شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور | بوشهر در صدر استان‌ها (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  بیش از  ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده است قتل فجیع جوان ۳۳ساله وسط خیابانی در مشهد واریز حقوق بازنشستگان از فردا (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نحوه محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی
سرخط خبرها

تفاهم‌نامه همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی ایران با موزه شانگهای چین به امضا رسید

  • کد خبر: ۳۰۱۹۳۰
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰
تفاهم‌نامه همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی ایران با موزه شانگهای چین به امضا رسید
پژوهشگاه میراث‌ فرهنگی و گردشگری با موزه شانگهای چین تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این تفاهم‌نامه در سفر مصطفی ده‌پهلوان، رئیس این پژوهشگاه به چین در راستای توسعه روابط دوجانبه علمی و فرهنگی در حوزه میراث‌ فرهنگی بین ایران و چین امضاء شد.

«باستان‌شناسی و مطالعات میان‌رشته‌ای مرتبط»، «باستان‌سنجی، حفاظت و مرمت در محوطه‌های باستانی»، «تاریخ‌پژوهی شامل پژوهش در اسناد بایگانی و کتابخانه‌ای»، «مطالعات کتیبه‌ای» و «پژوهش درخصوص تاریخ هنر و هنرهای سنتی با تأکید بر مطالعات تطبیقی مرتبط» مهمترین زمینه‌های همکاری بر اساس این تفاهم‌نامه است که به امضاء مصطفی ده‌پهلوان رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و چو شیائوبو، رئیس موزه شانگهای رسید.

در حاشیه امضاء این تفاهم‌نامه، چو شیائوبو، رئیس موزه شانگهای با اشاره به برگزاری نمایشگاه موزه ملی ایران در موزه شانگهای و استقبال باشکوه مردم چین از آن، گفت: موزه شانگهای و وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران ارتباط گسترده‌ای دارند و این تفاهم‌نامه در راستای ارتقاء مطالعات باستان‌شناسی و مطالعات حفاظت و مرمت بین ایران و چین به عنوان دو تمدن بزرگ بشری حائز اهمیت است.

او همچنین با اشاره به میراث مشترک چین و ایران که از بندر سیراف به دست آمده است، اظهار کرد:  موزه شانگهای تنها یک موزه نیست بلکه مرکز پژوهش‌های باستان‌شناسی و حفاظت و مرمت در چین است.

رئیس موزه شانگهای همچنین با اشاره به تجربه‌های موزه شانگهای در کاوش‌های باستان‌شناسی دیگر مناطق مانند کشور سریلانکا، گفت:  تمرکز آن‌ها بر باستان‌شناسی دریایی است و امضاء این تفاهم‌نامه با پژوهشگاه میراث‌ فرهنگی و گردشگری، باعث شد از برگزاری نمایشگاه به تحقیقات علمی گسترده برسیم که این امر باعث شناخت تبادل فرهنگی روی جاده ابریشم  و حفاظت از آثار آن خواهد شد.

او  همچنین حضور کارشناسان دو کشور و کار مشترک را فرصتی مغتنم برای این همکاری در باستان‌شناسی و حفاظت و مرمت و اشتراک تجربیات دانست.

مصطفی ده‌پهلوان، رئیس پژوهشگاه میراث‌ فرهنگی و گردشگری نیز بیان کرد: امیدواریم علاوه‌بر تبادل علمی و فرهنگی پیرامون فعالیت‌های مشترک بین پژوهشگاه و موزه شانگهای، پروژه مطالعات باستان‌شناسی بندر سیراف به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز فرهنگی مرتبط با فرهنگ ایران و چین از دوره ساسانی تا صدر اسلام به‌زودی آغاز شود و این تفاهم‌نامه یک برنامه عملیاتی و اجرایی مستمر و مداوم میان دو موسسه باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->