ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمبود نقدینگی و تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی زمینه‌ساز کمبود دارو

  • کد خبر: ۳۰۶۲۸۱
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
کمبود نقدینگی و تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی زمینه‌ساز کمبود دارو
تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی، صنایع دارویی را با چالش نقدینگی مواجه کرده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ «زنگ خطر کمبود دارو در ماه‌های آینده به صدا درآمده است.» این موضوع را رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران مطرح کرده و گفته است که چالش نقدینگی صنایع دارویی، تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی به داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش دارو، زمینه‌ساز کمبود دارو می‌شود.

از طرفی هم اجرای طرح دارویار حجم و مقدار این بدهی‌ها را به‌شدت افزایش داده است، به‌طوری‌که از پایان سال۱۴۰۲ تاکنون، موجب شده پای شرکت‌های بیمه تأمین اجتماعی نیز به افزایش بدهی‌ها باز شود. رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی نیز با تأیید این مطلب، گفت: بدهی شرکت‌های بیمه‌ای بر کمبود دارو در داروخانه‌ها دامن می‌زند و شرکت‌های داروسازی را با مشکل نقدینگی روبه‌رو می‌کند.

علی جعفری‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرا، اظهار کرد: بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان معوقات بیمه‌ها به داروخانه‌های استان است که شهریورماه اعلام شد، برخی شرکت‌های بیمه‌ای تنها بخشی از بدهی خود را پرداخت کردند. به‌طوری که بیمه سلامت تا تیرماه تسویه را انجام داده است، بیمه تأمین اجتماعی، بیمه ارتش و نیرو‌های مسلح هم تا خردادماه تسویه کرده‌اند، اما مسلما این نحوه پرداخت نامنظم است و به‌موقع انجام نمی‌شود.

به گفته او، این مشکلات از زمان شروع طرح دارویار پیدا شد که بر اساس آن قرار شد بخشی از مبلغ نسخ دارویی را بیمه‌ها، بخشی را سازمان برنامه‌وبودجه و بخشی دیگر را سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند، اما متأسفانه تاکنون این اتفاق به‌درستی نیفتاده و شرکت‌های بیمه‌ای را بستانکار کرده است، از طرفی منابع کافی برای تأمین بودجه برای پرداخت بدهی از سوی دولت دیده نشده است.

او ادامه داد: اگر هم بودجه‌ای داده شود، اولویت با بخش‌های دیگر است بنابراین شرکت‌های دارویی بی‌نصیب می‌مانند. متأسفانه این پرداخت بین سازمان هدفمندی، برنامه‌وبودجه و تأمین اجتماعی پاسکاری می‌شود و این موضوع سبب شده است داروخانه‌ها به‌سمتی بروند که از ارائه دارو با نسخه خودداری کنند و دارو را با نرخ آزاد حساب کنند؛ به همین دلیل داروخانه‌ها بیمار را به شرکت‌های بیمه‌ای برای دریافت حق بیمه ارجاع می‌دهند.

رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی افزود: متأسفانه پاسخگویی درستی برای پرداخت بدهی شرکت‌های دارویی و داروخانه‌ها صورت نمی‌گیرد و هیچ تاریخی برای پرداخت بدهی معوقه هم اعلام نمی‌شود.

جعفری‌نژاد افزود: این عدم پرداخت به شرکت‌های دارویی، مشکلات زنجیرواری را به همراه دارد. وقتی بیمه‌ها از پرداخت سر باز می‌زنند، شرکت‌های دارویی نیز از ارائه دارو به داروخانه اجتناب می‌کنند، زیرا نقدینگی برای واردات مواد اولیه دارو هم نخواهند داشت.

او گفت: بدهی به شرکت‌های دارویی برای دارو‌های عمومی و خاص مشکل به وجود آورده است، اما برای دارو‌هایی که مواد اولیه وارداتی نیاز دارند، این مشکل در تأمین نقدینگی بیشتر است.

رئیس انجمن داروسازان خراسان رضوی اضافه کرد: متأسفانه طرح دارویار به‌درستی اجرا نشده و به دلیل اینکه منابع مشخصی برای آن تعریف نشده است، تاکنون نیز نتوانسته موفق عمل کند. امیدواریم دولت به‌زودی این مشکل را حل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->