خبر خوش وزیر کار به بازنشستگان: اعتبار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تأمین شد (۱۵ مهر ۱۴۰۳)+ فیلم برگزاری کنفرانس بین‌المللی حقوق کودک در مشهد پلاک سوم خودرو چیست؟ مشاهده گونه کمیاب روباه شنی در پناهگاه حیات‌وحش فردوس کمک ۴۰ میلیاردی ایرانی‌ها به جنگ‌زدگان لبنان، غزه و یمن تأثیر قطعی معدل در کنکور لغو نمی‌شود وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان مرکز ثقل نظام تعلیم و تربیت است شهر دوستدار سالمند فرصتی مناسب برای ارتقای سلامت این قشر از جامعه حفظ جوانی و زیبایی با مصرف تخم کتان جانباز دفاع مقدس در مشهد زندگی‌بخش ۴ بیمار نیازمند به عضو شد (۱۵ مهر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۲ نفر در حادثه واژگونی و حریق خودرو در کمربند سبز مشهد + عکس (۱۵ مهر ۱۴۰۳) پنج مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه فرهنگیان چیست؟ طرح تدریس زبان‌های محلی و قومی در مدارس و دانشگاه‌ها در مجلس اعلام وصول شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۳) | روند کاهشی دما تا فردا صبح ادامه دارد بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان منتظر واریز علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق خود هستند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت اعزام دانش‌آموزان به اردو‌های راهیان نور معرفی مهم‌ترین بیماری‌هایی که از حیوانات به انسان‌ها منتقل می‌شوند + راه‌های پیشگیری مصرف مشروبات الکلی در همدان ۹ نفر را به کام مرگ کشاند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) دستگیری تامین‌کننده مشروبات الکلی مرگبار شمال کشور (۱۵ مهر ۱۴۰۳) واریز وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری (۱۵ مهر ۱۴۰۳) مهلت دادستانی تهران برای ترخیص خودروهای وارداتی ورود نخستین خودروهای برقی به ناوگان پلیس راه کشور + فیلم پیگیری‌های مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۱۵ مهر ۱۴۰۳) راه اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان در اورژانس ۱۱۵
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی ترکیب داروی کرونای محققان ایرانی را تأیید کرد

  • کد خبر: ۳۰۸۶۹
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۱
  • ۴
سازمان بهداشت جهانی ترکیب داروی کرونای محققان ایرانی را تأیید کرد
محققان ایرانی ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین را اسفندماه برای بهبودی بیماران کرونایی اعلام کردند که WHO هم آن را تأیید کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: به رغم اینکه در پروتکل‌های درمانی آمریکا و اروپا تأکید شده بود که از کورتن در درمان التهاب ریه استفاده نشود، محققان ایرانی ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین را اسفندماه برای بهبودی بیماران کرونایی اعلام کردند، دیروز سازمان بهداشت جهانی این درمان را تأیید کرد.

مصطفی قانعی دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ۲۷ اسفند ماه بود که بر اساس تحقیقاتی که در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله بر روی بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ صورت گرفت، نشان داده شد که ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین می‌تواند باعث بهبودی سریع‌تر التهاب ریه و ترخیص زودتر بیماران و افزایش اکسیژن خون و کاهش التهاب در ریه شود.

وی ادامه داد: بررسی نتایج این تحقیق که در ۲۷ اسفند ۹۸ انجام شد از حدود ۳ هفته قبل بر اساس مجوز کمیته اخلاق شروع شده بود و بعد از پایان، نتایج اعلام شد؛ یعنی این تحقیق به همان ابتدایی برمی‌گشت که بیماری وارد کشور شده بود. این بدین معناست که ما از ابتدای امر ضایعه التهابی ریه را متوجه شده بودیم و پروتکل درمانی مشخصی را برای آن ارائه کردیم.

قانعی گفت: در ۲۷ اسفندماه ۹۸ که ما به این نتایج رسیدیم، مقاله آن آماده شده بود که ۱۵ روز پیش مقاله آن پذیرفته و چاپ شد.

وی ادامه داد: از آن به بعد کار دوم چند مرکزی صورت گرفت که آیا ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین لازم است همراه با دیگر دارو‌ها داده شود که اثربخشی آن بیشتر شود؟ این مطالعه به شکل ۴ مرکزی انجام شد و بیش از یکصد بیمار مورد تحقیق قرار گرفتند که مطالعه آن وسیع‌تر و در شهر‌های قم، تهران و قزوین انجام شد که نتایج آن مطالعه هم به مجلات معتبری ارسال شده که در دست بررسی است.

دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: در آن تحقیق هم نشان داده شده که این ترکیب به تنهایی می‌تواند در فاز التهابی ریه باعث بهبود بیماران شود. این در حالی بود که هم در پروتکل‌های درمانی آمریکا، هم در پروتکل‌های درمانی اروپا تأکید می‌کردند که از کورتن در درمان التهاب ریه استفاده نشود. تحقیقی که دیروز سازمان بهداشت جهانی از انگلیس منتشر کرد و اولین تحقیقی است که در کشور‌های اروپایی و انگلیس انجام شده نتایج آن مبنی بر این است که استفاده از کورتن در درمان بیماری مؤثر است. این در حالی است که ما در ۲۷ اسفند ماه ۹۸ در رسانه‌های خودمان این نتیجه را اعلام کردیم همان طور که ۱۵ روز پیش نتایج این مطالعه پذیرفته شده و الان چاپ شده و موجود است.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
0
1
به جز ناامیدی دیگه چی بلدید
عاطفه
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
احسنت بر شما دانشمندان ایرانی. سرافراز باشید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
سلام خواهش میکنیم ارگان های مربوطه در زمینه مواد ضدعفونی و ماسک قیمتها را کنترل کنن تا مردم راحت تهیه کنن و دولت هم اگه واقعا نگران وضعیته میتونه با اعمال محدودیتهای جدیدی مانع آسیب پذیری نظام سلامت واقتصاد کشور بشه
م عا
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
1
آفرین به کادر درمان ومحققان ایران. تبریک میگم زنده باشید امیدوارم. بعضی از مردم درک کنند ما کس خنده تحویل خبرنگار ندهند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->