مجلس خبرگان رهبری به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد وزیر نیرو: بی‌آبی ضربه خود را به ما وارد کرد و نیروگاه‌های برقی ما از مدار تولید خارج شدند شهادت ۲۱۹ خبرنگار، از ابتدای جنگ غزه تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) هنوز نامزدی به عنوان رقیب آقای قالیباف به صحنه نیامده است وزیر خارجه حکومت طالبان فردا راهی چین می‌شود رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس: تعرفه اینترنت همراه، افزایش پیدا نمی‌کند مایک پنس از تصمیمات ترامپ در سفر به کشور‌های غرب آسیا انتقاد کرد بقائی: اینکه آمریکا به هیچ یک از روند‌های دیپلماتیک پایبند نیست از دشواری‌های مذاکره است احمدیان در تماس با مشاور امنیت ملی پاکستان: اجازه نخواهیم داد آرامش مردم منطقه بازیچه دشمنان شود عارف: سهم جهان اسلام از حوزه هوش مصنوعی کمتر از ۵ درصد است سفر وزیر معادن طالبان به تهران ایران و عمان در مسیر توسعه روابط | پزشکیان هفته آینده به مسقط می‌رود هشدار یمن به شرکت‌های هواپیمایی درباره ناامنی فرودگاه بن‌گوریون: مسیرتان را تغییر دهید خان‌یونس در آتش | ارتش اشغالگر، هم‌زمان با بمباران شدید، عملیات ویژه زمینی انجام داد واکنش ایران به بیانیه اتحادیه عرب در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی | تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی بخش لاینفک سرزمین ایران است امنیت یا معیشت، دوگانه دروغ | سهم صنایع دفاعی و مراکز نظامی از بودجه ۱۴۰۴ چقدر است؟ جو بایدن، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به سرطان مبتلا شد کشته شدن سه پلیس دولت موقت سوریه در پی انفجار در شهر المیادین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) حماس تکذیب کرد | آتش‌بس ۲ ماهه با صهیونیست‌ها صحت ندارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران باید پمپ‌بنزین کشتی‌های خلیج فارس شود سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک‌سال‌ونیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی‌سازی در ایران‌، چیزی نیست که متوقف بشود
سرخط خبرها

مواضع متناقض مقامات انگلیس درباره حکم بازداشت نتانیاهو

  • کد خبر: ۳۰۲۱۹۱
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۹
مواضع متناقض مقامات انگلیس درباره حکم بازداشت نتانیاهو
وزیر امور خارجه انگلیس در مورد حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو گفته «کشورش به حکم دادگاه بین‌المللی کیفری پایبند است»، اما در سوی مقابل، فالکونر، معاون پارلمانی وزیر امور خارجه این کشور، گفته «دادگاه‌های محلی این کشور باید درخصوص اجرای حکم بازداشت بین‌المللی بنیامین نتانیاهو علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تصمیم‌گیری کنند».

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه انگلیس تأکید کرد که این کشور در مورد حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی از سوی دادگاه بین‌المللی کیفری به قوانین بین‌المللی پایبند است.

ایرنا نوشت: دیوید لمی که برای شرکت در اجلاس گروه هفت به ایتالیا سفر کرده است، به خبرنگاران گفت: ما امضاکننده معاهده «رم» هستیم و همواره به تعهدات خود تحت قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی متعهد بوده‌ایم.

وی افزود: مسلماً اگر قرار بود چنین سفری به انگلیس انجام شود، روند‌های قضایی و مراحل قانونی پیگیری می‌شود.

در سوی مقابل اما پس از صدور حکم بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم از سوی دادگاه لاهه، نمایندگان پارلمان انگلیس بارها از هامیش فالکونر معاون پارلمانی وزیر امور خارجه این کشور خواستند تا پاسخی قطعی در مورد اقدام احتمالی انگلیس در این خصوص بدهد.

فالکونر گفت که یک روند قانونی داخلی وجود دارد که باید از طریق دادگاه ها دنبال شود تا «در خصوص تایید و اجرای حکم دادگاه لاهه تصمیم گیری شود.»

وی افزود که این امر «هیچ وقت مورد آزمایش قرار نگرفته است» زیرا هنوز یک متهم معرفی شده از سوی دادگاه لاهه از انگلیس بازدید نکرده است.

فالکونر تاکید کرد، پارلمان انگلیس موضع مشترکی در مورد حاکمیت قانون بین‌المللی به عنوان یک «تعهد مهم» دارد.

وی توضیح داد: دادگاه لاهه یک نهاد مهم و اصلی در اجرای این هنجارها است و موضوعات مربوط به صلاحیت این دادگاه بررسی شد. سه قاضی یافته های خود را صادر کرده اند و فکر می کنم باید به آنها احترام بگذاریم.

فالکونر گفت که همه اقدامات دولت کنونی انگلیس با تکیه بر قوانین بین المللی «هدایت» خواهد شد.

لازم به ذکر است که دیوان کیفری بین‌المللی روز پنجشنبه دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است. این برای اولین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت مقام‌های صهیونیست را صادر می‌کند.

رژیم صهیونیستی، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

این رژیم پس از تبدیل نوار غزه به یک ویرانه، حملات گسترده‌ای را علیه مناطق مختلف جنوب لبنان آغاز کرده که با محکومیت جهانی مواجه است. پارلمان رژیم صهیونیستی نیز اخیرا برخلاف هشدار جامعه جهانی، قانونی را تصویب کرده است که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع شده است.

رژیم صهیونیستی با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه می‌دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->