هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

خورش انار مسما، خوراکی مجلسی و زمستانی از استان گیلان است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۸۱۷۱
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
خورش انار مسما، خوراکی مجلسی و زمستانی از استان گیلان است+ طرز تهیه
“خورش انار مسما” یا خورش انار دانه مسما از غذا‌های سنتی گیلان است. این غذا می‌تواند یکی از بهترین تجربه‌های شما در غذا‌های محلی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، خورش انار مسما از غذا‌های مجلسی گیلان است که در این فصل سال بیشتر تهیه می‌شود. طعم ملس آن خواهان فراوان دارد و به‌راحتی می‌توان آن را برای میهمانی‌ها تهیه کرد. انار مسمای مرغ شکل اصلی این خورش است، اما می‌توان آن را همراه با بادنجان هم پخت که بسیار خوشمزه و لذیذ می‌شود.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه:۶۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش انار مسما:

مرغ: یک عدد
دانه انار: یک پیمانه
پیاز: متوسط ۲ عدد
رب انار: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده: یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه خورش انار مسما:

مرغ را تکه‌تکه و آن را کمی سرخ کنید تا بوی زهم آن گرفته شود.

پیاز را رنده کنید و در روغنی که مرغ را سرخ کرده‌اید، تفت بدهید تا طلایی‌رنگ شود.

رب گوجه‌فرنگی، دانه انار و ادویه‌ها را به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرغ‌های سرخ‌شده را به پیازداغ اضافه کنید و یک پیمانه آب روی آن‌ها بریزید تا جوش آید. شعله را کم کنید و اجازه بدهید خورش ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و خوب جا بیفتد.

در دقایق پایانی پخت که غلظت خورش به حد مناسب رسید، رب انار و زعفران را به آن اضافه و شعله را خاموش کنید.

*اگر بخواهید انار مسمای شما مجلسی‌تر به نظر بیاید، باید مرغ را درسته سرخ کنید و در خورش به کار ببرید. برای تهیه این مدل خورش، بهتر است مرغ را از چند ساعت قبل با مقداری آب انار، نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
*اگر به جای آب از آب انار یا حتی آب پرتقال در انار مسما استفاده کنید، خورشتان طعم لذیذتری خواهد داشت.
*اگر از طعم گلپر خوشتان می‌آید، می‌توانید نصف قاشق چای‌خوری همراه با رب انار به غذا اضافه کنید.
*برای شیرین یا ترش‌تر کردن خورش، می‌توانید از مقداری شکر یا آب‌غوره کمک بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->