نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: تغییر کیفیت و ظاهر معابر شهر هدیه ناقابل مدیریت شهری است | ورود ۶۰ ناوگان جدید خط یک قطارشهری از یک‌سال‌ونیم آینده نگاهی به واقعه آتش‌سوزی ندامتگاه مشهد در ۵ دی ماه ۱۳۵۷ | آزادی با شورش زندانیان بند ۲ اجرای طرح آبرسانی، مسیر تردد در یک‌ منطقه از مشهد را به مدت ۵ روز مسدود کرد ظرفیت‌های مشهد، بازتاب‌های بین‌المللی دارد راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات شورای شهر درخصوص تسهیل زیست عفیفانه بانوان، قابل‌دفاع است | مدیریت شهری در بحران سرما، عملکرد ارزشمندی داشت ممنوعیت ورود خودروهای سنگین به شهر مشهد رعایت نمی‌شود | وقتی کامیون‌ها قوانین را زیر چرخ هایشان له می‌کنند افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر مروری بر وضعیت پایگاه‌های چندمنظوره شهرداری مشهد به بهانه روز ایمنی در برابر زلزله | پناهگاهی برای روزهای بحرانی ضرورت نظارت بر ساخت‌و‌ساز‌ها برای داشتن شهری ایمن و مقاوم صدور بیش از ۵۴۶ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌‌بازار‌های سیار شهرداری مشهد پست اینستاگرامی شهردار مشهدمقدس در خصوص افتتاح گذر‌های تاریخی محلات و رونمایی از بزرگ‌ترین پرده نقاشی نقالی کشور در مشهد رئیس شورای شهر مشهد: فرآیند ثبت دهم دی‌ماه به عنوان روز ملی مشهدمقدس انجام شده است سلیمی: مدیریت شهری باید به مسائل نوجوانان در برنامه‌های خود توجه کند قدردانی استاندار خراسان رضوی از شهردار مشهدمقدس شهروند خبرنگار | درخواست آسفالت خیابان نظام دوست مشهد شورای ششم پای تاریخ مشهد و هویت امام‌رضایی آن ایستاده است افتتاح «خانه‌موزه ملک» مشهد در روز‌های آینده کلاف درهم مشاغل مزاحم خودرویی در خیابان کوشش مشهد شهردار منطقه ثامن مشهد: مرمت فاز اول بازار فرش تا عید به اتمام می‌رسد ۱۱۰ زمین چمن مصنوعی در فهرست پروژه‌های زودبازده مناطق مختلف مشهد
سرخط خبرها

راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها

  • کد خبر: ۳۰۷۲۲۸
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها
با انجام این اقدامات، به کاهش خسارات بلایای طبیعی کمک کنید.

با توسعه شهر‌ها و افزایش جمعیت، مباحث ایمنی و کاهش آسیب‌های ناشی از بلایای طبیعی در شهرها، اهمیت ویژه‌ای دارد و باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا برنامه‌ریزی برای تحقق شهر‌های هوشمند می‌تواند در این مسیر موثر و مفید باشد و طراحی‌های شهری باید به گونه‌ای انجام شود، که زیرساخت‌ها در برابر بلایای طبیعی مقاوم باشند. این موارد شامل انتخاب مکان‌های مناسب برای ساختمان‌ها و احداث و تقویت زیرساخت‌های حیاتی مانند پل‌ها و جاده‌ها می‌شود.

آموزش و آگاهی‌رسانی، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برای ساکنان شهر‌ها درباره نحوه مدیریت و پاسخ به بلایای طبیعی می‌تواند به کاهش خطرات و آسیب‌ها کمک کند.

استفاده و ایجاد سیستم‌های هشدار سریع برای اطلاع‌رسانی به نهاد‌ها و مردم در مورد بلایای طبیعی نیز می‌تواند، کمک کند تا اقدام‌های ایمنی و امنیتی لازم انجام شود.

تقویت زیرساخت‌ها و به‌روز رسانی، به ویژه در مناطق آسیب‌پذیر، می‌تواند خطر آسیب‌های ناشی از بلایای طبیعی را کاهش دهد، همچنین ساخت و ساز پایدار و ترویج استفاده از مصالح و تکنیک‌های ساخت و ساز مقاوم در برابر زلزله، سیل و سایر بلایای طبیعی می‌تواند به افزایش ایمنی کمک شایانی کند.

در این مسیر، استفاده از فناوری‌های نوین مانند: مدل‌سازی دیجیتال، سنجش از دور و داده‌های جغرافیایی برای پیش‌بینی بلایای طبیعی و مدیریت بحران دارای اهمیت است.

انجام اقداماتی در جهت توسعه فضای سبز و حفظ اکوسیستم‌ها می‌تواند به کاهش اثرات بلایای طبیعی کمک کند.

ایجاد همکاری، هم افزایی و هماهنگی میان نهاد‌های دولتی، غیر دولتی و جامعه محلی تحقق مدیریت بحران و کاهش اثرات بلایای طبیعی ضرورت دارد.

پشتیبانی از تحقیق و توسعه و سرمایه‌گذاری در تحقیقات برای مطالعات و راهکار‌های کاهش بلایای طبیعی و اثرات آنها بر اجتماعات و زیرساخت‌ها نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

با اجرای این راهکارها، می‌توان بهبود قابل توجهی در ایمنی و کاهش آسیب‌های بلایای طبیعی در شهر‌ها را شاهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->