اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

مقاوم‌سازی ۱۷۴هزار خانه روستایی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۰۸۳۹۷
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
مقاوم‌سازی ۱۷۴هزار خانه روستایی در خراسان رضوی
خراسان‌رضوی ۲۴۷۷ روستا و حدود ۴۸۶ هزار خانه روستایی دارد که بر اساس گفته خلیل منبتی، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تاکنون ۱۷۴ هزار واحد خانه روستایی مقاوم‌سازی شده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ خراسان‌رضوی ۲۴۷۷ روستا و حدود ۴۸۶ هزار خانه روستایی دارد که بر اساس گفته خلیل منبتی، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تاکنون ۱۷۴ هزار واحد خانه روستایی مقاوم‌سازی شده است.

او در نشست خبری که به بهانه هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی روز سه‌شنبه برگزار شد اظهار کرد: اولویت ما مقاوم‌سازی خانه‌های بی‌دوام است که تقریبا چیزی حدود ۷۰ درصد مقاوم‌سازی در خانه‌های بادوام و کم‌دوام محقق شده است. او گفت: وقتی گفته می‌شود یک ساختمان در مقابل زلزله مقاوم است، منظور اینکه تخریب به‌حدی است که افراد امکان فرار و حفظ جان داشته باشند.

به گفته منبتی در نهضت ملی مسکن روستایی سهمیه تسهیلات مقاوم سازی که برای استان در نظر گرفته شده برای ۶۴هزار واحد است که از این تعداد تاکنون سهمیه‌ای که تخصیص داده شده حدود ۴۳ هزار و ۷۰۰ واحد است که در سال۱۴۰۳و ۱۴۰۴ باقی‌مانده سهمیه ابلاغ خواهد شد.

منبتی یادآور شد: از میزان ۴۳ هزار و ۷۰۰ واحد سهمیه، ۹۵ درصد سهمیه را که چیزی حدود ۴۰ هزار و ۲۰۰ واحد است، به بانک‌های عامل معرفی کردیم و از این تعداد معرفی، ۸۲درصد منجر به انعقاد قرارداد شده است و درحال حاضر ۳۴ هزار و ۵۰۰ فقره انعقاد قرارداد با بانک‌های عامل را داریم و واجدان شرایط از تسهیلات ۳۵۰میلیون تومانی با بازپرداخت بیست‌ساله و کارمزد ۵درصد بهره‌مند می‌شوند.

اتمام عملیات مقاوم سازی در ۱۱ هزار و ۳۰۰ خانه

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان رضوی با بیان اینکه تاکنون مقاوم سازی منازل روستایی در ۱۱ هزار و ۳۰۰ واحد به اتمام رسیده است، افزود: در حال حاضر نیز در ۲۹هزار واحد پی‌کنی و فونداسیون انجام شده که از این تعداد ۱۷ هزار و ۴۰۰ واحد آن پیشرفت فیزیکی کار به مرحله سفت کاری هم رسیده است.

مقاومت خانه‌ها در برابر زلزله ۶ ریشتری

به گفته او، در گذشته با زلزله کم ریشتر تخریب گسترده بود، اما اکنون با شش ریشتر ممکن است خسارت داشته باشیم، اما خسارت جانی نداریم.

او درباره مقاوم‌سازی خانه‌های روستا گفت: در خانه روستایی ساخت‌وساز باید کم‌هزینه برای ساکنان باشد تا امکان مقاوم‌سازی فراهم شود. اسکلت‌های پیچ‌ومهره‌ای که اکنون در پروژه‌ها استفاده می‌شود بسیار صرفه‌جویی در وقت و هزینه دارد.

منبتی افزود: بیشتر سازه‌هایی که داریم اکنون سازه‌های پیچ‌ومهره‌ای هستند مگر اینکه مردم این نوع سازه را برای واحد مسکونی نخواهند، اگرچه این نوع سازه‌ها ۵۰درصد در هزینه‌ها صرفه‌جویی دارد.

او درباره تخریب خانه‌های روستایی بر اثر سیل ابراز کرد: متأسفانه بیشتر خانه‌هایی که بر اثر سیل در روستا‌ها تخریب می‌شود به این دلیل است که در حریم رودخانه ساخته شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->