به گزارش شهرآرانیوز، مریم قربانزاده با اشاره به ظرفیتهای مشهد و خراسان از تلاشهای خود در معرفی این فرهنگ و نقش نویسندگان در این عرصه، اظهار کرد: ادبیات بومی راهی موثر برای بازتاب فرهنگ ملی است و نگاه جهانی به بوم و هویت را تقویت کند.
وی افزود: هدفم روایت ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی مشهد در حوزه زن و مقاومت بوده و تا امروز ۸ اثربا محوریت گفتمان زن و مقاومت در بوم خراسان نوشتهام که همهشان در تراز ملی است. در نشر هم مدیریت تولید آثاری در این زمینه را دارم که همهشان برآمده از خاک و آب خراسان است. این قبیل برنامهها برای نویسندگان نوقلم، شاید انگیزهای شود تا خطه خودشان را از همه وجوه ببینند و بنگارند. دو اثر دیگر هم در دست نگارش دارم که در فضای مشهد و خراسان است.
این بانوی نویسنده ادامه داد: ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی این گستره وسیع از ایران عزیز، قابل شمارش نیست و سالها باید برای کاویدن گنجهای آن کوشید.
نویسنده کتاب «سهخواهرون» ادبیات بومی و بومینگاری را همچون پلی برای شناخت و نگاه جهانی و تأثیرگذاری عمیقتر دانست و در این زمینه گفت: اقبال مردم به سمت ادبیات بومی بیشتر و اصولاً این نوع ادبیات همیشه موفقتر بوده است.
دارنده دیپلم افتخار دومین رویداد نشان مشهدالرضا(ع) در ادامه، از اهمیت معرفی الگوهایی در این حوزه در رویداد نشان مشهدالرضا(ع) چنین گفت: افرادی مانند حجتالاسلام نظافت که در بوم خودشان فعالیت میکنند و در عین حال نگاه ملی دارند، الگویی برای دیگر روحانیون و طلاب هستند. چنین شخصیتهایی با حفظ هویت بومی و اصالت خود، در تراز ملی میدرخشند و مؤثرند.