مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی مدارس کدام شهرستان‌های خراسان رضوی فردا (شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تلف شدن یک گوسفند توسط پلنگ در نیشابور پاپ فرانسیس: همیشه برای برقراری صلح و دوستی در جهان تلاش می‌کنم شکارچی زخمی از حمله خرس در لرستان پیدا شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اعتراض مسافران به شرکت‌های هواپیمایی کیش و کاسپین کدام شهر امروز (۱۴ دی۱۴۰۳) آلوده‌ترین نقطه کشور بود؟ + عکس حکم اعدام محیط‌بان کرمانی صادر شده است؟ مدارس در ۴ شهر خراسان جنوبی، فردا (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شدند خارج کردن ۱۰۰ بسته موادمخدر از بدن یک جوان ۲۲ ساله کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیران در حوزه سلامت در خراسان رضوی عاملان زورگیری ۱۰ هزار دلاری در مشهد به دام افتادند (۱۴ دی ۱۴۰۳) تصادف در مسیر زابل به زاهدان| یک نفر کشته و ۱۷ تن مجروح شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) صدور گواهی ولادت الکترونیکی شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) بارش برف و کولاک در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟
سرخط خبرها

مقاوم‌سازی ۱۷۴هزار خانه روستایی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۰۸۳۹۷
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
مقاوم‌سازی ۱۷۴هزار خانه روستایی در خراسان رضوی
خراسان‌رضوی ۲۴۷۷ روستا و حدود ۴۸۶ هزار خانه روستایی دارد که بر اساس گفته خلیل منبتی، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تاکنون ۱۷۴ هزار واحد خانه روستایی مقاوم‌سازی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خراسان‌رضوی ۲۴۷۷ روستا و حدود ۴۸۶ هزار خانه روستایی دارد که بر اساس گفته خلیل منبتی، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تاکنون ۱۷۴ هزار واحد خانه روستایی مقاوم‌سازی شده است.

او در نشست خبری که به بهانه هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی روز سه‌شنبه برگزار شد اظهار کرد: اولویت ما مقاوم‌سازی خانه‌های بی‌دوام است که تقریبا چیزی حدود ۷۰ درصد مقاوم‌سازی در خانه‌های بادوام و کم‌دوام محقق شده است. او گفت: وقتی گفته می‌شود یک ساختمان در مقابل زلزله مقاوم است، منظور اینکه تخریب به‌حدی است که افراد امکان فرار و حفظ جان داشته باشند.

به گفته منبتی در نهضت ملی مسکن روستایی سهمیه تسهیلات مقاوم سازی که برای استان در نظر گرفته شده برای ۶۴هزار واحد است که از این تعداد تاکنون سهمیه‌ای که تخصیص داده شده حدود ۴۳ هزار و ۷۰۰ واحد است که در سال۱۴۰۳و ۱۴۰۴ باقی‌مانده سهمیه ابلاغ خواهد شد.

منبتی یادآور شد: از میزان ۴۳ هزار و ۷۰۰ واحد سهمیه، ۹۵ درصد سهمیه را که چیزی حدود ۴۰ هزار و ۲۰۰ واحد است، به بانک‌های عامل معرفی کردیم و از این تعداد معرفی، ۸۲درصد منجر به انعقاد قرارداد شده است و درحال حاضر ۳۴ هزار و ۵۰۰ فقره انعقاد قرارداد با بانک‌های عامل را داریم و واجدان شرایط از تسهیلات ۳۵۰میلیون تومانی با بازپرداخت بیست‌ساله و کارمزد ۵درصد بهره‌مند می‌شوند.

اتمام عملیات مقاوم سازی در ۱۱ هزار و ۳۰۰ خانه

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان رضوی با بیان اینکه تاکنون مقاوم سازی منازل روستایی در ۱۱ هزار و ۳۰۰ واحد به اتمام رسیده است، افزود: در حال حاضر نیز در ۲۹هزار واحد پی‌کنی و فونداسیون انجام شده که از این تعداد ۱۷ هزار و ۴۰۰ واحد آن پیشرفت فیزیکی کار به مرحله سفت کاری هم رسیده است.

مقاومت خانه‌ها در برابر زلزله ۶ ریشتری

به گفته او، در گذشته با زلزله کم ریشتر تخریب گسترده بود، اما اکنون با شش ریشتر ممکن است خسارت داشته باشیم، اما خسارت جانی نداریم.

او درباره مقاوم‌سازی خانه‌های روستا گفت: در خانه روستایی ساخت‌وساز باید کم‌هزینه برای ساکنان باشد تا امکان مقاوم‌سازی فراهم شود. اسکلت‌های پیچ‌ومهره‌ای که اکنون در پروژه‌ها استفاده می‌شود بسیار صرفه‌جویی در وقت و هزینه دارد.

منبتی افزود: بیشتر سازه‌هایی که داریم اکنون سازه‌های پیچ‌ومهره‌ای هستند مگر اینکه مردم این نوع سازه را برای واحد مسکونی نخواهند، اگرچه این نوع سازه‌ها ۵۰درصد در هزینه‌ها صرفه‌جویی دارد.

او درباره تخریب خانه‌های روستایی بر اثر سیل ابراز کرد: متأسفانه بیشتر خانه‌هایی که بر اثر سیل در روستا‌ها تخریب می‌شود به این دلیل است که در حریم رودخانه ساخته شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->