پیش بینی قیمت ارز و دلار (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بورس (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳)| روند بازار خنثی می‌ماند؟ زلزله ۴.۵ ریشتری در سیرچ کرمان (۱۱ دی ۱۴۰۳) خدمت به زائران امام رضا (ع) باعث افتخار است ویدئو | یارانه نقدی دهک‌های ۸ تا ۱۰ قطع می‌شود | همه پرسی برای قطع ۱۵۰ میلیارد دلار یارانه پنهان وزیر صمت برای جبران خسارت قطع برق و گاز صنایع بسته ویژه‌ای ارائه کرد چرا ترکمنستان گاز صادراتی خود را به روی ایران بست؟ قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۱ دی ۱۴۰۳) | ریزش ۷۸ میلیونی آریزو ۸ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۱ دی ۱۴۰۳) | ری‌را ۲۰ میلیون تومان ارزان‌تر شد مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث، فردا (۱۲ دی ۱۴۰۳) تمام می‌شود بازگشت بورس به مدار مثبت | وضعیت امروز بازار سهام (۱۱ دی ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد: رهبر انقلاب با بررسی مجدد FATF در مجمع موافقت کردند طلا و سکه در مشهد باز هم گران‌تر شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز موبایل‌های شیائومی (۱۱ دی ۱۴۰۳) | ردمی نوت ۱۳ پرو حدود ۱۶ میلیون تومان نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۱ دی ۱۴۰۳) سود خریدوفروش تسهیلات تکلیفی ازدواج به جیب دلالان می رود | بازار سیاه وام ازدواج درآمد مالیاتی دولت به بیش از ۸۱۲ همت رسید کوچ سرمایه‌گذاران خودرو به بازار طلا و ارز افزایش نرخ دلار چه تأثیری بر بازار لوازم خانگی مشهد گذاشت؟ | رکود شدید در بازار سهم پرداخت مالیات کارمندان و کارگران ۶۶ درصد بیشتر از همه اصناف خریدوفروش پاسپورت برای رجیستری‌کردن گوشی آیفون ویدئو | معاون اول رئیس‌جمهور: ارز باید تک‌نرخی شود بازار خودرو تا پایان سال ۱۴۰۳ به کدام سو می‌رود؟ | مهار دلار، مهار خودرو امضای قرارداد وام نهضت ملی مسکن ۲۷ درصد کاهش یافت وام نهضت ملی مسکن ۶۵۰ میلیون تومان شد قالیباف: اقداماتی مانند استیضاح در اوج بحران قیمت ارز، خطاست + فیلم لیموشیرین در مشهد به کیلویی ۲۵ هزار تومان رسید | نرخ عمده فروشی ۶۰ نوع میوه و صیفی جات اعلام شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی مهم‌ترین تحولات بازار ارز‌های دیجیتال در سال جدید میلادی
سرخط خبرها

قیمت مسکن ریزش کرد

  • کد خبر: ۳۰۳۱۱
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۱
  • ۱۵
قیمت مسکن ریزش کرد
دستور روحانی برای رسیدگی به بازار مسکن و متعادل سازی قیمت آن از جمله اقداماتی است که تاثیر آنی خود را نشان خواهد داد.
به گزارش شهرآرانیوز، تماس تلفنی رئیس جمهور در عصر دیروز با وزیر راه و شهرسازی مبنی بر کاهش قیمت مسکن و کنترل بازار این کالای اساسی زندگی‌, سرآغازی برای بررسی وضعیت فعلی بازارها و تاثیر پذیری دستور رئیس جمهور بر بازار مسکن شد. موضوعی که تازگی ندارد و ابزارهایی که برای کنترل قیمت ها در بازار مسکن بارها پیشنهاد داده شده اند. 
 
مسکن و خودرو به عنوان اصل احتیاجات زندگی روزمره هر خانواده، دچار گرداب گرانی عجیبی شده اند. گردابی که با هر تجویزی تنها در دوره ای کوتاه آرام شده و پس از مدت کوتاهی مجدد به محلی برای جولان سوداگران و دلالان تبدیل می شود.
 
حرکت عجیب نقدینگی به سمت بازار مسکن و خودرو هم جزو لاینفک اقتصادی است که همچنان سنتی مدیریت می شود. موضوعی که گله رئیس جمهور را هم در برداشته و منجر شد تا وی از کابینه مدیریت اقتصاد کشور به روش مدرن و دور از اقتصاد سنتی را  درخواست کند.
 
اما تمرکز اصلی این گزارش بر کنترل قیمت مسکن و خودرو است. بازار خودرویی که این روزها بسیار داغ بوده و قرعه کشی ها یکی پس از دیگری قصد خودرو دار کردن عده ای از سیل عظیم متقاضیان خودرو را دارد. اما مسکن داستانی متفاوت داشته و نمی توان بازارش را با قرعه کشی آرام کرد. البته این روزها خبر از برنامه ریزی وزارت راه و شهرسازی برای مدیریت این بازار از طریق بازار سرمایه به گوش می رسد اما هنوز راهکاری برای آن تعریف نشده است.
 
جالب است بدانید که یکی از ترمزهای اصلی سوداگری در بازار مسکن، طرح مالیات بر عایدی سرمایه بویژه مالیات بر خانه های خالی است. مالیاتی که اجازه خالی ماندن خانه ها را به صاحبانشان نداده در نتیجه عرضه مسکن در این بازار افزایش می یابد. افزایش عرضه منجر به آرامش بازار و کاهش قیمت ها خواهد بود. 
 
اما نکته بسیار تاسف برانگیز اینجاست که این طرح سال هاست میان دولت و مجلس پاسکاری می شود، طرح که از ابتدای مجلس دهم مورد ارزیابی قرار گرفت و حال به مجلس یازدهم نیز کشیده شده است. این بین بسیاری از مردم بر این باورند که دولت با تصویب مالیات بر عایدی سرمایه به دنبال افزایش فشار مالیاتی به طبقات ضعیف جامعه است در صورتی که با تصویب این طرح قشر ضعیف شاهد بهبود اوضاع اجاره و حتی خرید مسکن خواهند بود.

مالیات بر عایدی سرمایه همچنان روی میز دولت!

 

چگونه خانه و خودرو گران نمی شود؟
 
فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که عاقبت طرح مالیات بر عایدی سرمایه به کجا ختم شد؟ می گوید: این طرح پس از بررسی ها و چالش های مختلف اکنون روی میز تیم اقتصادی دولت قرار گرفته است و بررسی ها برای ارسال آن به مجلس در حال انجام است.
 
وی افزود: من نیز منتظر نظر رسمی تیم اقتصادی دولت برای جمع بندی این طرح هستم و هنوز زمان ارسال آن به مجلس شورای اسلامی و تصویب آن برای اجرا مشخص نیست.
 
طرحی عظیمی(مالیات بر عایدی سرمایه) که به صورت خرد به مرحله اجرا وارد می شود. قرار بود پرونده مالیات بر عایدی سرمایه در سال ۹۸ تصویب و به اجرا در بیاید اما هنوز هم در پاستور ماندگار شده و گویا تیم اقتصادی دولت قصد بدرقه این طرح به سمت بهارستان را ندارند.
 
اما برای بسیاری از مردم این سوال مطرح است که طرح مالیات بر عایدی بویژه مالیات بر خانه های خالی نوعی افزودن مالیات بر همگان است؟ یا بیان تخصصی تر, پایه مالیاتی جدیدی است؟  قطعا اینگونه نیست این نوع مالیات بیش از اینکه قصد کسب درآمد داشته باشد جنبه بازدارندگی و کنترل بازارها را دنبال می کند.
 
قیمت مسکن ریزش کرد! / ترمز افزایش قیمت‌ها چگونه کشیده می‌شود؟

 

مالیات بر عایدی سرمایه ابزاری برای کنترل تورم

غیبی پور، کارشناس بازار مسکن در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره روند اجرایی "مالیات بر خانه های خالی" اظهار کرد: برای خانه خالی پرونده ای در نظام مالیات و معاملات ایجاد می شود و نمایش سالیانه نشان می دهد که در سال های گذشته مالک خانه را اجاره داده است یا خیر.

وی افزود: مالکان اگر پرونده مالیات اجاره نداشته باشند برای نظام مالیاتی مفهوم خانه خالی را دارد و اگر مدعی باشد که خود ساکن هستند باید قبوض خدماتی نظیر برق و آب برای آنها صادر و همسایه ها شاهد سکونت آنها باشند.

غیبی پور بیان کرد: اگر اثبات شود که خانه خالی بوده فرد برای فروش واحد مسکونی یا اجاره آن در مرحله سند یا اجاره نامه نویسی مشمول پرداخت مالیات بر خانه خالی خود می شود، اینو نوع مالیات ها اغلب شکل جریمه دارند. مالیات یک نوع جریمه برای افراد خاطی است.

این کارشناس اقتصادی در پاسخ به این سوال که آیا وضع مالیات بر خانه های خالی منجر به افزایش اجاره بها و یا بهای ملک نمی شود؟ تصریح کرد: زمانی که شرایط احتکار سخت شود عرضه افزایش یافته و قیمت ها متعادل می شوند. این نگاه اقتصاد رقابتی است ولی متاسفانه در اقتصادهای انحصاری و تک محصولی که نوسامات ارزی مشهود است، شاهد کاهش قیمت نیستیم.

غیبی پور تاکید کرد: وقتی نهاده و مصالح با نیروی انسانی افزایش قیمت پیدا می کند در نتیجه مسکن گران می شود.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: زمانی که تورم زیر ۱۰ درصد باشد منجر می شود کسی خانه احتکار نکند چرا که طی سالیان مختلف قیمت ملک او جهشی افزایش پیدا نمی کند. اما تورم فزاینده فرد را تشویق به نگهداری خانه خالی می کند. در واقع هدف اصلی مالیات بر خانه های خالی کاهش تورم در جامعه است.

مالیات بر خانه های خالی اجاره ها را گران نمی کند

وحید عزیزی، کارشناس حوزه مالیات در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: کنترل بازار مسکن از طریق مالیات بر خانه های خالی نیازمند ۲ بازوی مهم است، نخست اینکه قابلیت اجرایی و نظارت قوی وجود داشته باشد و در مرحله دوم نرخ این مالیات باید به قدری بازدارنده باشد که مالکان خانه های خالی از پرداخت آن به اجاره مسکن خود مجبور شوند.

وی افزود: در کشورهای دیگر، نرخ بازدارنده و ضمانت اجرایی قوی مشاهده می شود به نوعی که نرخ مالیات خانه خالی به قدری بالاست که فرد به جای پرداخت آن مالیات خانه خود را اجاره می دهد و در آن طرف داستان هم اگر فرد یک دوره مالیات مختص را پرداخت نکند شاهد انسداد حساب های بانکی اش خواهد بود.

عزیزی ادامه داد: در ایران‌ نرخ مالیات بر خانه های خالی بازدارنده نیست، البته در مرحله اجرا فرآیند خوبی از ابتدای سال ۹۹ تدوین شد به نحوی که اخذ این نوع مالیات بر عهده شهرداری های مناطق گذاشته شد.

وی افزود: مالیات بر خانه های خالی تصویب بودجه ۹۹ این امکان را فراهم کرد تا از خانه های خالی مانده از سال ۹۵ هم مالیات ستانده شود. البته این امکان وجود دارد که افراد نرخ مالیات خود را بر اجاره بهای خود بیافزایند  اما در صورتی که نرخ مالیات وی هنگفت نباشد.

عزیزی در پایان گفت: کمتر پیش آمده افراد نرخ مالیات را بر اجاره بها و ارزش ملک دخیل کنند چرا که سازمان امور مالیاتی هم برنامه هایی برای این امر خواهد داشت.

"قیمت مسکن ریزش کرد" شاید تیتری باشد که رئیس جمهور برای تحقق آن با وزیر راه و شهرسازی برای بهبود بازار مسکن تلفنی تماس گرفت.

گذر از موضوع مسکن, گرانی بازار خودرو را یادآوری می کند. بازاری که این روزها درگیر ایجاد تعادل است. قرعه کشی ها و همچنین پیش فروش هایی که بیشتر به عنوان آرامبخش در بازار خودرو عمل خواهند  کرد و این بازار هم مانند مسکن نیازمند راهکاری دائمی است. مالیات بر عایدی سرمایه در بخش خودرو هم با ابلاغیه هایی همراه بوده که به نظر می رسد نیازمند اجرای صریح و فوری است.

 

مالیات بر خودرو

 

اخذ مالیات از خانه های خالی و همچنین معاملات خودرو آن هم با سود نامتعارف, از جمله مواردی است که سال ها پیش دولت باید به فکر آن ها می بود و با تصویب مالیات بر عایدی سرمایه به نوعی مانع افزایش قیمت می شد. اما حالا هم دیر نیست و بهتر از تا تیم اقتصادی دولت به قید فوریت آن را به مجلس ارسال کنند تا تصویب آن گام مهمی برای کاهش سوداگری ها باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
شهاب
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
0
7
عزم جدی برای حل مشکل ویرانگر مسکن که نفس هموطن های ایرانی رو بریده و بارمشکلات اقتصادی رو چندین برابر کرده بریده..داشتن مکانی درحد و شان هرخانواده که دغدغه پدران ومادران زجر کشیده همراه با فرزندانی معصوم که هیچگاه نفهمیدن دقیقا کجا بزرگ شدن و بقول قدیمی ها نمیدونن بچه کدوم محله ن .گرانی مسکن و اجاره بها جوری شده که صاحبخانه ها هر سال تقاضای اجاره بیشتر و ودر صورت نپرداختن جابجایی هر ساله که چون کابوسی طی ۱۲ ماه خواب و آسایش مستاجرها و کل اعضای خانواده رو بریده..کم شدن متری صدهزار تومن درمقابل گرانی بی رویه و فروش آپارتمانهای با قیمت متری ۲۰ تا ۲۵میلیون عددی نیست ..امروز با دستور فلان وزیر شاید متری صدهزار تومن کم شود.مطمئنا سواستفاده گران ومافیاها بدنبال بهانه ایی برای عدم اجرای دستور و ناکارآمدی تصمیم گیران وزرات مسکن تلافی صدهزار تومن اختلاف را با اعداد و ارقام نجومی تلافی خواهند کرد..اگر براستی در حل این مشکل عزم خود را جزم و به صدای مردم بیچاره گوش میدین .باتمام توان وباجدیت نه اینکه مقطعی و احساسی عمل کرد. پدر بزرگها ومادربزرگانی هستن که هنوز مستاجرن و این آرزو به دل را بردن که بچه ها ونوه هایشان درخانه مستقل خودشان پذیرا باشن .نه اینکه در روزی که دور هم جمع هستن شاهد درگیری صاحبخانه با پدر ومادر بزرگهایی باشن که دیگر سنی ازشون گذشته.اینا رو که دیدم .زیاد .شاهد درگیری های زیادی از اینها بودم ..بیایید و خدایی برای این مردم کار کنید .مردمی که دیگر توانی برای جنگیدن هم بااقتصاد و تورم وهم اینک این بیماری نایی ندارن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
1
9
جالبه دولت خیلی وقتها برای مشکل مسکن زمین رایگان داده ،
من ۱۷ ساله که زمین دارم ولی مستاجرم

اسمش کشاورزیه ولی زمین فاقد آبه و کل منطقه گچی است و قابلیت کاشت حتی خار رو هم نداره

جالبه امثال من زمین مجانی از دولت و وزارت جهاد نمیخوان

اجازه بدن تو زمین خودمون یه سرپناهی بسازیم

لا اقل طرح آمایش سرزمین رو اجرا میکردند تا کلی زمین که الکی اسم کشاورزی روش گذاشتن مشخص بشه و آزاد بشه و انحصار زمین مسکونی شکسته بشه ، این کار بشدت روی قیمت مسکن تاثیر گذاره

اگر واقعا دولت دلش میخواد مردم در سختی نباشند این حد اقل کاریه که هزینه ای هم برای دولت نداره

خدا شاهده مردم حاضرند تمام هزینه های زیر ساختها رو هم بدهند

جالبه زمینهایی که بهترین و مرغوبترین اراضی کشاورزی هستند ، مسکونی شدند ولی بدترین اراضی به اسم کشاورزی قفل شدن و هیچ استفاده ای هم نمیشن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
1
9
جفنگ میگید گران تر شد
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
دولت باید خودش خرید وفروش وکنترل کنه ..باید در خرید وفروش مسکن کارشناس هایی باشند که با چک لیستی که براساس متریال سازه وکوچه ومحله ..وبقیه موارد یک ملک وقیمت گداری کنند وهیچ وقت بدون تایید نطر کارشناس یه ملک فروخته نشه ..الان هر کسی روی ملکش یه قیمتی گذاشته ...وهمینطور در ماشین حتما باید با تایید کارشناس اون معامله انجام بشه ودست دلالان مسکن وماشین گرفته بشه ..دولت از خیلی از راها اگر بخواد خوب میتونه قیمت مسکن وماشین وکنترل کنه
asad
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
۷ ماه از سال ۹۹ گذشت قیمت اجاره بها سه برابر شده نسبت به پارسال هیچ کس پاسخگو نیست اصلا کسی به فکر مردم نیست ،مثلا میخواستن با گرفتن مالیات بر خانه های خالی از سکنه به نفع مردم عمل کنند و باعث ارائه و بیشتر شدن خانه های اجاره برای مردم بشن هیچ و اجاره مسکن رو پایین بیارند اتفاقی نیوفتاد دولت به فکر نیست اجاره بها تقریبا ۴ برابر شده و خانه ها همچنان خالی و وضعیت اجاره مسکن بهتر که نشده بلکه بدتر ام شده تعداد خانه های اجاره ای نسبت به پارسال بیشتر نشده اگر هم درصد معدودی اضافه شده با قیمت های نجونی حاکی از فقر و زیاده خواهی صاحبخانه ها و بی قانونی در این زمینه و عدم کنترل دولت و بی لیاقتی مسئولین امر مسکن در این حوزه داره مردم روز به روز درمانده تر و فقیر تر میشن و دولت ناکارامد نمیتونه رفاه مردم را تامین کنه . مردم باید تاوان ندانم کاریها و کم کاری ها رو پرداخت کنند و صاحبان سرمایه و بساز بفروش ها دارن سودهای چند برابری خودشون رو می شمارن مسئولین هر کدام چند تا خانه و باغ و مسکن و ویلا همه در کاخ های خودشون تکیه زدن و مردم بینوا در کف خیابان یا پارک ها چادر زدند ویا بر روی پشت بام ها پشت بام خواب شدن این عدالت نیست .فقط یک نگاه به قیمت های نجومی سایت دیوار بکنید متوجه وخامت اوضاع میشوید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
4
ارزون که نمیشه گرونم میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
2
برو بازار ببین ارزون شده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
1
1
مالیات هم فایده نداره فردا طرف یه زیر میزی میزاره جیب طرف میگه بنویس واحد اجاره داده شده تا فرار کنه از مالیات اینا دردی رو دوا نمیکنه فقط کلاه تو سر مردم گذاشتنه فکر اساسی بکنید دولت فقط به نفع خودش کار می‌کنه نمیاد نظارت بکنه کی چی می‌کشه فقط کاغذ بازیه
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
3
همه اش دروغه دروغ
مینا
Japan
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
1
پفک هم ی قیمت مصوب داره ولی این مسکن نداره هرکی هرچی دلش خواست قیمت میده
بازنشسته تامین اجتماعی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
0
اجاره های مسکن را چه کسانی باید نظارت کنند؟ اگر نماینده های دادگستری وارد عمل شوند اجاره ها اینچنین بالا نمیرود وتاییده انها نیز باید ملزم شود خواهش میکنم راجب این مورد هم بنویسید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
0
راست میگه روحانی جمعه فهمیده مسکن گرون شده برو سایت دیوار خونه ارزون شده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
1
تحلیل های آبدوغ خیاری
asad
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
0
1
الان ۵ ماه از سال ۹۹ گذشته دولت و مجلس برای کنترل اجاره بها و گرانی مسکن اجاره ای و کنترل قیمت نجومی صاحبخانه های بی انصافی که شرکت و کارخانه اشون و مغازه هاشون ورشکست شده و الان درآمدی جز اجاره خانه هایی که در سالهای قبل خریدن و احتکار کردن ندارن اما چون پول احتیاج دارن اجاره خانه رو تقریبا ۵ برابر پارسال کردن دولت میگه کنترل میکنیم کو چرا ما مردم عادی مستاجر برخورد و کنترلی مشاهده نمیکنیم به خدا اگر دولتی وجود نداشت و وزیری برای مسکن و شهرسازی وجود نداشت اصلا هیچ وزارتخانه ای متولی امر مسکن مردم نبود بهتر از الان با این سو مدیریت و بی تدبیری و بی کفایتی اداره میشد خدا نگذره از سر بساز بفروش ها و کسانی که بیشتر از ۲ خانه دارن و اینقدر به مستاجر بیچاره فشار میارن خدا نیامرزدشون خدا پدر و مادرشون رو رحمت نکنه با این فرزندان ناخلفشون چرا کسی بداد مردم بیچاره نمیرسه همش حرف مفت میزنند هیچ عملی و اقدامی در کار نیست کتری بکنید تا حداقل خدا ازتون راضی باشه قدمی حق بردارید اینقدر دست دست نکنید البته همه میدونند که متولیان مسکن هر کدام خودشون چندین خانه و ویلا و اپارتمان دارند و مشکلات ما مردم عادی رو درک نمیکنن دنبال راهکارهای قانونی فرار از مالیات و ندادن مالیت و چند برابر کردن مال و ثروت خودشون هستند نیامدن که گره ای از مشکلات مردم باز کنند امدن چند صباحی حقوق بیشتر بگیرند و مردم بیچاره چوب سو ءمدیریت و بی کفایتی مسئولین متولی مسکن رو بخورند اگر یه اقدام عملی انجام دادن بگویند تا ما متوجه کارهای عملی ایشان باشیم قیمت اجاره مسکن ۵ برابر شده کسی پاسخگو نیست قرار نبود با ۱۵ درصد رشد حقوق کارگر بینوا و دریافت مزد به ریال مجبور باشیم اجاره ۵ برابری به دلار پرداخت کنیم اگر مسئولین راهکاری ندارند ویزای همه فقیر و بیچاره ها رو اوکی کنند تا حداقل از این کشور با این همه منابع و زمین و معدن و ثروت و امکانات فرار کنن شاید محض رضای خدا کسی در کشور دیگری مشکل کارگر و بدبخت بیچاره هایی مثل ما رو حل کرد هر چند از بس مرگ بر این و ان گفتیم هبچ کشوری ما ایرانی ها رو راه نمیده چون بذر دشمنی و نفرت پخش میکنیم این همه نعمت خدا عرضه مدیریت نداریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۰
0
0
هر موقع آب برق مجانی کردن خونه ارزون میشه اولین وعدشون نتونستم اجرا کنند .اقتصاد مال خر است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->