مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی مدارس کدام شهرستان‌های خراسان رضوی فردا (شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تلف شدن یک گوسفند توسط پلنگ در نیشابور پاپ فرانسیس: همیشه برای برقراری صلح و دوستی در جهان تلاش می‌کنم شکارچی زخمی از حمله خرس در لرستان پیدا شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اعتراض مسافران به شرکت‌های هواپیمایی کیش و کاسپین کدام شهر امروز (۱۴ دی۱۴۰۳) آلوده‌ترین نقطه کشور بود؟ + عکس حکم اعدام محیط‌بان کرمانی صادر شده است؟ مدارس در ۴ شهر خراسان جنوبی، فردا (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شدند خارج کردن ۱۰۰ بسته موادمخدر از بدن یک جوان ۲۲ ساله کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیران در حوزه سلامت در خراسان رضوی عاملان زورگیری ۱۰ هزار دلاری در مشهد به دام افتادند (۱۴ دی ۱۴۰۳) تصادف در مسیر زابل به زاهدان| یک نفر کشته و ۱۷ تن مجروح شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) صدور گواهی ولادت الکترونیکی شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) بارش برف و کولاک در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟
سرخط خبرها

سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است

  • کد خبر: ۳۰۸۱۹۸
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است
متخصص بیماری‌های قلب و عروق و عضو هیأت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است باید هشدار‌های داده شده در جهت دوری از این نوع بیماری‌‎ها کاملاً جدی گرفته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر آرش قلوبی، اظهار کرد: برخی فاکتور‌های عمده بیماری‌های قلبی و عروقی داریم که شامل دخانیات، چربی و فعالیت بدنی بوده و مواردی مانند دخانیات موجب دیابت، مشکلات و اختلالات خونی هم می‌شود که عضو‌هایی همچون قلب را هم درگیر می‌کند.

وی تصریح کرد: عواملی مانند آلودگی هوا، آلودگی صوتی، آلودگی محیط کار در صنایع، افسردگی، اضطراب، فشار‌های کاری و شغلی در بیماری‌های قلبی نقش دارند.

عضو هیأت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سن ابتلا به بیماری‌های قلبی کاهشی بوده و این گروه از بیماران سبک زندگی نادرست مانند تحرک کمتر، استفاده از غذا‌های ناسالم و باکیفیت پایین مانند فست‌فود‌ها و همچنین مصرف انواع دخانیات مشاهده شده است، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که باید به سمت یک اقدام جمعی در جهت کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی برویم و با همکاری مردم گامی مؤثر در جهت پیشگیری از انواع بیماری‌های قلبی و عروقی برداریم.

دکتر قلوبی با اشاره به اینکه سن انواع بیماری‌های قلبی و نیز سکته قلبی ۱۰ سال جوان‌تر شده که این موضوع یک هشدار جدی است، بیان کرد: در کشور‌های همسایه ایران مانند آذربایجان، ترکیه و نیز کشور‌های حاشیه خلیح فارس افزایش تعداد بیماران قلبی و کاهش سن این گروه از بیماران دیده شده و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی باید به فعالیت بدنی مناسب، تغذیه و سبک زندگی سالم و عدم مصرف انواع دخانیات توجه نماییم.

وی تأکید کرد: سیگار، قلیان و دیگر مواد دخانی مضر هستند و علاوه بر بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان‌زا هم هستند و در بسیاری از بیماران قلبی ویزیت شده سابقه مصرف سیگار و انواع مواد مخدر دیده شده است و در آخرین آمار هم که توسط انجمن قلب آمریکا ارائه شده سیگار و تریاک به عنوان خطر‌های جدی بیماری‌های قلبی و عروقی شناخته شده‌اند.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: با توجه به اینکه مخدر‌ها اثرات مُسکنی دارند علائم بیماری را خاموش می‌نمایند و بیماران زمانی مراجعه می‌کنند به وضعیت حاد و پیشرفته بیماری رسیده‌اند و در چنین مواقعی کار درمان برای پزشک و تیم درمان سخت می‌شود.

دکتر قلوبی تصریح کرد: سیگار‌های الکترونیکی مانند سیگار‌های طبیعی و عادی خطرناک هستند و این سیگار‌ها تنها برای کسانی که قصد ترک سیگار را دارند به مدت یک سال اجازه استفاده داده شده و بیشتر از این زمان توصیه نمی‌شود، زیرا با صدمات قلبی و ریوی همراه است.

وی با بیان اینکه بیماران قلبی در وزیت‌های روزانه از سن ۳۰ تا ۸۰ سال بوده و بیشترین گروه آنها در سنین ۴۵ تا ۵۵ سال هستند، خاطرنشان کرد: اگر این بیماران به توصیه‌های پزشک خود توجه کنند و اینکه مصرف منظم دارو‌ها را طبق تجویز پزشک مربوطه داشته باشند می‌توانند بر بیماری غلبه کنند و به زندگی عادی بازگردند.

عضو هیأت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: به عموم بیماران از جمله افراد با مشکلات و بیماری‌های قلبی و عروقی توصیه می‌کنیم که به شکل خودسرانه مصرف و هر قطع هیچ نوع دارویی را نداشته باشند، زیرا همانگونه که خودردرمانی و مصرف خودسرانه انواع دارو‌ها خطرناک است، قطع دارو هم که با بهتر شدن و یا قطع شدن علائم بیماری صورت می‌پذیرد خطرناک است و باید در این خصوص هم طبق نظر و تجویز پزشک مربوطه اقدام کنیم و اینکه نگران عوارض دارویی هم نباشیم، چرا که پزشک معالج آن نسخه را متناسب با مشکل و نیاز آن بیمار تجویز کرده و باید این دارو‌ها تا زمانی که برای فرد بیمار نیاز است مصرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->