هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که می تواند الگویی برای شهرهای ما باشد واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر رمان «موری» نوشته مهدی خطیبی به زبان آلمانی منتشر شد چرا نخستین درام نویسان تئاتر ایران از نمایشنامه برای نقد اجتماعی بهره گرفتند؟ برگزاری افتتاحیه نخستین همایش رودکی و پیوندهای ایران و تاجیکستان در دانشگاه فردوسی مشهد
سرخط خبرها

درگذشت «سیداحمد مراتب»؛ نخستین ایرانی که بر بام خانه کعبه اذان گفت + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۲۰۷۸
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
درگذشت «سیداحمد مراتب»؛ نخستین ایرانی که بر بام خانه کعبه اذان گفت + فیلم
سیداحمد مراتب از خوانندگان پیشکسوت موسیقی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیداحمد مراتب از خوانندگان پیشکسوت موسیقی ایرانی ۴ آذر ماه در سن ۷۲ سالگی بر اثر سکته قلبی چشم از جهان فرو بست.

درباره سیداحمد مراتب، خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی، بیشتر بدانید:

احمد مراتب متخلص به (درة‌التاج) اولِ شهریور ماهِ سال ۱۳۳۱ در شهرِ اصفهان چشم به جهان گشود. او پس از انقلابِ ۱۳۵۷ و به ویژه پس از درگذشتِ استاد جلال تاج‌اصفهانی در زمینه‌های مختلفِ فرهنگی و هنری مشغول به فعالیت شده است. مراتب مؤسس و مدیرِ مسئولِ آموزشگاهِ موسیقیِ تاج اصفهانی بود و همچنین عضو هیات مدیره و کارشناسِ موسیقیِ انجمنِ تعزیه استان اصفهان. او در محضر اساتیدی، چون جلال تاج‌اصفهانی، حسن کسائی، جلیل شهناز، حسین یاوری، علی ساغری و. شاگردی کرد. 

مراتب نخستین ایرانی بود که بر بام کعبه اذان گفت. این هنرمند همچنین مدتی با ارکستر فرامرز پایور همکاری کرد. از او بیش از ۲۰۰ مقاله، مصاحبه و شعر بر جای مانده که عمدتاً در زمینه عرفان، ادبیات، موسیقی ایرانی و آئینی و تعزیه‌خوانی است. همچنین تاکنون حدود یک هزار ساعت آواز ضبط شده از این استاد برجسته آواز ایرانی برجای مانده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->