تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟ آشنایی با ژن‌هایی که از مادر به فرزند منتقل می‌شود آیا مصرف قرص آهن در دوران بارداری موجب افزایش وزن جنین می‌شود؟ ابتلای ۳۷ درصد از زنان خراسان شمالی به پوکی استخوان فردوسی ثامن، نماینده جدید مشهد در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی آیا حضور ملی پوش جوان خراسانی در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران قطعی می‌شود؟ پیاده روی اربعین، عامل اساسی در تغییر و تحول در سبک زندگی مردم
سرخط خبرها
چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

چرا استفاده از ادویه در کباب کوبیده ضرورت دارد؟

  • کد خبر: ۳۰۸۲۳۲
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
ماهیت ترکیبات اولیه کباب کوبیده به گونه‌ای است که اگر بدون استفاده از ادویه باشد نه تنها طعم خوبی ندارد بلکه برای سلامت انسان نیز غذای مناسبی محسوب نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبع بسیار سرد گوشت گاو و به اصطلاح سنگین بودن ترکیب کباب کوبیده برای هضم از طریق دستگاه گوارش است. این سردی را فقط با استفاده از ادویه‌های مناسب می‌توان اصلاح کرد.

همچنین کباب کوبیده ماهیت بسیار چربی دارد. این چربی که در واقع دنبه گوسفند است، بوی زهم شدیدی داشته و به این راحتی‌ها نمی‌توان از شر آن رها شد. ادویه‌های مناسب به خوبی می‌توانند از عهده برطرف کردن بوی زهم گوشت برآیند.

پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و نمک از ادویه‌های اصلی برای طعم دادن به گوشت گاو هستند. این عناصر نصف وظیفه طعم‌دار کردن گوشت را به انجام می‌رسانند. سیر و پیاز معطر‌های قوی و تندی هستند که به خوبی تا عمق بافت گوشت نفوذ می‌کند. فلفل سیاه گرم و تند و پر از عطر است و گوشت را ترد و سبک می‌کند. نمک در هر ترکیب با گوشت گاو ضروری است. این عنصر، طعم ظریف گوشت گاو و گوسفند را برجسته می‌کند و بسته به زمان و نحوه استفاده از آن، می‌تواند به نرم شدن گوشت آن هم کمک کند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.