تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید
سرخط خبرها

راهکار‌های مؤثر در کاهش علائم سرماخوردگی در فصل سرما

  • کد خبر: ۳۰۴۹۶۳
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
راهکار‌های مؤثر در کاهش علائم سرماخوردگی در فصل سرما
فوق‌تخصص بیماری‌های آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استفاده مرتب از مایعات ولرم، مصرف مرکبات زمستانی و سبزیجات مثل شلغم و دارو‌های گیاهی، می‌تواند به کاهش تحریک‌ها، رقیق‌سازی خلط‌ها و کاهش التهاب راه‌های هوایی فوقانی و بهبود علائم در فصل سرما کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر یاسر یادگاری با اشاره به این نکته که ویروس‌ها مهم‌ترین عامل تحریک کننده بیماری‌هایی همچون سینوزیت آلرژیک، در فصل زمستان هستند افزود: افرادی که دارای علائم آلرژیک هستند، به دنبال عفونت‌های ویروسی علائم حاد، سرماخوردگی، ابریزش بینی، تب بعد از بهبودی ممکن است دچار سرفه‌های طولانی مدت شوند، که این سرفه‌ها بعضا تا چند هفته یا چند ماه احتمال باقی ماندن آنها وجود دارد.

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان قائم (عج) همچنین گفت: در فصل زمستان سینوس‌های بیماران مبتلا به اختلالات رینوسینوزیت به دنبال تحریک هوای سرد، گرم و سرد شدن هوا و یا عفونت‌های ویروسی راه‌های تنفسی فوقانی، دچار علائم تب و سر درد حاد می‌شود که نیاز به انتی بیوتیک خواهند داشت. گاهی نیز علائم ممکن است به صورت مزمن باقی بماند و حتی بعد از رفع عفونت، علائم آبریزش بینی، خلط و ترشح پشت حلق می‌تواند تا ماه‌ها باقی بماند و باعث آزار فرد مبتلا شود؛ بنابراین، در فصل زمستان علائم تنفسی بیشتر به صورت تحریکی یا توسط ویروس‌ها ایجاد می‌شوند.

دکتر یادگاری در ادامه متذکر شد؛ بیماران مبتلا به آسم، ممکن است به دنبال سرماخوردگی دچار حمله آسم شوند که به صورت علائم شدید درگیری راه‌های تنفسانی تحتانی، دیسترس تنفسی، تاکی پنه بروز می‌کند، که این افراد را ملزم به استفاده از دارو‌های بیشتر و یا مراجعه به اورژانس می‌کند.

وی پیرامون راه‌های پیشگیری از این بیماری هم گفت: راه‌های پیشگیری از ابتلا به حساسیت‌های زمستانی و عدم ایجاد علائم مزمن، تزریق واکسن آنفلانزا، دوری از فرد مبتلا، مصرف مایعات، شست وشوی بینی، استفاده از بخور، اجتناب از مصرف مواد محرک، اجتناب از قرار گرفتن در معرض باد سرد و در صورت بروز سرما خوردگی اقدام سریع برای درمان است. همچنین استفاده مرتب از مایعات ولرم، مصرف مرکبات زمستانی و سبزیجات مثل شلغم و دارو‌های گیاهی، می‌توانند در کاهش تحریک ها، رقیق سازی خلط ها، کاهش التهاب راه‌های هوایی فوقانی و بهبود علائم کمک کنند.

دکتر یادگاری تصریح کرد: چنانچه علیرغم اقدامات پیشگیرانه، علائمی به وجود آمد، باید با توجه به شرایط بیمار درمان‌های مختلف شروع شود که از جمله این درمان ها، استفاده از اسپری‌های بینی، دارو‌های آنتی هیستامین و دارو‌های خوراکی و یا تنفسی درمان آسم است و به صورت پلکانی بر حسب علائم افزایش می‌یابد.

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان قائم (عج) افزود: افرادی که دارای سابقه حساسیت‌های طولانی، شدید، خطرناک و بستری در زمستان سال‌های گذشته هستند، با کوچکترین علائم یا بدون علائم واضح ممکن است در طول زمستان تحت درمان قرار بگیرند، تا از ایجاد حمله آسم و بستری در بیمارستان و عوارض ناشی از حمله و آسیب‌های آن پیشگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->