واکنش امیر علی‌ اکبری به نگهداری و بازی کردن با «شیر» + فیلم غیبت ۳ بازیکن پرسپولیس در تمرین امروز (۵ دی ماه ۱۴۰۳) اراک، میزبان سوپرجام ایران میلان در آستانه زلزله زمستانی آغاز کابوس توپچی‌ها بدون ساکا چیدمان پرسپولیس تغییر می‌کند؟ تاج: به تیم ملی فوتسال افغانستان کمک کردیم تا در آسیا صاحب نام شود تکذیب جذب غلامی توسط استقلال | آبی‌ها به دنبال خرید مدافع جدید نیستند باشگاه استقلال: موسیمانه لیست ورود و خروج نداده است میزبانی در ایران، حسرت تیم‌های ایرانی | فدراسیون فقط رایزنی می‌کند واکنش گل‌محمدی به خبر حضورش در پرسپولیس بودجه ۱.۵ میلیون دلاری پرسپولیس برای جذب مربی خارجی الهلال با تمام قوا به مصاف پرسپولیس می‌رود تاریخ ثبت نام انتخابات فدراسیون فوتبال اعلام شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و چادرملو | حمله آبی‌ها به بالانشینان تلاش پروین برای تداوم سرمربیگری باقری در پرسپولیس جدایی ایوب از پرسپولیس هیجان ورزشی در دل آلودگی هوای مشهد
سرخط خبرها

شاید برای آشتی صنعت و ورزش!

  • کد خبر: ۳۰۲۸۲۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
شاید برای آشتی صنعت و ورزش!
اولین جشنواره جذب سرمایه در صنعت ورزش مشهد برگزار شد.

مژده رنگیان| به گزارش شهرآرانیوز، اولین جشنواره جذب سرمایه در صنعت ورزش با ابتکار انجمن صنعت ورزش خراسان‌رضوی، دانشگاه فردوسی و اتاق بازرگانی استان به مدت دو روز با برگزاری سلسله‌نشست‌های تخصصی در حوزه هیئت‌های ورزشی، ورزش شهروندی و ورزش دانش‌آموزی در اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد. در حاشیه این جشنواره از کمیته دائمی سلامت ورزش نیز رونمایی شد. در این جشنواره، نشست فرصت‌ها و چالش‌های سرمایه‌گذاری در ورزش شهروندی کلان‌شهر‌ها و راهبرد‌های مشارکت برای سرمایه‌گذاری در این عرصه با حضور نمایندگانی از هفت کلان‌شهر کشور و مسئولان تربیت‌بدنی شهرداری‌ها برگزار شد. نشست دیگر به فرصت‌ها و چالش‌های جذب سرمایه در ورزش دانش‌آموزی و راهبرد‌های جذب سرمایه در این عرصه با حضور مدیران تربیت‌بدنی آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی و معلمان ورزش مشهد پرداخت. همچنین نشست تخصصی دیگر با حضور عضو هیئت‌مدیره انجمن سرمایه‌گذاری ایران و خارج اتاق بازرگانی، مدیران ورزشی، نمایندگان هیئت‌های ورزشی استان و مربیان و پیشکسوتان ورزشی برگزار شد که راهبرد‌های مشارکت و همکاری با آموزش‌وپرورش و اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

عظیم‌زاده: باید همه دست به دست هم بدهند

سیدمرتضی عظیم‌زاده نیز درباره اولین جشنواره جذب سرمایه در ورزش گفت: همیشه در اولین‌ها، ابهامات و سؤالاتی وجود دارد و انتظار زیادی است که در این جشنواره موضوع مهم جذب سرمایه و حامی مالی در ورزش حل شود، اما کار آغاز شده است و در تلاشیم ایده‌های خوبی را که در این نشست مطرح شد، پیگیری و عملیاتی کنیم. وی ادامه داد: باید ظرفیت‌های موجود را شناسایی کنیم و همه نهاد‌ها و سازمان‌های مرتبط به ورزش در استان دست به دست هم دهند. آن موقع خواهیم دید که سرمایه‌داران خودشان جذب چنین ظرفیتی خواهند شد. ظرفیت ما این بود که فضایی برای گردهمایی، گفت‌و‌گو و تبادل اطلاعات و راهکار‌ها بین سرمایه‌داران و سرمایه‌پذیران ایجاد کنیم. دبیر جشنواره جذب سرمایه در صنعت ورزش بیان کرد: در این جشنواره تلاش کردیم جوانب مختلف سرمایه‌های مرتبط با صنعت ورزش را بررسی کنیم. زیرا سرمایه‌پذیران و سرمایه‌گذاران دو حوزه مهم در صنعت ورزش هستند. در هیئت‌های ورزشی و سازمان‌های ورزشی سرمایه‌های مادی و زیرساختی متعددی وجود دارد، اما اینکه چقدر بهره‌ور هستند، باید بیشتر توجه شود. اما سرمایه معنوی صنعت ورزش که کمتر به آن توجه می‌شود، دارایی مهمی است که نامش برند است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

ترکی: هزینه صنایع خراسان در دیگر استان‌ها دردناک است

داور بازنشسته بین‌المللی فوتبال کشور در حاشیه این همایش گفت: برای حل مشکل جذب سرمایه در صنعت ورزش نیاز به مهندسی معکوس داریم و در گام نخست باید پای صحبت و دغدغه‌های جامعه صنعت بنشینیم. محسن ترکی با تأکید بر اینکه در گام نخست باید این سؤال پرسیده شود که چرا سرمایه‌گذار به ورزش مشهد و استان ورود نمی‌کند، تصریح کرد: برای حل مشکل نبود حامی مالی در ورزش استان باید مهندسی معکوس کنیم تا علت آن پیدا شود. وی افزود: باید از سرمایه‌گذاران دعوت شود و با مدیران ورزشی دور یک میز بنشینند و به دغدغه‌ها، نیاز‌ها و توقعات آن‎ها نیز گوش داده شود. صنعت خراسان‌رضوی بسیار وسیع و بزرگ است، ولی چرا امروز در ورزش این جایگاه را داریم و برای خروج از این رکود چرا صنعت ما ورود نمی‌کند؟ ترکی با بیان اینکه ورزش خراسان‌رضوی سبقه بسیار ارزشمندی دارد که در ورزش کشور و کسب عناوین قهرمانی همیشه سرآمد بوده است، گفت: در همه رشته‌های ورزشی قهرمانان ملی بزرگ و خوبی داشته‌ایم، ولی چرا امروز این عرصه خالی شده است؟ وی با اشاره به یکی از دلایلی که منجر به این رکود شده است، گفت: بخشی از مشکلات ورزش استان مدیریتی بوده است. در ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته مدیرانی منصوب شده‌اند که تخصص فنی و ورزشی کافی نداشته‌اند. برخی نیز حتی خراسانی نبوده‌اند. داور بین‌المللی فوتبال تصریح کرد: متأسفانه امروز شاهد هستیم برخی صنایع خراسان‌ضوی در ورزش قهرمانی دیگراستان‌ها هزینه می‌کنند، درحالی‌که ورزش خراسان‌رضوی به آنها نیاز دارد و این خیلی برای نام خراسان‌رضوی بسیار بد و درخورتأمل است. شاید این موضوع تلنگری برای مجمع نمایندگان استان باشد که چرا سنگان خواف یا فولاد نیشابور در استان‌های دیگر و در قالب تیم‌های بزرگ با ارقام بسیار زیاد از ورزش حمایت می‌کنند، اما در خراسان‌رضوی در رشته خودم، فوتبال، تیم لیگی در کشور نداریم.

چمنیان: صنایعی را که به ورزش آمدند هم حفظ نکردند!

مدیرعامل باشگاه والیبال نیان‌الکترونیک مشهد و نایب‌رئیس اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی بر ضرورت تغییر رویکرد، نگاه و رفتار مسئولان به صنعتگران حامی ورزش تأکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در ورزش به‌ویژه ورزش قهرمانی باید به‌عنوان کاری بلندمدت، پایدار و ماندگار دیده شود، نه اینکه نگاه مسئولان این باشد که فقط هزینه‌های یک سال یک تیم ورزشی تأمین شود و پس از آن تیم را رها کنند تا سال بعد! محمدعلی چمنیان به‌عنوان یکی از صنعتگران استان که در حوزه تیم‌داری در ورزش حرفه‌ای ورود کرده است، از دغدغه‌هایش در این حوزه سخن گفت و اظهار کرد: باید این سؤال مطرح شود که چرا مدیران حوزه ورزش استان برای حفظ صنعتگرانی که پای کار ورزش بودند و برای تیم‌داری ورود کرده بودند، اقدامی نمی‌کنند؟ صاحبان صنایع و شرکت‌هایی که پای کار ورزش استان آمدند، نه‌تنها از حمایت مسئولان برخوردار نشدند، بلکه ایده‌های آنان نیز اجرایی نشد. اگر دستگاه‌های اجرایی در این حیطه برنامه مؤثری داشتند، باید شرکت‌های صنعتی را که در عرصه ورزش حضور داشتند، حفظ می‌کردند. وی از پیشنهاد مدیریت خودگران تیم‌های لیگ‌برتری به مسئولان حوزه ورزش استان سخن گفت و اظهار کرد: در این پیشنهاد مطرح کردیم درصورتی‌که زمین و فضا اختصاص پیدا کند، صنعتگران مجموعه‌های ورزشی خوبی ایجاد می‌کنند که می‌تواند خودگردان باشد، اما متأسفانه این دیدگاه در ورزش استان با استقبال همراه نشد. چمنیان در بخش دیگری از سخنانش به لغو معافیت حوزه ورزش از مالیات بر ارزش افزوده انتقاد کرد و گفت: تنهامشوق قانونی برای سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش، استفاده از ظرفیت مالیات بر ارزش افزوده بود که در قوانین جدید این معافیت حذف شده است و نمی‌توان از ظرفیت آن برای سرمایه‌گذاری در عرصه ورزش و سلامتی کارکنان استفاده کرد. اگر می‌خواهیم فرهنگ سلامت را توسعه دهیم، نیازمند تصویب قوانین مناسب هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->