پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم
سرخط خبرها

قیمت برنج پاکستانی در مشهد قد کشید/ کمبود برنج نیست، فقط گران است!

  • کد خبر: ۳۰۷۲۶
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
  • ۲
قیمت برنج پاکستانی در مشهد قد کشید/ کمبود برنج نیست، فقط گران است!
برنج ایرانی یا پاکستانی، تفاوتی ندارد، قیمت هر کدام را بخواهی، در این روز‌ها و هفته‌های گذشته به اوج خود رسیده است.

نجمه سرباز/شهرآرانیوز، این بالارفتن قیمت‌ها ابتدا از برنج وارداتی (تایلندی، هندی) که بیشتر از کشور‌های شبه قاره هند به ایران صادر می‌شود، شروع شد و در نهایت هم به برنج ایرانی ختم شد.


کافی است با مراجعه به بازار‌های شهر و مراکز فروش انواع برنج به‌دنبال برنج پاکستانی و هندی بگردی، دیگر چندان یافت نمی‌شود. برنج‌هایی که به‌دلیل داشتن قیمت پایین‌تر نسبت به برنج ایرانی پرطرف‌دارترند و این روز‌ها هم گوی سبقت را در گرانی از رقیب ایرانی خود ربوده‌اند.

 

در مراجعه به برخی مراکز عرضه برنج پاکستانی و ایرانی در مشهد در روز گذشته، مشتریان برای اقلام پرمصرف برنج خارجی باید برای هر کیسه ۱۰ کیلویی از حدود کیلویی ۱۲ تا ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان و گاهی هم تا ۲۰ هزار تومان هزینه کنند. برنج ایرانی نیز از کیلویی ۱۹ تا ۲۶ هزار تومان و برنج ایرانی درجه یک از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان در بازار مشهد به فروش می‌رسد.

 

همچنین هر کیلو از انواع برنج طارم  با قیمتی از حدود کیلویی ۲۸ تا ۳۳ هزار تومان و انواع برنج هاشمی با قیمتی حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.


قیمت واقعی برنج چند است؟


سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به‌عنوان یکی از مراجع تعیین و اعلام قیمت کالا‌های اساسی، فروردین‌ماه قیمت انواع برنج ایرانی را از کیلویی ۱۵ تا ۲۳ هزار تومان ثبت کرد. درحالی‌که در نخستین روز خردادماه امسال قیمت هر کیلوگرم از انواع برنج داخلی به نقل از همین سازمان به ۱۶ تا ۲۵ هزار تومان رسید. همچنین این سازمان قیمت هر کیلوگرم از انواع برنج داخلی را روز گذشته در سامانه اطلاع‌رسانی خود ۱۶‌هزار و ۷۰۰ تومان تا ۲۵ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام کرد.


طبق اعلام سامانه اطلاع‌رسانی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت هر کیلوگرم برنج طارم از ۲۲ هزار و ۸۰۰ تا ۲۵ هزار و ۷۰۰ تومان، هر کیلو گرم برنج هاشمی با قیمت حداقل ۲۱هزار و ۳۰۰ تومان و حداکثر ۲۵ هزار تومان و قیمت برنج خزر نیز برای هر کیلوگرم، بین ۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان تا ۱۷‌هزار و ۷۰۰ تومان در بازار تعیین شده است.


عرضه برنج بیشتر از تقاضاست


بر این اساس به‌ظاهر بحث نظارت بر بازار برنج آن‌گونه که باید و شاید پررنگ نیست، زیرا قیمت‌های موجود در بازار برنج چیزی خلاف آنچه سازمان حمایت مصرف‌کننده اعلام کرده است را نشان می‌دهد.


حسین شرف‌زاده، رئیس اتحادیه صنف برنج و عمده‌فروشان موادغذایی مشهد، دراین‌باره در گفتگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه کمبودی در عرضه برنج در بازار وجود ندارد و فقط بحث گران شدن آن است، گفت: باتوجه‌به اینکه واردات برنج پاکستانی با ارز نیمایی انجام می‌شود، این امر بر قیمت این محصول در بازار تأثیرگذار بوده است.


وی باتوجه‌به ثبات قیمت برنج ایرانی در عمده‌فروشی‌ها گفت: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و اختصاص ارز نیما به واردات دلیل اصلی افزایش قیمت برنج پاکستانی در بازار به شمار می‌رود.


وی تغییرات جدی و افزایش قیمت برنج خارجی را در بازار منکر نشد و این امر را ناشی از نرخ ارز و تأثیر بسزایش بر بازار اقلام اساسی به‌ویژه برنج دانست و گفت: خوشبختانه وضعیت و قیمت برنج ایرانی مانند قبل است و تفاوت چندانی ندارد. همچنین اکنون موجودی برنج ایرانی بیشتر از تقاضاست.


به گفته وی، اکنون قیمت برنج پاکستانی برای مصرف‌کننده در بازار ۱۹ هزار تومان است. برنج ایرانی نیز از ۱۹ تا ۲۶ هزار تومان است و برنج ایرانی درجه یک از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان در بازار مشهد به فروش می‌رسد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
1
5
خدا به داد قشر کم درآمد برسه ویک رحمی به دل دلالان بازاربندازه ( به کجا چنین شتابان)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
نظارت که نباشه همینه دیگه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->