اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

حکایت بسته‌شدن بار پزشکان روم

  • کد خبر: ۳۰۱۸۷۶
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
حکایت بسته‌شدن بار پزشکان روم
گایوس ژولیوس باوجود برخورداربودن از تبار خوب و ژن مرغوب و انتساب به یکی از کهن‌ترین خانواده‌های روم، دچار تنگدستی شدید بود.

گایوس ژولیوس کایسار (سزار)، که نسب خود را به یولیوس آسکاینوس، پسر آیناس، پسر ونوس، دختر ژوپیتر، خدای خدایان یونانی می‌رساند، به‌همراه همسرش آئورلیا کوتا در روم زندگی می‌کرد.

گایوس ژولیوس به‌رغم برخوردار بودن از تبار خوب و ژن مرغوب و انتساب به یکی از کهن‌ترین خانواده‌های روم، دچار تنگدستی شدید بود و به‌همراه همسرش در خانه‌ای کوچک در محله‌ای بدنام به نام سوبورا که محله فساد بود زندگی می‌کرد.

همسرش که با خردمندی و صرفه‌جویی خانه خود را در توفان حوادث اداره می‌کرد، روزی به گایوس گفت:‌ای همسر گران‌قدر من، می‌دانم که شرایط اقتصادی دشواری حاکم است و تو نیز با آنکه سخت کار می‌کنی نگران آینده خانواده‌ات هستی،، اما بر این باورم که اگر فرزندی به خانواده ما اضافه شود، کانون آن را گرم‌تر خواهد کرد و ما امید و انگیزه بیشتری برای زندگی در کنار هم خواهیم یافت.

گایوس گفت: نیکو گفتی‌ای همسر خردمندم. من نیز موافقت خود را با تو اعلام می‌دارم.

۹ ماه بعد، زمان به دنیا آمدن فرزند رسید، ماما که برای به دنیا آوردن فرزند در خانه گایوس حاضر شده بود، اعلام کرد جثه فرزند بسیار بزرگ است و به دنیا آمدن وی از طرق عادی امکان‌پذیر نیست، مادر و فرزند هردو در خطر مرگ قرار دارند.

خبر در محله پیچید. طبیبی که برای صرف نوشیدنی گازدار به محله سوبورا آمده بود، پس از شنیدن خبر به بالین آئورلیا آمد و گفت: در سرزمین پارس پهلوان نامی‌ای به‌نام رستم وجود داشته که او نیز از طرقی غیرعادی به دنیا آمده بوده است و پارسیان نام آن شیوه تولد را رستم‌زاد گذاشته‌اند.

ماما گفت: بلدی.

طبیب گفت: روی کاغذ بلی.

ماما گفت: پس بجنب. به این ترتیب فرزند گایوس جولیوس سزار از طریق شکافتن پهلوی مادرش به دنیا آمد و به‌طرز عجیبی نام او را نیز گایوس جولیوس سزار گذاشتند. گایوس جولیوس سزار پس از چندی دیکتاتور بزرگ قیصر روم شد و دستور داد روش به دنیا آمدنش را سزارین نام‌گذاری کنند و از آنجا که از همان قدیم در کار رسانه‌ای از پارسیان قوی‌تر بودند، پس از چندی عنوان سزارین به‌جای عنوان رستم‌زاد در محافل پزشکی و مجامع عمومی برای این شیوه زایمان جا افتاد.

طبیبان روم نیز به افتخار سزار بزرگ، ضمن ثبت‌نام برای گرفتن کارتخوان، سزارین را روش به دنیا آمدن بزرگان عالم معرفی کردند و بابت انجام هر عمل سزارین صد‌و‌سی سکه طلا از مردم روم گرفتند و علاوه بر پزشکی مشغول ساخت‌و‌ساز شدند و به این ترتیب بارشان را بستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->