بازگشت به عفاف، رویکرد جدید زنان جوامع غربی رابطه الگوی سوم زن مسلمان با ایده زوجیت مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند لزوم ایجاد پشتوانه برای کاراته بانوان جهت حضور در رویداد‌های آینده شیردهی، عامل اصلی بازگشت مادر به شرایط قبل از بارداری بررسی لایحه حفظ کرامت و امنیت زنان در برابر خشونت در کمیسیون اجتماعی مجلس ورزش، عامل موثر در پیشگیری از ناباروری حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی اجرای ١٦ برنامه ویژه در حوزه حجاب و عفاف برای دانش‌آموزان دختر نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار بررسی ابعاد حقوقی اشتغال زنان پس از ازدواج نگاه متفاوت امام خمینی (ره) به ظرفیت‌های جامعه زنان مرور قهرمانی تیم فوتسال بانوان ایران در سال ۲۰۱۵ در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا روایتی از خاطرات زنان جبهه مقاومت در کتاب جنگ چهره زنانه ندارد سومین رویداد بانوان بهشت در مشهد برگزار شد | اهدای ۱۸ «نشان فضه(س)» به بانوان پیشکسوت هیئات مذهبی مشهد بررسی راهکار‌های افزایش مشارکت اقتصادی زنان در خراسان رضوی | شبکه‌سازی بانوان برای شتاب‌دهی اقتصاد آلودگی هوا، عامل مهم ایجاد اختلال در متابولیسم کودکان انتصاب بانوی شاعر به عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر
سرخط خبرها
چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

  • کد خبر: ۳۰۸۲۳۲
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
ماهیت ترکیبات اولیه کباب کوبیده به گونه‌ای است که اگر بدون استفاده از ادویه باشد نه تنها طعم خوبی ندارد بلکه برای سلامت انسان نیز غذای مناسبی محسوب نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبع بسیار سرد گوشت گاو و به اصطلاح سنگین بودن ترکیب کباب کوبیده برای هضم از طریق دستگاه گوارش است. این سردی را فقط با استفاده از ادویه‌های مناسب می‌توان اصلاح کرد.

همچنین کباب کوبیده ماهیت بسیار چربی دارد. این چربی که در واقع دنبه گوسفند است، بوی زهم شدیدی داشته و به این راحتی‌ها نمی‌توان از شر آن رها شد. ادویه‌های مناسب به خوبی می‌توانند از عهده برطرف کردن بوی زهم گوشت برآیند.

پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک از ادویه‌های اصلی برای طعم دادن به گوشت گاو هستند. این عناصر نصف وظیفه طعم‌دار کردن گوشت را به انجام می‌رسانند. سیر و پیاز معطر‌های قوی و تندی هستند که به خوبی تا عمق بافت گوشت نفوذ می‌کند. فلفل سیاه گرم و تند و پر از عطر است و گوشت را ترد و سبک می‌کند. نمک در هر ترکیب با گوشت گاو ضروری است. این عنصر، طعم ظریف گوشت گاو و گوسفند را برجسته می‌کند و بسته به زمان و نحوه استفاده از آن، می‌تواند به نرم شدن گوشت آن هم کمک کند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.