محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
گیاهان آپارتمانی مسمومیت‌زا را بیشتر بشناسید

گیاهان آپارتمانی مسمومیت‌زا را بیشتر بشناسید

  • کد خبر: ۳۰۳۷۶۳
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰
کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو درباره گروهی از گیاهان آپارتمانی که باعث مسمومیت اعضای خانواده به خصوص کودکان می‌شود، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ راضیه کشاورز با تأکید بر اینکه مسمومیت با گیاهان یکی از مسمومیت‌های شایع به ویژه در میان کودکان است، گفت: برخی از گیاهان آپارتمانی که ظاهر زیبایی دارند موجب جلب توجه کودکان شده و ممکن است خوردن قسمتی از آن گیاه توسط کودک به مسمومیت و حتی مرگ وی منجر شود.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو یادآور شد: گیاه دیفین باخیا یکی از گیاهانی است که از تمامی قسمت‌های گیاه اعم از برگ، ساقه و ریشه آن شیره‌ای استخراج می‌شود که حاوی ترکیب اگزالات کلسیم است و این ترکیب موجب سوزش در پوست یا تورم در دهان، زبان و حلق می‌شود. این تورم گاه ممکن است موجب عدم تکلم و حتی خفگی شود؛ به همین دلیل باید نکات ضروری در مورد آنها در نظر گرفت.

وی تأکید کرد: افرادی که به قصد تکثیر و قلمه زدن با این گیاه سر و کار دارند نیز باید از دستکش استفاده کنند، چرا که مواجهه پوست با شیره این گیاه موجب ایجاد تحریکات پوستی یا آلرژی‌های گوناگون می‌شود.

کشاورز اظهار کرد: گیاه کالادیوم نیز گیاهی است که مسمومیت ناشی از آن شایع بوده و همه قسمت‌های آن حاوی مواد سمی است در صورت خورده شدن آن علائم گوارشی، سوزش و تورم در زبان و لب‌ها را ایجاد می‌کند.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو یادآور شد: گیاه آزالیا هم از جمله گیاهانی است که موجب مسمومیت می‌شود، خورده شدن آن موجب ایجاد علائم گوارشی، تهوع و استفراغ و همچنین کاهش ضربان قلب و فشار خون در نتیجه مسمومیت می‌شود.

وی با بیان اینکه گیاه خرزهره نیز از جمله گیاهانی است که به دلیل داشتن ترکیبات گلیکوزیدها تمامی قسمت‌های آن اعم از ریشه، ساقه، برگ و گل به شدت سمی بوده و موجب ایجاد مسمومیت شدید می‌شوند، گفت: این مسمومیت بر روی قلب تأثیر گذاشته و ممکن است موجب ایست قلبی شود. استنشاق دود خرزهره نیز زمانی که سوزانده می‌شود موجب ایجاد مسمومیت در قلب می‌شود.

کشاورز تاکید کرد: بنابراین بهتر است افراد وقتی می‌خواهند گیاهی را تهیه کنند باید اطلاعات لازم را در مورد آن گیاه و نام درست آن را بدانند. خطر مسمومیت با برخی از این گیاهان بویژه دیفین باخیا و خرزهره اگر در زمان لازم به آن رسیدگی نشود، ممکن است موجب مرگ شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.