جایزه جشنواره ویکتور پولینسکی قرقیزستان به مهدی آشنا، عکاس سینما و تئاتر، رسید فیلم سینمایی عاشق پاییز در راه جشنواره فیلم فجر درخشش فیلم کوتاه سَر، در جشنواره فیلم رشد زنان سینماگری که بیشترین تجربه حضور در هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر را دارند درگذشت چارلز شایر، کارگردان مطرح سینما آغاز ثبت‌نام رسانه‌های دیداری و شنیداری در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر درباره محمود پاک‌نیت، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که امروز ۷۲ ساله شد نگاهی به سریال مهیار عیار، ساخته سیدجمال سیدحاتمی | ملودرام تاریخی همچنان مشتری دارد نگاهی به نمایشگاه نقاشی خط «با من بخوان» که این روز‌ها در نگارخانه «آسمان» برپاست قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت معرفی نامزد‌های بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر فجر + اسامی «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر
سرخط خبرها

خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی

  • کد خبر: ۳۰۷۶۴۱
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی
نگاهی به خبر‌هایی که درباره حضور کارگردانان مشهدی در عرصه سریال سازی منتشر شده است.

شکیبا افخمی راد | شهرآرانیوز؛ رقابت صداوسیما و شبکه نمایش خانگی در سال‌های اخیر به صنعت سریال سازی رونق بخشیده و حتی بسیاری از کارگردانان و بازیگران مطرح سینمای کشور را مجاب کرده است تا در این عرصه گام بگذارند.

به تبع این اتفاق، فیلم سازان مشهدی نیز در عرصه سریال سازی فعال شده‌اند و هرکدام پروژه‌هایی را برای ساخت در دست گرفته‌اند که از میان آن‌ها می‌توانیم به عادل تبریزی، نیما جاویدی، حسن آخوندپور، امیر بشیری، سروش محمدزاده و برادران عامل هاشمی اشاره کنیم.

البته پروژه‌های برخی از این فیلم سازان به صورت رسمی تأیید شده و برخی دیگر فقط در فضای مجازی خبر ساخت آثارشان منتشر شده است. ما در این گزارش مروری کرده‌ایم بر پروژه‌های دردست ساخت این هنرمندان مشهدی که برای پخش از شبکه‌های صداوسیما یا شبکه نمایش خانگی تولید می‌شوند.

نیما جاویدی به سراغ «شکارگاه» می‌رود

نیما جاویدی، هنرمند خراسانی که فعالیت حرفه‌ای اش در سینمای ایران را با ساخت فیلم «ملبورن» آغاز کرد و سپس با کارگردانی فیلم سینمایی «سرخ پوست» در میان منتقدان و مردم به شهرت رسید، اولین سریالش را در دوران همه گیری کرونا جلو دوربین برد؛ سریالی به نام «آکتور» با بازی نوید محمدزاده و احمد مهران فر که سال ۱۴۰۱ در شبکه نمایش خانگی منتشر شد.

«آکتور» فضایی متفاوت از دیگرسریال‌های شبکه نمایش خانگی داشت و خیلی زود مخاطبان زیادی پیدا کرد. این سریال همچنین توانست به جشنواره‌های مختلف جهانی راه پیدا کند و عنوان پرجایزه‌ترین سریال ایرانی در جهان را به دست آورد.

براساس برخی اخبار تأییدنشده، جاویدی پس از پشت سرگذاشتن این تجربه موفق، تصمیم گرفته است سریال دیگری را جلو دوربین ببرد. «شکارگاه» نام این سریال جدید نُه قسمتی است که قصه اش در دوران قاجار روایت می‌شود. مهدی بدرلو تهیه کنندگی این سریال را برعهده دارد و از پرویز پرستویی هم به عنوان یکی از بازیگران اصلی «شکارگاه» نام برده می‌شود. با توجه به کارنامه‌ای که نیما جاویدی از خود به جای گذاشته است، می‌توان انتظار داشت که این اثر هم یکی از آثار حساب شده نمایش خانگی باشد.

ورود عادل تبریزی به سریال سازی

براساس اخبار منتشرشده در برخی صفحات سینمایی در فضای مجازی که البته هنوز به صورت رسمی تأیید نشده‌اند، عادل تبریزی، فیلم ساز جوان مشهدی، قصد دارد سریالی برای شبکه نمایش خانگی تولید کند. او که ساخت دو فیلم کمدی و پرفروش «گیجگاه» و «مفت بر» را در کارنامه دارد، در اولین تجربه سریال سازی اش «اجل معلق» را کارگردانی خواهد کرد. این سریال کمدی از محصولات دفتر عامریان فیلم متعلق به ابراهیم عامریان است که تهیه کننده کمدی‌های پرفروشی مثل فسیل، دینامیت، انفرادی، تگزاس ۱ تا ۳ و هفتادسی بوده است.

از داستان و جزئیات سریال «اجل معلق» چیزی رسانه‌ای نشده، به جز اینکه نویسنده فیلم نامه آن حمزه صالحی است که پیش از این فیلم نامه فیلم‌های فسیل و تگزاس۳ را نوشته است و به نوعی نویسنده ثابت عامریان فیلم محسوب می‌شود.

درباره گروه بازیگران سریال هم شایعاتی در فضای مجازی وجود دارد که براساس آن‌ها رضا عطاران، هنرمند مشهدی، بازیگر اصلی این مجموعه است. همچنین از بهزاد خلج، عباس جمشیدی فر و الیکا عبدالرزاقی به عنوان بازیگران «اجل معلق» نام برده می‌شود. باید دید دفتر عامریان فیلم با ساخت این سریال می‌تواند تجربه موفقش در سینما را در شبکه نمایش خانگی هم تکرار کند یا نه.

همکاری مشترک برادران عامل هاشمی

برادران عامل هاشمی یعنی هدایت، هادی و علی قصد دارند به زودی تولید سریالی با عنوان «سبزه وار» را آغاز کنند. علی عامل هاشمی که به تازگی برای اجرای نمایش «دوجان» در مشهد حضور داشت، در گفت‌و‌گو با شهرآرا این خبر را تأیید و اعلام کرد که سریال هم اکنون در مرحله پیش تولید قرار دارد.

او ترجیح داد جزئیات بیشتری درباره سریال «سبزه وار» را بازگو نکند، اما براساس اخباری که پیش از این در برخی رسانه‌ها منتشر شده، «سبزه وار» یک طنز ورزشی با محوریت رشته هندبال است که برای شبکه یک سیما تولید می‌شود. هدایت و علی عامل هاشمی نویسندگان «سبزه وار» هستند و هردوشان در کنار هادی عامل هاشمی این مجموعه را کارگردانی می‌کنند. 

همچنین قرار است این سه برادر در مجموعه «سبزه وار» در کنار بازیگران دیگری که هنوز نامشان مشخص نشده است، با لهجه سبزه واری به ایفای نقش می‌پردازند. علاوه بر این، برخی رسانه‌ها پیش بینی کرده‌اند سریال برادران عامل هاشمی برای پخش در نوروز۱۴۰۴ آماه می‌شود، اما باتوجه به اینکه هدایت هاشمی این روز‌ها سر صحنه فیلم برداری فصل جدید «پایتخت» حضور دارد، بعید به نظر می‌رسد که این اتفاق محقق شود.

امیر بشیری «دشتستان» را کلید زد

امیر بشیری، کارگردان نمایش هایی، چون «پدرانه»، «غروب بی پایان»، «نجواها»، «رادیکال۲»، «اجسام از آنچه در آیینه می‌بینید به شما نزدیک ترند»، «خانواده اردکانی» و «باغ خونی» است که سال گذشته کنسرت نمایش «کلنل» نوشته محمد نقایی درباره شخصیت محمدتقی پسیان را در تالار وحدت تهران روی صحنه برد و به همین دلیل توانست کاندیدای جایزه «چهره سال۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» شود.

او این روز‌ها مشغول ساخت سریالی به نام «دشتستان» است. تهیه کنندگی این سریال را آرمان زرین کوب بر عهده دارد و وحید آقاپور، بیوک میرزایی، سیامک صفری، مهسا طهماسبی، نیما شکیبایی و سامان دارابی ازجمله بازیگران آن هستند. مجموعه نمایشی «دشتستان» از تولیدات سیمافیلم است و فضایی طنز و فانتزی دارد و قصه اش در یک خوابگاه پسرانه و پیرامون موضوعات زندگی جوانان و چالش‌های مربوط به اختلاف نسلی روایت می‌شود. درواقع این خوابگاه دانشجویی ماجرا‌هایی دارد که داستان را به یک فانتزی در دو زمان موازی تبدیل کرده است. تصویربرداری «دشتستان» آغاز شده است، اما با توجه به اینکه بخش‌هایی از داستان در دهه۶۰‌ می‌گذرد، تولیدش تا سال آینده زمان خواهد برد.

تجربه جدید سروش محمدزاده

سروش محمدزاده که پس از ساخت فیلم سینمایی موفق «چهارشنبه» و کسب سیمرغ بهترین کارگردانی در بخش هنروتجربه از سی وچهارمین دوره جشنواره فیلم فجر، تمرکزش را در عرصه سریال سازی گذاشته، به تازگی مجموعه جدیدی را با عنوان «عملیات مهندسی» جلو دوربین برده است؛ مجموعه‌ای که داستانش حول محور مبارزه با گروهک تروریستی منافقین در دهه۶۰‌ می‌گذرد و پیش بینی می‌شود هم زمان با ایام دهه فجر روی آنتن یکی از شبکه‌های سیما برود.

تهیه کنندگی این سریال پانزده قسمتی را محمدرضا شفیعی برعهده دارد و حسین تراب نژاد که در سال‌های گذشته نامش با سریال‌ها و فیلم‌های معمایی و امنیتی گره خورده، نویسنده کار است. از گروه بازیگران سریال «عملیات مهندسی» که ترکیبی عجیب و متفاوت دارند هم می‌توان به یوسف تیموری، مریم سعادت، خیام کاشانی، ساره رشیدی و یاسمن معاوی اشاره کرد.

محمدزاده که در سال‌های اخیر در عرصه سریال سازی بسیار پرکار بوده است، پیش از «عملیات مهندسی»، سریال «سیاوش» را برای شبکه نمایش خانگی و سریال‌های «هم بازی»، «نوار زرد ۲»، «سوران» و «غریبه» را برای تلویزیون کارگردانی کرده بود که از پخش آخرین آن‌ها یعنی سریال پلیسی «غریبه» حدود دو ماه می‌گذرد.

دومین همکاری حسن آخوندپور با سازمان اوج

حسن آخوندپور پس از تجربه ساخت سریال تاریخی «عشق کوفی» که در سال۱۴۰۱ به سفارش سازمان هنری اوج ساخته و در ایام محرم و صفر سال۱۴۰۲ از شبکه سوم سیما پخش شد، تولید سریال دیگری به نام «رؤیای نیمه شب» را آغاز کرده است. این سریال هم محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است و تهیه کنندگی آن را سعید سعدی برعهده دارد. فیلم برداری دومین تجربه آخوندپور در عرصه سریال سازی که از دی ماه۱۴۰۲ در شهرک سینمایی غزالی آغاز شده بود، روز‌های پایانی خود را سپری می‌کند تا به احتمال زیاد در بهار ۱۴۰۴ روی آنتن یکی از شبکه‌های تلویزیون برود.

در این مجموعه محسن قصابیان، بازیگر مشهدی تلویزیون و سینما که چندی پیش در سریال «داریوش» در نقش بهرام خوش درخشید، نقش آفرینی می‌کند. علاوه بر او نادر سلیمانی، بهاره افشاری، حسن معجونی، مه لقا باقری و نسیم ادبی نیز به عنوان بازیگران «رؤیای نیمه شب» معرفی شده‌اند. «رؤیای نیمه شب» اقتباسی آزاد از رمان مطرحی به همین نام، نوشته مظفر سالاری است؛ رمانی در گونه ادبیات دینی که داستانش در قرن سوم قمری و در شهر حله عراق روایت می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->