رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳) شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد
سرخط خبرها

شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو

  • کد خبر: ۳۰۶۹۵۵
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۳
شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو
عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: فردا در مورد فیلترینگ تصمیم‌گیری می‌شودعضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد این شورا فردا در مورد رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد. می‌شود سکو‌ها را با ضوابط و مقرراتی باز کرد. بعضی از این سکو‌ها قواعد ما را می‌پذیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، سعیدرضا عاملی شامگاه وشنبه در گفت‌وگوی تلویزیونی، افزود: ۹۱.۵ درصد جست‌وجوی اطلاعات در جهان توسط گوگل انجام می‌شود. کسی انگار نگران نیست که داده‌های ملی کشور‌ها توسط گوگل ویرایش می‌شود. در واقع سرمایه داده‌ای ما به قلک دیگران می‌رود و این خطر بزرگی است.وی افزود: اگر سواد و دانش و بینش مجازی مردم تقویت شود، مطالبه افزایش قدرت مجازی کشور از سوی مردم ایجاد خواهد شد.

رضا تقی پور، دیگر عضو شورای عالی فضای مجازی در این برنامه با تاکید بر اینکه فعالیت در فضای مجازی باید قانونمند باشد، گفت: هیچ یک از مسئولان کشور با فیلترینگ به شکل کنونی موافق نیستند.وی اظهار داشت: باید مراقب باشیم در تله رسانه‌ای که عده‌ای در این روز‌ها طراحی کرده‌اند، نیفتیم یعنی اینکه حکمرانی فضای مجازی را معادل فیلترینگ ندانیم.

کاسبان فیلترینگ

وی با بیان اینکه دو گروه از فیلترینگ کاسبی می‌کنند، افزود: برای قانونمند کردن فضا باید چارچوب‌هایی وجود داشته باشد. وقتی فضای مجازی قانموند داشته باشیم نیاز به جریمه و برخورد به حداقل می‌رسد.

تقی پور افزود: من از رییس جمهور خواهش می‌کنم حال که عزم کرده فضا ساماندهی یابد، فیلترشکن فروش‌ها را به مردم معرفی کنند.

عضو شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: نهاد‌ها امنیتی زیر نظر رئیس جمهور این قابلیت را دارند که کاسیان فیلترشکن را معرفی کنند و اجازه ندهند با این کلید واژه بازی شود.

وی افزود: گروه دوم کاسیان رسانه‌ای فیلترشکن هستند که رسانه‌های موجودیت خود را در ایجاد دوگانگی و دوقطبی بر سر یکسری کلیدواژه‌ها می‌بینند و امروز حداقل دو سه ماه هست از این سفره نان می‌خورم. باید رسانه‌های متعهد اینها را معرفی کنند.

وی تصریح کرد,: قاطعانه می‌گویم که هیچ مسئولی در جمهوری اسلامی موافق فیلترینگ نیست، چون اصالت ندارد و امری تحمیلی و عارضی است.

این نماینده مجلس یادآور شد: وقتی فضای مجازی قانونمند داشته باشیم نیاز به جریمه به حداقل می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه چرا فضای مجازی فیلتر شد، گفت: به این خاطر که حکمرانی فضای مجازی نداشتیم و از آن غفلت کردیم.

وی توضیح داد: قانونگذاری در فضای مجازی به معنی اعمال محدودیت نیست بلکه مقرراتی وجود داشته باشد که روابط مردم یا کسی و کار؛ و حتی روابط کسب و کار‌ها با دولت تنظیم کند

وی یادآور شد: اگر این بود نیاز به برخورد‌های اینگونه نیازی نیست که درباره فیلترینگ صحبت کنند، چون وقتی همه یک توافق را قبول می‌کنند به آن پایبند هستند.

۸۵ کشور قانون پالایش اینترنت و فضای مجازی دارند

تقی پور افزود: سکویی که قبلاً دشمنی کرده در گذشته محیط پایداری کنید و باید با آن مذاکره کنیم؛ که علی القاعده باید قابل مذاکره باشد، چون تمام دنیا همین کار را کرده است.

وی افزود: دنیا تنگ ونشده که فقط چند سکو در دنیا باشد. سکو‌های بزرگ در دنیا زیاد است و حداقل ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکو در دنیا داریم؛ که کاربر میلیاردی دارند.

این عضو شورای عالی فضای مجازی افزود: سکویی که علنا از صهیونیست‌ها حمایت می‌کند، آیا درست است که ما مسلمانان به جیب او پول بریزیم که سهامش گران شود؟

وی ادامه داد: ۸۵ کشور قانون پالایش اینترنت و فضای مجازی دارند و حتی تمام اروپایی‌ها نیز مقررات وضع کرده‌اند.

در ادامه حجت الاسلام عاملی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما با فیلترینگ به شکلی که اکنون در جامعه مطرح شده مخالف هستم، زیرا جمعیت بزرگی از فیلترشکن استفاده می‌کند ما عملا فضا را باز کردیم افراد به محیط‌های بروند که نمی‌خواهیم ورود پیدا کنند

وی تصریح کرد: ۹۷ درصد گروه سنی ۱۵ تا ۱۷ سال از فیلترشکن استفاده می‌کند یعنی دسترسی به تنپعی از داده‌هایی که برخی از آنها مخرب است، دسترسی می‌یابد.

عاملی با بیان اینکه غرض از جلوگیری از دسترسی به بعضی از سکو‌ها تامین سلامت مردم بود، افزود:، اما تداوم این کار سبب شد تا جمعیت بزرگی از فیلترشکن استفاده کند.

عاملی افزود: یکی از سکو‌هایی بسته شده میزبان ۵۰۰ هزار تا یک میلیون کسب و کار بپد.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد هدفی که از فیلتر کردن که همان جلوگیری از دسترسی به بعضی از سکو‌ها بوده دست نیافتیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->