دانلود قسمت یازدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بهترین سریال ۲۰۲۴ از منظر منتقدان از فردا روی آنتن است مروری بر کارنامه بازیگرانی که در سال گذشته رکورد زدند | پرکارترین بازیگر زن سینمای ۱۴۰۳ کیست؟ فیلم «پدرخوانده» کجا فیلم‌برداری شد؟ نظر بهتاش فریبا درباره استفاده از اسمش در پایتخت | تنابنده باید به من زنگ می‌زد کدام فیلم‌ها امروز از تلویزیون پخش می‌شود؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش اداره کل فرهنگ و ارشاد کرمان به لغو کنسرت حامد همایون انیمیشن «سفینه نجات» به مرحله تولید رسید نگاهی به حواشی «پایتخت ۷» دانلود قسمت دهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم
سرخط خبرها

جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود

  • کد خبر: ۳۰۱۴۸۰
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود
مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی با تأکید بر تأثیر عمیق این چهره ادبی بر نسل‌ها، از سادگی اشعار، روح لطیف و ارتباط صمیمانه او با مردم و جامعه سخن گفت.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، محمدجعفر یاحقی امشب (یکم آذر ۱۴۰۳) در مراسم گرامیداشت زنده‌یاد استاد باقرزاده مشهور به «بقا» در دانشگاه فردوسی مشهد، به یادآوری خاطرات و تأثیرات ارزشمند زنده‌یاد باقرزاده بر حوزه فرهنگ و ادب پرداخت.

یاحقی با اشاره به آشنایی بیش از ۵۰ سال خود با این چهره نامدار، از تلاش‌ها، نیکوکاری و ارتباط مردمی وی تجلیل کرد.

وی افزود: استاد باقرزاده در تمامی عرصه‌های ادبیات، فرهنگ و حتی در زندگی روزمره، شخصیتی منحصربه‌فرد داشت. او یکی از برجسته‌ترین چهره‌های مردمی و ادبی خراسان بود که ارتباطش با فضای فرهنگ و ادب، نمونه‌ای بی‌نظیر از پیوند میان این دو عرصه است.

مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی همچنین یادآور شد: باقرزاده با حافظه شگفت‌انگیز و روح لطیف خود، توانسته بود تأثیری عمیق بر نسل‌های مختلف بگذارد.

وی با بیان اینکه این شخصیت در محافل ادبی، دانشگاهی و حتی نشست‌های کوچک‌تر نیز حضور فعالی داشت، گفت: او با تمامی اقشار جامعه ازجمله استادان دانشگاه، پزشکان و خدمت‌گزاران، ارتباطی نزدیک و صمیمانه داشت و همیشه خندان و مهربان بود.

یاحقی همچنین به ویژگی‌های خاص اشعار باقرزاده اشاره کرد و گفت: سبک شعری او ساده و دل‌نشین بود و هیچ‌گاه از صنعت‌های ادبی پیچیده برای نمایاندن خود استفاده نمی‌کرد. این سادگی و لطافت، اشعارش را برای همه جذاب و دلپذیر کرده بود.

در پایان، مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی از برنامه‌های فرهنگی آینده با همکاری بنیاد دانشگاهی و دیگر نهاد‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این‌گونه برنامه‌ها بتوانند زمینه‌ساز آشنایی بیشتر با چهره‌های فرهنگی و ادبی منطقه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->