار گیرد. افزایش بودجه اختصاصی برای آسفالت جاده‌های استان، اولویت‌بندی پروژه‌های آسفالت باتوجه‌به میزان تردد و اهمیت راه‌ها، استفاده از فناوری‌های نوین در اجرای پروژه‌های عمرانی و مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌ها از جمله پیشنهاد‌هایی است که در این حوزه می‌توان در نظر گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->