پاداش فرهنگیان بازنشسته به زودی واریز خواهد شد ماجراجویی تنهایی در جنوب ایران؛ از جزیره کیش تا قشم ارسال اقلام دارویی از طریق پست ممنوع است مبتلایان به SMA تحت پوشش صندوق بیماران صعب‌العلاج قرار می‌گیرند درباره همایش‌هایی در مشهد که بار مشکلات را کم نمی‌کنند | همایش‌هایی برای نمایش نگاه دولت به سازمان تأمین‌اجتماعی و بازنشستگان آن، نگاه به فرزند ناتنی است آخرین وضعیت نیرو‌های غیررسمی آموزش و پرورش (۱۷ دی ۱۴۰۳) زن خیانتکار مدعی شد فیلم خیانت او کار هوش مصنوعی است حرکت امروز قطار مسافری مشهد – سرخس و بالعکس لغو شد + علت (۱۷ دی ۱۴۰۳) تأثیر منفی آلودگی هوا بر بیماری آلزایمر و سلامت مغز بررسی نقش زنان و مادران در اقتصاد خانواده  ورود سامانه بارشی به کشور طی امروز (۱۷ دی ۱۴۰۳) پوشش ۸۰ درصدی فلورایدتراپی برای سلامت دانش‌آموزان اعتبار جدید برای پرداخت معوقات پرستاران | اضافه‌کار پرستاران با فرمول جدید، از آذر ۱۴۰۳ محاسبه می‌شود حق بیمه مربوط به احتساب سوابق خدمت سربازی چگونه محاسبه می‌شود؟ تصادف در محور نیشابور- مشهد پنج مصدوم برجای گذاشت + جزئیات(۱۶ دی ۱۴۰۳) شب شعر و خاطره «پهلوان قاسم» در مشهد برگزار شد مدارس کدام شهرستان‌ها فردا (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) غیر حضوری است؟ هزینه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی هر روز تعطیلی مدارس انتصاب محمدعلی کریمی به سمت مشاور عالی و سرپرست حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور + سوابق توضیحات دادستان رشت در مورد گروگان‌گیری اعضای یک خانواده به مدت ۲ سال رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم ساماندهی برنامه‌ها و اقدامات حول خدمت بهتر به مردم تأکید وزیر دادگستری بر توسعه مناسبات حقوقی‌قضایی با عربستان سالانه چه تعداد کودک وارد بهزیستی می‌شوند؟ رشد صعودی شاخص تعداد سالمندان کشور، بعد از سال ۱۴۲۰ رتبه‌بندی معلمان فاقد رتبه پایان یافت | بررسی پرونده معلمان باقی‌مانده تا یک ماه آینده نسل مضطرب یادی از دکتر محمداسماعیل تشید، پدر بیهوشی نوین ایران | اعتبار بیهوشی که جان گرفت پیام پزشکیان به مراسم گرامیداشت صدمین سال تأسیس مؤسسه رازی فرصت طلایی فرزندآوری را از دست ندهید سازمان جهانی بهداشت اطلاعیه‌ای درباره همه‌گیری ویروس جدید نداشته است
سرخط خبرها

مقاوم‌سازی ۱۷۴هزار خانه روستایی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۰۸۳۹۷
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
مقاوم‌سازی ۱۷۴هزار خانه روستایی در خراسان رضوی
خراسان‌رضوی ۲۴۷۷ روستا و حدود ۴۸۶ هزار خانه روستایی دارد که بر اساس گفته خلیل منبتی، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تاکنون ۱۷۴ هزار واحد خانه روستایی مقاوم‌سازی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خراسان‌رضوی ۲۴۷۷ روستا و حدود ۴۸۶ هزار خانه روستایی دارد که بر اساس گفته خلیل منبتی، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تاکنون ۱۷۴ هزار واحد خانه روستایی مقاوم‌سازی شده است.

او در نشست خبری که به بهانه هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی روز سه‌شنبه برگزار شد اظهار کرد: اولویت ما مقاوم‌سازی خانه‌های بی‌دوام است که تقریبا چیزی حدود ۷۰ درصد مقاوم‌سازی در خانه‌های بادوام و کم‌دوام محقق شده است. او گفت: وقتی گفته می‌شود یک ساختمان در مقابل زلزله مقاوم است، منظور اینکه تخریب به‌حدی است که افراد امکان فرار و حفظ جان داشته باشند.

به گفته منبتی در نهضت ملی مسکن روستایی سهمیه تسهیلات مقاوم سازی که برای استان در نظر گرفته شده برای ۶۴هزار واحد است که از این تعداد تاکنون سهمیه‌ای که تخصیص داده شده حدود ۴۳ هزار و ۷۰۰ واحد است که در سال۱۴۰۳و ۱۴۰۴ باقی‌مانده سهمیه ابلاغ خواهد شد.

منبتی یادآور شد: از میزان ۴۳ هزار و ۷۰۰ واحد سهمیه، ۹۵ درصد سهمیه را که چیزی حدود ۴۰ هزار و ۲۰۰ واحد است، به بانک‌های عامل معرفی کردیم و از این تعداد معرفی، ۸۲درصد منجر به انعقاد قرارداد شده است و درحال حاضر ۳۴ هزار و ۵۰۰ فقره انعقاد قرارداد با بانک‌های عامل را داریم و واجدان شرایط از تسهیلات ۳۵۰میلیون تومانی با بازپرداخت بیست‌ساله و کارمزد ۵درصد بهره‌مند می‌شوند.

اتمام عملیات مقاوم سازی در ۱۱ هزار و ۳۰۰ خانه

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان رضوی با بیان اینکه تاکنون مقاوم سازی منازل روستایی در ۱۱ هزار و ۳۰۰ واحد به اتمام رسیده است، افزود: در حال حاضر نیز در ۲۹هزار واحد پی‌کنی و فونداسیون انجام شده که از این تعداد ۱۷ هزار و ۴۰۰ واحد آن پیشرفت فیزیکی کار به مرحله سفت کاری هم رسیده است.

مقاومت خانه‌ها در برابر زلزله ۶ ریشتری

به گفته او، در گذشته با زلزله کم ریشتر تخریب گسترده بود، اما اکنون با شش ریشتر ممکن است خسارت داشته باشیم، اما خسارت جانی نداریم.

او درباره مقاوم‌سازی خانه‌های روستا گفت: در خانه روستایی ساخت‌وساز باید کم‌هزینه برای ساکنان باشد تا امکان مقاوم‌سازی فراهم شود. اسکلت‌های پیچ‌ومهره‌ای که اکنون در پروژه‌ها استفاده می‌شود بسیار صرفه‌جویی در وقت و هزینه دارد.

منبتی افزود: بیشتر سازه‌هایی که داریم اکنون سازه‌های پیچ‌ومهره‌ای هستند مگر اینکه مردم این نوع سازه را برای واحد مسکونی نخواهند، اگرچه این نوع سازه‌ها ۵۰درصد در هزینه‌ها صرفه‌جویی دارد.

او درباره تخریب خانه‌های روستایی بر اثر سیل ابراز کرد: متأسفانه بیشتر خانه‌هایی که بر اثر سیل در روستا‌ها تخریب می‌شود به این دلیل است که در حریم رودخانه ساخته شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->