پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان

  • کد خبر: ۳۰۱۴۸۳
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵
تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان
رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی به تشریح اقدامات استاد باقرزاده در توسعه خوابگاه‌های دانشجویی و رفاه دانشجویان دانشگاه فردوسی در عرصه‌های مختلف پرداخت.

الهام اسماعیلی| شهرآرانیوز؛ محمدرضا باقری در مراسم بزرگداشت زنده‌یاد استاد باقرزاده که امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) به میزبانی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، از ابعاد گوناگون شخصیت این چهره برجسته سخن گفت.

وی از خدمات فرهنگی، ادبی، نیکوکاری و کارآفرینی استاد باقرزاده به‌عنوان میراثی ارزشمند یاد کرد که همچنان الهام‌بخش جامعه فرهنگی ایران است.

ابعاد چندگانه شخصیت استاد باقرزاده

باقری در این مراسم، به مرور خاطرات خود از استاد باقرزاده پرداخت و گفت: ایشان از چهره‌های تأثیرگذار و همه‌جانبه‌ای بودند که در عرصه‌های گوناگون فرهنگ و ادب ایران نقش داشتند. ما از جنبه‌های مختلفی با ایشان آشنا بودیم؛ از مکاتبات و ارتباط نزدیکشان با بزرگان فرهنگ ایران گرفته تا اشعار ساده و دلنشینی که بسیاری را به خود جذب می‌کرد.

وی همچنین به نیکوکاری استاد باقرزاده اشاره کرد و افزود: جنبه نیکوکاری و روحیه کارآفرینی ایشان نمونه‌ای از پیوند شخصیت فرهنگی با مسئولیت اجتماعی است. ایشان می‌دانستند چگونه ثروت و توانایی خود را در خدمت توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور به کار گیرند.

نقش استاد باقرزاده در توسعه خوابگاه‌های دانشگاه فردوسی

رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی اشاره داشت: یکی از اقدامات ماندگار استاد باقرزاده، کمک به تأمین زیرساخت‌های رفاهی دانشگاه فردوسی مشهد بود.

وی با اشاره به وضعیت دشوار دانشجویان در دهه ۷۰ گفت: در آن زمان، امکانات خوابگاهی کافی در دانشگاه وجود نداشت و دانشجویان مجبور بودند در مسافرخانه‌ها یا خانه‌های مردم سکونت کنند. این شرایط، آسیب‌های اجتماعی زیادی به همراه داشت. در چنین شرایطی، استاد باقرزاده با اهدای زمین و جلب حمایت‌های مردمی، توانست اولین خوابگاه‌های دانشجویی را در دانشگاه فردوسی راه‌اندازی کند.

باقری افزود: امروز بنیاد دانشگاه فردوسی با الهام از تلاش‌های استاد باقرزاده توانسته ۴۵ هزار مترمربع فضای خوابگاهی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت ایجاد کند. این پیشرفت باعث شده است که دانشگاه فردوسی به یکی از معدود دانشگاه‌هایی در کشور تبدیل شود که هیچ دانشجوی متقاضی خوابگاه، بدون امکانات نماند.

نقش بنیاد دانشگاه فردوسی در توسعه علم و فناوری

باقری در ادامه سخنان خود به دستاورد‌های بنیاد دانشگاه فردوسی اشاره کرد و گفت: این بنیاد به‌عنوان نهادی عام‌المنفعه، علاوه بر حمایت‌های رفاهی از دانشجویان، در ارتقای علمی و فناوری دانشگاه نیز نقش بسزایی داشته است.

وی اشاره داشت: اعطای جوایز به دانشجویان ممتاز، حمایت از پژوهش‌های برتر و کمک به طرح‌های نوآورانه از جمله فعالیت‌های بنیاد در این زمینه است.

رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی همچنین به پروژه‌های جدید بنیاد در حوزه سلامت دانشجویان اشاره کرد و افزود: طرح بیمه تکمیلی دانشجویان کم‌بضاعت و برنامه توسعه زیست‌بوم نوآوری دانشگاه از جمله اقدامات تازه بنیاد است که هدف آن، حمایت از ایده‌های نوآورانه و تبدیل آن‌ها به محصولاتی با ارزش افزوده است.

وی ادامه داد: این اقدامات می‌تواند به حل مشکل اشتغال فارغ‌التحصیلان کمک و دانشگاه فردوسی را به الگویی موفق در کشور تبدیل کند.

باقری در پایان سخنان خود، تأکید کرد: استاد باقرزاده نه‌تنها در زمینه‌های فرهنگی و ادبی بلکه در توسعه اجتماعی و علمی نیز نامی ماندگار از خود به جا گذاشتند. امیدواریم با تداوم راه ایشان، دانشگاه فردوسی بتواند به الگویی درخشان برای سایر دانشگاه‌های کشور تبدیل شود و نقش خود را به‌عنوان یکی از مراکز علمی و فرهنگی خراسان بزرگ احیا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->