پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) بزرگترین کریدور تجاری کشور از خراسان رضوی می‌گذرد مدیرعامل معاینه فنی تهران حرف‌های خودش علیه ایران خودرو و سایپا را تکذیب کرد! ترانزیت، زیربنای ۱۰ درصد اقتصاد کشور پرداخت ۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی از محل مالیات بر ارزش افزوده رشد ۴۸ درصدی خانوار‌های مستأجر درگیر فقر، طی ۶ سال تک‌نرخی‌شدن ارز به‌نفع مردم، یا به ضررشان؟ رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد: قطع برق خانگی اتفاق خوبی است | بخش خصوصی حاضر به رقابت با دولت نیست کاهش نرخ دام | قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۵ دی ۱۴۰۳) چگونه دولت از گرانی ارز، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به دست آورد؟ | یک نماینده مجلس افشا کرد ارزش معاملات خرد در بورس شگفتی آفرید | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ دی ۱۴۰۳) | هایما ۲۰ میلیون تومان ارزان شد افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۵ دی ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ دی ۱۴۰۳) | خودرو سایپا یک میلیاردی شد ترانزیت، فرصتی برای رونق اقتصادی خراسان رضوی رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: یک سوم دنیا مالیات می‌گیریم نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ دی ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد در کانال ۷۹ هزار تومان افت قیمت خودرو بار مالی ۳۰ تا ۵۰ همتی برای بیمه‌ها دارد علت ادامه رشد قیمت طلا و سکه در بازار چه بود؟ (۵ دی ۱۴۰۳) ماجرای واردات برنج بی‌کیفیت چیست؟ | مخلوط‌کردن برنج نامرغوب با محموله‌ها ۶۰ درصد خودرو‌های جدید تولید داخل در آزمون معاینه فنی مردود می‌شوند ویدئو | بورس به‌زودی ۲۴ساعته خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۵ دی ۱۴۰۳) | نارنگی موجود در بازار با ۳ قیمت شرایط فروش ۲ خودرو کیا وارداتی اعلام شد رکورد معاملات روزانه گواهی شمش طلا شکسته شد (۵ دی ۱۴۰۳) کشف فرار مالیاتی از فعالیت ۷ صندوق قرض‌الحسنه آیا بازار بورس فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) فعال است؟ نور نبوغ دانش‌بنیان‌ها بر تاریکی شهر| هفدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت برق آغاز به‌کار کرد + ویدئو پیش بینی قیمت سکه و طلا (چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تجهیز حدود ۴۰۰ چاه کشاورزی خراسان رضوی به پنل‌های خورشیدی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۵۸۱۹
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳
تجهیز حدود ۴۰۰ چاه کشاورزی خراسان رضوی به پنل‌های خورشیدی + فیلم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: امروز حدود ۲۰۰۰ چاه کشاورزی به سمت تجهیز به پنل‌های خورشیدی می‌روند که تاکنون حدود ۴۰۰ چاه کشاورزی به پنل‌های خورشیدی تجهیز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامرضا قنبری امروز، ۲۶ آذرماه، در اتاق خبر ستاد انرژی استان اظهار کرد: بخش کشاورزی به دلیل بارش نزولات جوی خوشحال است، اما در بخش زراعت باید یک‌سری مسائل را مد نظر قرار دهیم. ممکن است خسارت‌هایی به دلیل تنش‌های دمایی در مسیر کاشت، داشت و حتی برداشت به محصولات وارد شود که اگر برخی موارد را رعایت نکنیم، راندمان تولیدی که امروز در مورد آن صحبت می‌کنیم کاهش پیدا کرده و منجر می‌شود کشاورزی از حیث اقتصادی خود خارج شود.

وی بیان کرد: از سال گذشته به واسطه قطعی برق چاه‌ها و گاز، تاکیدات و توصیه‌های ما به واحد‌های تولیدی این بود که از دو مسیر یا با دو راه حل و راهکار مشکل برق و تامین گاز و سوخت را مرتفع کنند. بسته به امنیت غذایی بخش کشاورزی و محصولات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در حوزه زراعت به دلیل اینکه دمای هوا در این روز‌ها کاهش پیدا می‌کند و دمای بین شب و روز در استان خراسان رضوی تا ۲۰ درجه تفاوت دارد، اگر کشاورز ما مدیریت و تدبیر نکند، قطعا خسارت‌های جدی وارد خواهد شد. ما اطلاع‌رسانی‌های لازم در این زمینه‌ها را انجام دادیم.

قنبری با بیان اینکه از سال گذشته پنل‌های خورشیدی را برای تامین برق و قطعی برق چاه‌های کشاروزی در دستور کار قرار دادیم، عنوان کرد: استان ما یکی از استان‌های پیشرو در این زمینه است. امروز حدود ۲۰۰۰ چاه کشاورزی به سمت تجهیز به پنل‌های خورشیدی می‌روند که تاکنون حدود ۴۰۰ چاه کشاورزی به پنل‌های خورشیدی تجهیز شده است. در برنامه هفتم توسعه و برنامه بودجه این موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته تا بتوانیم انرژی واحد‌های تولیدی در بخش کشاورزی را با ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر تامین کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: در استان برخی محصولات تا ۷۰ درصد به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده که اگر مراقبت‌های لازم در خصوص این سامانه انجام نشود، در صورتی که دما به زیر منفی ۸ درجه برسد، خسارت‌هایی به آنها وارد می‌کند. تغذیه مزارع یکی دیگر از اقدامات در برابر این تنش‌های دمایی است. در زمان کاشت نیز توصیه‌های لازم به کشاورزان انجام شده است. امسال در خصوص تامین کود فسفات و پتاس در زمان کاشت، نگهداری و بعد از برداشت محصولات در باغات به استاندارد‌های لازم در این کود‌ها رسیدیم که محصولات را در برابر تغییرات دمایی و اقلیم مقاوم می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در دو سال قبل که سرمای شدیدی بود، محصول زعفران دچار آسیب شد، بنابراین باید از آبیاری مزارع زعفران خصوصا در نقاطی که دمای هوا به زیر ۸ درجه کاهش پیدا می‌کند، جلوگیری شود. باید تغذیه مزارع زعفران برای مقاوم شدن آنها در مقابل تنش‌های دمایی به صورت پودرپاشی اتفاق بیفتد.

قنبری گفت: در زمینه تغذیه باغ‌ها نیز ضمن اینکه باید تغذیه باغ‌ها در مقابل تنش‌های دمایی انجام گیرد، باید از جابه‌جایی نهال‌ها و همچنین عملیات‌های مربوط به حوزه باغبانی خودداری شود. باید نهال‌های جوان پوشش‌های لازم را داشته باشند تا از آسیب به درختان جلوگیری شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تصریح کرد: پیگیری شده تا واحد‌های تولیدی دامپروری، گلخانه‌ها و مرغداری‌های ما به سمت تجهیز واحد‌ها به مشعل‌های دوگانه بروند تا در کنار استفاده از گاز از این مشعل‌ها استفاده شود. در مورد دام‌های جوان باید مراقبت‌ها و حساسیت‌های لازم اتفاق بیفتد. با توجه به پیگیری‌هایی که همکاران در سطح استان انجام دادند تاکنون آماری از خسارات به ما منتقل نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->