زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شی آتش زا به برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی
سرخط خبرها

تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان

  • کد خبر: ۳۰۱۴۸۳
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵
تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان
رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی به تشریح اقدامات استاد باقرزاده در توسعه خوابگاه‌های دانشجویی و رفاه دانشجویان دانشگاه فردوسی در عرصه‌های مختلف پرداخت.

الهام اسماعیلی| شهرآرانیوز؛ محمدرضا باقری در مراسم بزرگداشت زنده‌یاد استاد باقرزاده که امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) به میزبانی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، از ابعاد گوناگون شخصیت این چهره برجسته سخن گفت.

وی از خدمات فرهنگی، ادبی، نیکوکاری و کارآفرینی استاد باقرزاده به‌عنوان میراثی ارزشمند یاد کرد که همچنان الهام‌بخش جامعه فرهنگی ایران است.

ابعاد چندگانه شخصیت استاد باقرزاده

باقری در این مراسم، به مرور خاطرات خود از استاد باقرزاده پرداخت و گفت: ایشان از چهره‌های تأثیرگذار و همه‌جانبه‌ای بودند که در عرصه‌های گوناگون فرهنگ و ادب ایران نقش داشتند. ما از جنبه‌های مختلفی با ایشان آشنا بودیم؛ از مکاتبات و ارتباط نزدیکشان با بزرگان فرهنگ ایران گرفته تا اشعار ساده و دلنشینی که بسیاری را به خود جذب می‌کرد.

وی همچنین به نیکوکاری استاد باقرزاده اشاره کرد و افزود: جنبه نیکوکاری و روحیه کارآفرینی ایشان نمونه‌ای از پیوند شخصیت فرهنگی با مسئولیت اجتماعی است. ایشان می‌دانستند چگونه ثروت و توانایی خود را در خدمت توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور به کار گیرند.

نقش استاد باقرزاده در توسعه خوابگاه‌های دانشگاه فردوسی

رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی اشاره داشت: یکی از اقدامات ماندگار استاد باقرزاده، کمک به تأمین زیرساخت‌های رفاهی دانشگاه فردوسی مشهد بود.

وی با اشاره به وضعیت دشوار دانشجویان در دهه ۷۰ گفت: در آن زمان، امکانات خوابگاهی کافی در دانشگاه وجود نداشت و دانشجویان مجبور بودند در مسافرخانه‌ها یا خانه‌های مردم سکونت کنند. این شرایط، آسیب‌های اجتماعی زیادی به همراه داشت. در چنین شرایطی، استاد باقرزاده با اهدای زمین و جلب حمایت‌های مردمی، توانست اولین خوابگاه‌های دانشجویی را در دانشگاه فردوسی راه‌اندازی کند.

باقری افزود: امروز بنیاد دانشگاه فردوسی با الهام از تلاش‌های استاد باقرزاده توانسته ۴۵ هزار مترمربع فضای خوابگاهی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت ایجاد کند. این پیشرفت باعث شده است که دانشگاه فردوسی به یکی از معدود دانشگاه‌هایی در کشور تبدیل شود که هیچ دانشجوی متقاضی خوابگاه، بدون امکانات نماند.

نقش بنیاد دانشگاه فردوسی در توسعه علم و فناوری

باقری در ادامه سخنان خود به دستاورد‌های بنیاد دانشگاه فردوسی اشاره کرد و گفت: این بنیاد به‌عنوان نهادی عام‌المنفعه، علاوه بر حمایت‌های رفاهی از دانشجویان، در ارتقای علمی و فناوری دانشگاه نیز نقش بسزایی داشته است.

وی اشاره داشت: اعطای جوایز به دانشجویان ممتاز، حمایت از پژوهش‌های برتر و کمک به طرح‌های نوآورانه از جمله فعالیت‌های بنیاد در این زمینه است.

رئیس هیئت‌امنای بنیاد دانشگاه فردوسی همچنین به پروژه‌های جدید بنیاد در حوزه سلامت دانشجویان اشاره کرد و افزود: طرح بیمه تکمیلی دانشجویان کم‌بضاعت و برنامه توسعه زیست‌بوم نوآوری دانشگاه از جمله اقدامات تازه بنیاد است که هدف آن، حمایت از ایده‌های نوآورانه و تبدیل آن‌ها به محصولاتی با ارزش افزوده است.

وی ادامه داد: این اقدامات می‌تواند به حل مشکل اشتغال فارغ‌التحصیلان کمک و دانشگاه فردوسی را به الگویی موفق در کشور تبدیل کند.

باقری در پایان سخنان خود، تأکید کرد: استاد باقرزاده نه‌تنها در زمینه‌های فرهنگی و ادبی بلکه در توسعه اجتماعی و علمی نیز نامی ماندگار از خود به جا گذاشتند. امیدواریم با تداوم راه ایشان، دانشگاه فردوسی بتواند به الگویی درخشان برای سایر دانشگاه‌های کشور تبدیل شود و نقش خود را به‌عنوان یکی از مراکز علمی و فرهنگی خراسان بزرگ احیا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->