وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

افراد مسن و کودکان بیشتر در معرض خطر سرمازدگی هستند

  • کد خبر: ۳۰۵۵۷۹
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
افراد مسن و کودکان بیشتر در معرض خطر سرمازدگی هستند
معاون اجرایی و رئیس گروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افراد مسن، کودکان، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و افرادی که از الکل یا مواد مخدر استفاده می‌کنند، بیشتر در معرض خطر سرمازدگی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا جویا افزود: در فصل زمستان قبل از خروج از منزل، حتما کلاه، دستکش، شال گردن و جوراب گرم بپوشید، زیرا این قسمت‌های بدن بیشترین گرما را از دست می‌دهند؛ لایه‌هایی از لباس گرم (سویشرت، کاپشن بادگیر و ضدآب، شلوار گرم و جوراب پشمی مناسب) بپوشید، زیرا پوشیدن چند لایه لباس نازک به جای یک لباس ضخیم، عایق بهتری ایجاد می‌کند.

وی اظهارکرد: در طول مدت حضور در بیرون از منزل با انجام فعالیت‌های بدنی مانند راه رفتن سریع یا ورزش‌های سبک، بدن خود را گرم نگه دارید، کفش‌های گرم و ضدآب بپوشید تا پا‌ها خشک و گرم بمانند؛ اگر عرق کردید یا باران خوردید، لباس‌های خیس را تعویض کنید تا پوستتان خشک بماند؛ به طور منظم آب بنوشید تا بدن هیدراته بماند و در صورت امکان، هر چند وقت یکبار به مکانی گرم و خشک پناه ببرید.

دکتر جویا با بیان اینکه سیگار کشیدن باعث کاهش گردش خون در انگشتان دست و پا شده و خطر سرمازدگی را افزایش می‌دهد، ادامه داد: برای حفظ دمای بدن، انجام حرکات کششی و فعالیت‌های سبک در فواصل زمانی کوتاه، به گرم نگه داشتن بدن کمک می‌کند، علاوه بر این مصرف غذا‌های گرم و پرکالری انرژی مورد نیاز بدن را تامین کرده و نوشیدن چای، قهوه یا آب گرم، بدن را از درون گرم می‌کند.

معاون اجرایی و رئیس گروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: دمای خانه را در طول شب کمی کاهش دهید و در طول روز آن را افزایش دهید، و با استفاده از دستگاه‌های رطوبت‌ساز رطوبت هوا را افزایش دهید.

برای جلوگیری از خشکی و ترک خوردگی پوست از کرم‌های مرطوب‌کننده کرم استفاده کنید و از کرم‌های ضد آفتاب، حتی در روز‌های سرد و ابری، برای پیشگیری از آسیب‌های ناشی از اشعه‌های مضر خورشید استفاده کنید.

دکتر جویا تصریح کرد: عایق‌بندی مناسب خانه با استفاده از درزگیر در اطراف در‌ها و پنجره ها، بکار بردن پرده‌های ضخیم و کرکره و پوشاندن دریچه‌های کولر برای جلوگیری از ورود هوای سرد و هدر رفتن گرما علاوه بر عایق‌بندی دیوار‌ها و سقف می‌تواند به حفظ گرمای داخل خانه کمک کند. همچنین اطمینان از درست کارکردن رادیاتور‌ها به طوری که هیچ مانعی جلوی جریان هوای گرم را نگیرد و قرار گرفتن بخاری در مکانی ایمن که به طور مرتب دودکش آن کنترل شود، در ایام سرد سال ضرورت دارد

وی بی‌حسی و سوزن سوزن شدن انگشتان دست و پا، بینی، گوش‌ها و گونه‌ها؛ پوست سرد و رنگ پریده سفید یا مایل به آبی؛ پوست سفت و مومی شکل را از علائم سرما زدگی در فصل زمستان برشمرد و گفت: در صورت مشاهده علائم سرمازدگی، فرد را به مکانی گرم منتقل کنید و لباس‌های خیس او را درآورید و ضمن استفاده از از آب گرم (نه داغ) برای گرم کردن پوست، هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->