تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ساخت بزرگ‌ترین تلسگوپ جهان همچنان ادامه دارد + ویدئو

  • کد خبر: ۳۰۴۷۰۲
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
ساخت بزرگ‌ترین تلسگوپ جهان همچنان ادامه دارد + ویدئو
تلسکوپ بسیار بزرگ رصدخانه جنوبی اروپا (ESO) - بزرگترین تلسکوپ نور مرئی و فروسرخ جهان - در حال حاضر در کوه سرو آرمازونس در صحرای آتاکامای شیلی در دست توسعه است.

شهرآرانیوز؛ تلسکوپ قدرتمند رصدخانه جنوبی اروپا تا سال ۲۰۲۸ با هدف رصد سیارات فراخورشیدی و جو آن‌ها و همچنین اندازه‌گیری انبساط کیهان آماده می‌شود.

عکس‌های جدید نشان می‌دهد که در ساخت ELT، از جمله گنبد، ساختار مرکزی و پایه آینه M۱ - یکی از پنج آینه‌ای که برای رصد کیهان با هم کار می‌کنند- واقعاً پیشرفت‌هایی حاصل شده است.

رصدخانه جنوبی اروپا در بیانیه‌ای با انتشار تصاویر جدید گفت: ELT یکی از اصلی‌ترین پرچمداران رصدخانه جنوبی اروپا برای دو دهه آینده خواهد بود.

پس از تکمیل، آینه این تلسکوپ ۳۹ متر عرض و ۲۰۰ تن وزن خواهد داشت. ساختار مشبک نشان داده شده در مرکز گنبد، آینه M۱ را نگه می‌دارد و به آن اجازه می‌دهد در طول مشاهدات به آرامی حرکت کند و بار‌های گرانشی متفاوت، شرایط باد، ارتعاشات یا تغییرات دما را تحمل کند.

یک ویدیوی تایم لپس از محل ساخت و ساز هم منتشر شده که طلوع خورشید بر فراز تلسکوپ را نشان می‌دهد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، آینه ثانویه تلسکوپ (M۲) در سال ۲۰۲۵ تکمیل خواهد شد. گنبد و ساختار تلسکوپ در مسیر تکمیل تا سال ۲۰۲۶ هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->