همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد
سرخط خبرها

معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست

  • کد خبر: ۳۰۷۵۱۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۲
معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: تعرفه هر چیزی افزایش یافته است جز پزشکی. با این وجود، پرداختی از جیب مردم بسیار بالاست و در حوزه دارو ۶۶ درصد و در آزمایشگاه‌ها ۶۹ درصد است، در حالی که باید ۳۰ درصد از جیب مردم و ۷۰ درصد از سوی دولت پرداخت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی، در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در تالار شهدای دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان نمایندگان خوبی در مجلس شورای اسلامی دارد و پیگیری‌ها و حمایت‌های زیادی در حوزه سلامت داشته‌اند.

وی با اشاره به دوران سخت کرونا افزود: در آن دوران دانشگاه‌های علوم پزشکی خوزستان زحمات زیادی کشیدند که جای تقدیر دارد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر حوزه سلامت کشور، وضعیت خوبی ندارد؛ ۹۷ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته دانشگاه‌ها را داریم که ۵ هزار میلیارد تومان از آن مربوط به دانشگاه اهواز است. از سوی دیگر اعتبارات بیمه‌ها محدوده شده است و در پرداخت مشکل دارند.

دکتر رییسی عنوان کرد: برخی استان‌ها مشکلات ویژه و عقب‌ماندگی‌هایی دارند که شاید موجب شود بیشتر به مسائل این استان‌ها از جمله خوزستان پرداخته شود.

وی تصریح کرد: بار بسیاری از بیماری‌ها به ویژه خوزستان ناشی از بار صنایع است که باید این صنایع مسئولیت‌ها اجتماعی خود را به درستی انجام دهند. این صنایع معمولا کمتر به استان‌ها پاسخگو هستند، در حالیکه باید مسئولیت محلی را انجام دهند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بسیاری از آلاینده‌ها در جنوب کشور مربوط به این صنایع است و باید پاسخگو باشند؛ چیز اضافی از آنها نمی‌خواهیم. مسئولیت اجتماعی این است که میزان سلامتی که در معرض خطر قرار می‌دهند و هزینه سلامت را بالا می‌برند را به صفر برسانند.

وی بیان کرد: قبلا میزان رسیدگی این صنایع به مردم بسیار بیشتر بود، اما بعد از جنگ، شرایط به گونه دیگری رقم خورد و خوزستان که برخوردار بود دچار عقب‌ماندگی شد. خوزستان محروم نیست، اما حق این استان را ندادیم و این استان را محروم نگه داشتیم.

رییسی با اشاره به ظرفیت‌های خوزستان عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اولین دانشگاه با اعتبار کشور بوده است. بیشتر اقتصاد مملکت از استان خوزستان تغذیه می‌شود و نیروی انسانی برجسته‌ای دارد بنابراین باید حق مردم خوزستان داده شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این‌که دانشگاه جندی شاپور اهواز پتانسیل توسعه و برگشت به جایگاه اصلی را دارد، گفت: در خوزستان اگر با داشتن رییس جمهور پزشک، استاندار پزشک و نماینده پزشک نتوانیم کاری کنیم شاید واقعا نتوان کاری در این زمینه انجام داد.

وی افزود: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز روزانه ۷.۵ میلیارد تومان کسری می‌آورد و این مساله به این دلیل است که تعرفه‌ها درست نیست. باید فکر کنیم اگر کسری هم تخصیص یابد، بعد از آن می‌خواهیم چه کار کنیم.

رئیسی ادامه داد: پرداختی به پزشکان کمتر از ۸ درصد کل اعتبارات است که سهم کمی است، اما گاهی در جامعه صحبت‌های دیگری مطرح می‌شود، نباید به این سرمایه اجتماعی آسیب بزنیم و جلوی آن گرفته شود؛ ظلم است این گونه به جامعه پزشکی نگاه شود و باید یه این سرمایه‌ها توجه ویژه‌ای شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: تعرفه هر چیزی افزایش یافته است جز پزشکی. با این وجود، پرداختی از جیب مردم بسیار بالاست و در حوزه دارو ۶۶ درصد و در آزمایشگاه‌ها ۶۹ درصد است، در حالی که باید ۳۰ درصد از جیب مردم و ۷۰ درصد از سوی دولت پرداخت شود.

وی افزود: این ناترازی با اصلاح تعرفه‌ها درست می‌شود البته این به معنی این نیست که پرداختی از مردم بیشتر شود بلکه باید بیمه‌ها را تقویت کنیم. اکنون بیمه تکمیلی در واقع تکمیلی نیست و تنها بیمه پایه را پوشش می‌دهد.

وی گفت: برای افزایش کیفیت سلامت باید مسئولان حوزه سلامت دغدغه مالی نداشته باشند.

وی افزود: در حوزه بهداشت قول می‌دهیم حتما به سمت تکمیل شبکه برویم و کمبود‌ها طبق نظام سطح‌بندی شبکه رفع شوند. در حوزه درمان هم نسبت تخت به جمعیت ۱.۶ است که بسیار کم است. در حوزه‌های بهداشت و درمان ضعف داریم، اما کار در حوزه بهداشت مهم‌تر است، زیرا در آن، پیشگیری را داریم و باید توجه کنیم هر چه در حوزه بهداشت هزینه شود، سرمایه‌گذاری است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: باید عوامل اجتماعی موثر بر سلامت را دریابیم و یکی از دغدغه‌ها، ماندگاری پزشکان است. این کار تنها بر عهده وزارت بهداشت و یا پرداخت پول نیست، زیرا پزشک، امنیت، مسکن، مدرسه خوب، پارک و ... می‌خواهد بنابراین باید توسعه متوازن باشد. قبلا همه این امکانات را در خوزستان تجربه کرده‌اند، زیرا همه چیز در این استان وجود داشت.

وی با بیان این‌که سرانه باید طبق ضریب‌های مختلف لحاظ شود، افزود: شرکت نفتی که اکنون آلودگی می‌دهد، قبلا موجب آبادانی شده بود، اما اکنون فقط آلودگی می‌دهد. توسعه همه‌جانبه‌ای که صنعت نفت ایجاد کرده بود موجب جذب همه متخصصان به خوزستان شده بود، اما اکنون این گونه نیست و گاه تنها پاسخگوی تهران هستند. در این شرایط، باید مسئولیت اجتماعی دقیقا در خوزستان انجام شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->