لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

  • کد خبر: ۳۰۲۹۰۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴
به گفته رئیس سازمان بهزیستی، در حال حاضر، ۵۷ هزار نفر از زنان سرپرست‌خانوار در کشور، در سنین سالمندی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی با اشاره به اینکه جامعه ایران در حال ورود به وضعیت سالمندی است، گفت: جمعیتی که زیر ۷ درصد آن سالمند باشند جامعه جوان، بین ۷ تا ۱۴ درصد سالمند باشند جامعه در حال ورود به سالمندی، بین ۱۴ تا ۲۳ درصد سالمند باشند جامعه سالمند، بین ۲۳ تا ۲۸ درصد سالخورده و بالای ۲۸ درصد جامعه سالخورده شدید نامیده می‌شود.

وی ادامه داد: به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند ۹۲ مرد سالمند وجود دارد که این امار در حال افزایش است. از جمعیت ۹ میلیونی سالمندان کشور ۵۷ هزار نفرشان زنان سرپرست خانوار هستند.

رئیس سازمان بهزیستی افزود:، اما در نگاه فرصت محور که در فرهنگ دینی ما سالمند ارزش مطلق محسوب می‌شود، سالمندان را ستون اجتماع و مایه انسجام و وفاق می‌بینند که هرجا این ستون‌ها صدمه بخورند جامعه دچار آسیب می‌شود. حتی از منظر اقتصادی نیز سالمندان در دوره سود نقره‌ای قرار می‌گیرند چرا که آنها از ۵۲ سالگی تا ۷۵ سالگی می‌توانند نیروی کار ماهر و ارزان در جامعه باشند.

حسینی با بیان اینکه خانه‌های سالمندان باید به سمت روزانه و خانواده محوری تغییر ماهیت دهند گفت: اولویت اصلی این است که بتوانیم با آموزش سالمندیاران و مراقبین سالمندان، از این افراد در خانواده و منزل مراقبت کنیم. به همین منظور می‌بایست از ظرفیت‌های محلات، تشکل‌ها و گروه‌های داوطلب بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه سند سالمندی و سند محیط دوستدار سالمند نیاز به بازنگری دارند گفت: به زودی از ۱۰ شهر دوستدار سالمند رونمایی و طرح آموزش سالمندان و سالمندیاران نیز با اولویت آموزش زنان سالمند تنها در ۱۷ استان آغاز می‌شود.

منبع: اعتمادآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.