محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
گیاهان آپارتمانی هم به ویتامین نیاز دارند؟

گیاهان آپارتمانی هم به ویتامین نیاز دارند؟

  • کد خبر: ۳۰۶۵۳۹
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
گیاهان آپارتمانی علاوه بر اینکه برای رشد به نور، آبیاری و کود مناسب نیاز دارند، به طور طبیعی به دریافت ویتامین‌های مختلف هم نیازمندند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اگر از آن دسته افرادی هستید که مراقبت از گل و گلدان برایتان اهمیت ویژه‌ای دارد و راه‌های مختلفی را امتحان کرده‌اید باید بدانید که تامین زنجیره ویتامین‌های مهم برای گیاه آپارتمانی اهمیت بسیاری دارد که می‌توان با کود دهی مناسب (نظیر ورمی کمپوست) این مهم را اجرایی کرد.

ویتامین‌های مهم برای رشد گیاه:

کلسیم: 

در جوانه زنی و رشد گیاه و حفظ پایداری و نفوذپذیری غشاء سلول موثر است. این ماده نقش مهمی در تشکیل و اتصال دیواره‌های سلولی دارد. باید توجه داشت تغییر شکل برگ ها، کاهش مقاومت گیاه نسبت به امراض و غیر عادی شدن شکل ظاهری در گیاهان میوه دار از عوامل کمبود کلسیوم خبر می‌دهد. کلسیم در اصلاح وضعیت خاک، کاهش شوری و نفوذ بهتر رطوبت به خاک تاثیر بسیاری دارد.

آهن:

 از عناصر ضروری برای رشد و تولید مثل گیاهان بوده و در صورت عدم تامین میزان مورد نیاز، تولید کلروفیل در برگ‌ها کاهش می‌یابد. در صورت فقر آهن برگ‌هایی که جدید تولید می‌شود معمولا زنگ فسفری و روشن هستند و برگ‌های قدیمی‌تر ظاهرا به همان حالت قبلی خود هستند.

منگنز:

 این عنصر در خاک وجود دارد و منشا آن سنگ‌های معدنی تجزیه شده است. بعد از آهن بیشترین عنصر موجود در خاک را منگنز تشکیل می‌دهد. این عنصر در تولید کلروفیل و فتوسنتز گیاه نقش مهمی دارد. قابل ذکر است که در گیاهان مثمر باعث تسریعِ روندِ میوه دهی می‌شود. افزایش سرعت جوانه زنی و خنثی سازی رادیکال‌های آزاد از دیگر کارکرد‌های منیزیم است. نبود این ماده باعث زرد شدگی برگ‌های قدیمی می‌شود و سوختگی انتهای آن را به دنبال دارد. کم شدن شکوفه و رشد باریک گیاه نیز از دیگر علائم کمبود این ماده با ارزش است.

پتاسیم: 

این عنصر در حیات و تنظیم رشد گیاهان موثر و ضروری است. پتاسیم سبب مقاومت گیاهان به گرما و سرما می‌شود و در کاهش بیماری‌های انگلی و غیر انگلی بسیار اثر گذار است. گیاهانی که با کمبود پتاسیم مواجه هستند معمولا ضعیف، کوتاه و کوچک‌تر هستند. خشک شدن شاخه از انتها و سوختگی زردرنگ در حاشیه برگ از دیگر مشکلات کمبود پتاسیم محسوب می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.