چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز
سرخط خبرها

راهکار‌های مؤثر در کاهش علائم سرماخوردگی در فصل سرما

  • کد خبر: ۳۰۴۹۶۳
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
راهکار‌های مؤثر در کاهش علائم سرماخوردگی در فصل سرما
فوق‌تخصص بیماری‌های آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استفاده مرتب از مایعات ولرم، مصرف مرکبات زمستانی و سبزیجات مثل شلغم و دارو‌های گیاهی، می‌تواند به کاهش تحریک‌ها، رقیق‌سازی خلط‌ها و کاهش التهاب راه‌های هوایی فوقانی و بهبود علائم در فصل سرما کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر یاسر یادگاری با اشاره به این نکته که ویروس‌ها مهم‌ترین عامل تحریک کننده بیماری‌هایی همچون سینوزیت آلرژیک، در فصل زمستان هستند افزود: افرادی که دارای علائم آلرژیک هستند، به دنبال عفونت‌های ویروسی علائم حاد، سرماخوردگی، ابریزش بینی، تب بعد از بهبودی ممکن است دچار سرفه‌های طولانی مدت شوند، که این سرفه‌ها بعضا تا چند هفته یا چند ماه احتمال باقی ماندن آنها وجود دارد.

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان قائم (عج) همچنین گفت: در فصل زمستان سینوس‌های بیماران مبتلا به اختلالات رینوسینوزیت به دنبال تحریک هوای سرد، گرم و سرد شدن هوا و یا عفونت‌های ویروسی راه‌های تنفسی فوقانی، دچار علائم تب و سر درد حاد می‌شود که نیاز به انتی بیوتیک خواهند داشت. گاهی نیز علائم ممکن است به صورت مزمن باقی بماند و حتی بعد از رفع عفونت، علائم آبریزش بینی، خلط و ترشح پشت حلق می‌تواند تا ماه‌ها باقی بماند و باعث آزار فرد مبتلا شود؛ بنابراین، در فصل زمستان علائم تنفسی بیشتر به صورت تحریکی یا توسط ویروس‌ها ایجاد می‌شوند.

دکتر یادگاری در ادامه متذکر شد؛ بیماران مبتلا به آسم، ممکن است به دنبال سرماخوردگی دچار حمله آسم شوند که به صورت علائم شدید درگیری راه‌های تنفسانی تحتانی، دیسترس تنفسی، تاکی پنه بروز می‌کند، که این افراد را ملزم به استفاده از دارو‌های بیشتر و یا مراجعه به اورژانس می‌کند.

وی پیرامون راه‌های پیشگیری از این بیماری هم گفت: راه‌های پیشگیری از ابتلا به حساسیت‌های زمستانی و عدم ایجاد علائم مزمن، تزریق واکسن آنفلانزا، دوری از فرد مبتلا، مصرف مایعات، شست وشوی بینی، استفاده از بخور، اجتناب از مصرف مواد محرک، اجتناب از قرار گرفتن در معرض باد سرد و در صورت بروز سرما خوردگی اقدام سریع برای درمان است. همچنین استفاده مرتب از مایعات ولرم، مصرف مرکبات زمستانی و سبزیجات مثل شلغم و دارو‌های گیاهی، می‌توانند در کاهش تحریک ها، رقیق سازی خلط ها، کاهش التهاب راه‌های هوایی فوقانی و بهبود علائم کمک کنند.

دکتر یادگاری تصریح کرد: چنانچه علیرغم اقدامات پیشگیرانه، علائمی به وجود آمد، باید با توجه به شرایط بیمار درمان‌های مختلف شروع شود که از جمله این درمان ها، استفاده از اسپری‌های بینی، دارو‌های آنتی هیستامین و دارو‌های خوراکی و یا تنفسی درمان آسم است و به صورت پلکانی بر حسب علائم افزایش می‌یابد.

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی بیمارستان قائم (عج) افزود: افرادی که دارای سابقه حساسیت‌های طولانی، شدید، خطرناک و بستری در زمستان سال‌های گذشته هستند، با کوچکترین علائم یا بدون علائم واضح ممکن است در طول زمستان تحت درمان قرار بگیرند، تا از ایجاد حمله آسم و بستری در بیمارستان و عوارض ناشی از حمله و آسیب‌های آن پیشگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->