حاجی‌بگلو: تصمیم‌گیری درباره تمدید دوره شوراها در انتظار مجلس است | هفت ساله شدن شوراها، در دولت نیز موافقانی دارد مشروح سیاست‌های شورای شهر مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری برگزاری دهمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی (۶ دی ۱۴۰۳) کاسب قدیمی محله سرشور: ما وسط تاریخ مشهدیم شهردار مشهد مقدس: ۴۵ کلان‌پروژه در‌حال‌اجرا تا پایان دوره ششم مدیریت شهری، به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم هر سفر مترو در مشهد ۱۸ هزار تومان هزینه دارد افزایش ۲برابری پلاک‌های فعال خودرو در مشهد طی ۵ سال | کاهش حوادث ترافیکی فاز نخست خط ۳ قطارشهری مشهد تا پایان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد توضیحات رئیس شورای شهر مشهد درباره برخی موضوعات مربوط به صحن علنی روز گذشته (۵ دی ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد برای ششمین روز پیاپی، آلوده است (۶ دی ۱۴۰۳) نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: تغییر کیفیت و ظاهر معابر شهر هدیه ناقابل مدیریت شهری است | ورود ۶۰ ناوگان جدید خط یک قطارشهری از یک‌سال‌ونیم آینده نگاهی به واقعه آتش‌سوزی ندامتگاه مشهد در ۵ دی ماه ۱۳۵۷ | آزادی با شورش زندانیان بند ۲ اجرای طرح آبرسانی، مسیر تردد در یک‌ منطقه از مشهد را به مدت ۵ روز مسدود کرد ظرفیت‌های مشهد، بازتاب‌های بین‌المللی دارد راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات شورای شهر درخصوص تسهیل زیست عفیفانه بانوان، قابل‌دفاع است | مدیریت شهری در بحران سرما، عملکرد ارزشمندی داشت ممنوعیت ورود خودروهای سنگین به شهر مشهد رعایت نمی‌شود | وقتی کامیون‌ها قوانین را زیر چرخ هایشان له می‌کنند افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر مروری بر وضعیت پایگاه‌های چندمنظوره شهرداری مشهد به بهانه روز ایمنی در برابر زلزله | پناهگاهی برای روزهای بحرانی ضرورت نظارت بر ساخت‌و‌ساز‌ها برای داشتن شهری ایمن و مقاوم صدور بیش از ۵۴۶ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌‌بازار‌های سیار شهرداری مشهد
سرخط خبرها

دبیر کمیسیون ملی یونسکو در مشهد: یک شهر نوآور می‌تواند مقصدی جذاب برای استعدادها، سرمایه‌گذاران و گردشگران باشد

  • کد خبر: ۳۰۴۵۳۹
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
دبیر کمیسیون ملی یونسکو در مشهد: یک شهر نوآور می‌تواند مقصدی جذاب برای استعدادها، سرمایه‌گذاران و گردشگران باشد
دبیر کمیسیون ملی یونسکو گفت: یک شهر نوآور می‌تواند مقصدی جذاب برای استعدادها، سرمایه‌گذاران و گردشگران شناخته شود. شهر‌های نوآور می‌توانند با برگزاری رویداد‌های فرهنگی و هنری، جلب رضایت جامعه و بهره‌برداری از فناوری‌های نوین، جذابیت‌های خود را افزایش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن فرطوسی امروز (۱۹ آذر ۱۴۰۳) در مراسم افتتاحیه سمینار آموزشی متروپلیس که در هتل همای مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروز گرد هم آمدیم تا دوره آموزشی با موضوعی بسیار مهم و حیاتی برای آینده شهر‌های ایران عزیزمان و الگویی برای دنیای امروز را آغاز کنیم.

وی در خصوص بازاندیشی در زیست شهری و برند شهر با تمرکز بر نوآوری و صنایع خلاق نوپدید عنوان کرد: امروزه نقش نوآوری و خلاقیت در بازاندیشی زندگی شهری بیش از پیش اهمیت یافته است. زیست شهری ناظر به ارتقای کیفیت زندگی در شهر‌ها بوده و شامل عوامل متعددی مانند محیط زیست، حمل‌ونقل، مسکن و خدمات عمومی است.

تأکید یونسکو بر اهمیت حفظ میراث فرهنگی و طبیعی در شهر‌ها

دبیر کمیسیون ملی یونسکو ادامه داد: با توجه به افزایش جمعیت شهری و پیچیدگی‌های ناشی از آن، بازاندیشی در این موضوع ضروری است. از دیدگاه یونسکو، زیست شهری نه‌تنها ناظر به عوامل فیزیکی است، بلکه شامل جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز می‌شود. یونسکو به عنوان یک سازمان بین‌المللی که ترویج آموزش، علوم و فرهنگ را برعهده دارد، بر اهمیت حفظ میراث فرهنگی و طبیعی در شهر‌ها تأکید داشته است.

فرطوسی بیان کرد: برنامه‌های یونسکو با تأسیس شبکه شهر‌های خلاق و شبکه شهر‌های یادگیرنده، به توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی شهروندان کمک می‌کند. این برنامه‌ها به شهر‌ها فرصت می‌دهند تا به توسعه فرهنگی و اجتماعی دست یابند. یونسکو با تأسیس شبکه خلاق، شهر‌ها را ترغیب می‌کند تا از طریق ترویج فرهنگ و خلاقیت به محرک‌های اصلی توسعه پایدار عمل کنند و صنایع خلاق نوظهور نقش اساسی را در انسجام اجتماعی و پایداری محیطی ایفا می‌کنند.

نوآوری در عرصه‌ فناوری‌های هوشمند، روشی کلیدی برای حل مشکلات پیچیده شهری

وی با بیان اینکه یکی از راه‌های کلیدی برای حل مشکلات پیچیده شهری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان، نوآوری در عرصه‌ فناوری‌های هوشمند است، عنوان کرد: راه‌حل‌های محیط‌زیستی می‌تواند با ایجاد شهر‌های پایدار و کارآمد به محیط زیست کمک کند. استفاده از داده‌ها و فناوری‌های دیجیتال نیز می‌تواند در بهینه‌سازی خدمات و مدیریت فایده منابع مؤثر باشد.

حمایت یونسکو از ادغام دانش سنتی و راه‌حل‌های نوآورانه

دبیر کمیسیون ملی یونسکو ادامه داد: صنایع خلاق شامل حوزه‌هایی مانند هنر، طراحی، غذا، رسانه و فناوری‌های نوین است که می‌تواند به تقویت برند شهر کمک کند. این صنایع می‌توانند تصویر مثبتی از شهر را در ذهن مردم ایجاد کرده و حذف گردشگران و سرمایه‌گذاران را تسهیل کنند. یونسکو از ادغام دانش سنتی و شیوه‌های فرهنگی و راه‌حل‌های نوآورانه حمایت می‌کند. همگرایی سنت و نوآوری تضمین می‌کند پیشرفت‌های فراگیر ریشه‌های فرهنگی داشته باشند.

فرطوسی با اشاره به اینکه یک شهر نوآور می‌تواند مقصدی جذاب برای استعدادها، سرمایه‌گذاران و گردشگران شناخته شود، تصریح کرد: شهر‌ها با استفاده از این صنایع می‌توانند به‌روزرسانی در خدمات و زیرساخت‌ها را انجام دهند و برند شهری را بسازند. شهر‌های نوآور می‌توانند با برگزاری رویداد‌های فرهنگی و هنری، جلب رضایت جامعه و بهره‌برداری از فناوری‌های نوین جذابیت‌های خود را افزایش دهند.

لزوم مشارکت شهروندان در تصمیم‌گیری شهری، به عنوان ذی‌نفعان اصلی

وی اضافه کرد: در این زمینه مشارکت فعال سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان شهری، کارآفرینان، هنرمندان و شهروندان ضروری و بلکه حیاتی است. شهروندان به عنوان ذی‌نفعان اصلی باید در فرایند تصمیم‌گیری شهری مشارکت داشته باشند. این رویکرد می‌تواند به افزایش رضایت شهروندان و تقویت همبستگی اجتماعی منجر شود.

فرطوسی خاطرنشان کرد: بازاندیشی در زیست شهری و برند شهر از طریق نوآوری و صنایع خلاق نوپدید نه‌تنها به بهبود کیفیت زندگی شهروندان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند شهر‌ها را به مراکز اقتصادی و فرهنگی برجسته تبدیل کند. ما می‌توانیم آینده‌ای روشن و پایدار برای نسل‌های آینده خلق کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->