فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳) شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا
سرخط خبرها

تلگرام برای محافظت از کودکان با یک بنیاد بین‌المللی همکاری می‌کند

  • کد خبر: ۳۰۳۸۰۸
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
تلگرام برای محافظت از کودکان با یک بنیاد بین‌المللی همکاری می‌کند
تلگرام سرانجام موافقت کرده برای جلوگیری از انتشار محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان (CSAM) با نهاد بین‌المللی رسمی همکاری کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بنیاد دیده‌بان اینترنت (IWF) به تلگر‌ام در زمینه شناسایی و حذف محتوا‌های CSAM و جلوگیری از گسترش آنها کمک خواهد کرد. تلگرام بار‌ها از همکاری با این بنیاد و طرح‌های مشابه دیگر خودداری کرده بود، اما ۴ ماه پس از دستگیری «پاول دورف»، مدیرعامل آن در روسیه، رویکرد خود را تغییر داده است.

IWF تصمیم تلگرام برای همکاری با آنها را «تحول‌آفرین» توصیف کرده، اما می‌گوید این فقط اولین مرحله از مسیری بسیار طولانی است. «درک ری-هیل»، مدیرعامل موقت IWF، می‌گوید:

«تلگرام با قبول همکاری با IWF می‌تواند از ابزار‌های پیشرو ما که برای اطمینان از منتشر نشدن این مطالب طراحی شده‌اند، استفاده کند.»

حدود ۹۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان از تلگرام که خودش را سرویس متمرکز بر حریم خصوصی کاربران معرفی کرده، استفاده می‌کنند. اخیراً گزارش‌های زیادی درباره فعالیت‌های مجرمانه مانند تبلیغ مواد مخدر و CSAM در تلگرام منتشر شده و همین گزارش‌ها نیز به دستگیری مدیرعامل آن ختم شد.

همان‌طور که BBC در ادامه گزارش خود می‌گوید، این مشکلات باعث شد یکی از کارشناسان تلگرام را «دارک‌وب جیبی» توصیف کند.

پاول دورف به همکاری‌نکردن با مجریان قانون برای مقابله با محتوا‌های مربوط به قاچاق مواد مخدر، سوءاستفاده جنسی از کودکان و کلاهبرداری متهم شده است. قضات فرانسوی در‌حال‌حاضر او را از خروج از فرانسه منع کرده‌اند تا تحقیقات بیشتری انجام شود.

مدتی است تلگرام عملکرد خود را تغییر داده است؛ مانند اعلام آدرس IP و شماره تلفن متخلفان به دولت‌ها که البته دورف گفته بود، تلگرام از سال ۲۰۱۸ در اکثر کشور‌ها اطلاعات مجرمان را به دولت‌ها می‌دهد. غیرفعال‌کردن ویژگی «افراد نزدیک» (People nearby) تغییر دیگری است که در ماه‌های گذشته با هدف جلوگیری از کلاهبرداری اعمال شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->