هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد؛ اتمام عملیات‌های عمرانی پروژه احداث معبر بلوار کرامت معاون اقتصادی شهرداری مشهد خبر داد؛ فراهم شدن بستر‌های جذب سرمایه‌گذار در مشهد همزمان با برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود
سرخط خبرها

گزینش، مرکز کارآمدسازی نظام اداری

  • کد خبر: ۳۰۸۸۱۵
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
گزینش، مرکز کارآمدسازی نظام اداری
بی‌شک سرمایه‌های انسانی هر ساختار، کلیدی‌ترین عنصر مؤثر و جریان‌ساز آن تشکیلات هستند.

بی‌شک سرمایه‌های انسانی هر ساختار، کلیدی‌ترین عنصر مؤثر و جریان‌ساز آن تشکیلات هستند. اعمال دقیق‌ترین سنجه‌ها برای انتخاب و تعیین متخصص‌ترین و در‌عین‌حال متعهدترین افراد در متناسب‌ترین موقعیت شغلی، اگر نگوییم همه آن مسیری است که برای کارآمدسازی نظام اداری باید طی کرد، قطعا بخش درخورتوجه و عمده‌ای از مسیر برای دستیابی به این هدف شگرف است.

در پانزدهمین روز از دی‌ماه سال ۱۳۶۱ و هم‌زمان با شرایط ویژه و خاص کشور (جنگ تحمیلی از‌یک‌سو و تقابل جریان‌های سیاسی-‌ایدئولوژیک در درون کشور از‌سوی‌دیگر)، حضرت امام‌خمینی رضوان‌ا... تعالی‌علیه، فرمانی تاریخی و ماندگار را مشتمل بر شش بند در‌خصوص هیئت‌های گزینش صادر کردند و امر بر بازنگری و تشکیل گزینش کارآمد را ابلاغ فرمودند.

این فرمان در آن موقعیت زمانی کشور نشان از میزان اهمیت این نهاد حاکمیتی داشته و نقطه عطف نظام گزینش‌ها را شکل داد.

اکنون و پس از گذشت یک چله از آن تاریخ، گزینش‌های کشور به لحاظ شکلی به یک بلوغ نسبی رسیده‌اند؛ اما با آنچه هدف اصلی بوده (اثرگذاری مستقیم و مثبت در کارآمد‌سازی نظام اداری کشور) فاصله بسیاری دارند.

گزینش به‌عنوان یک دستگاه حاکمیتی که نقشی کلیدی را در برگزیدن کارگزاران نظام اسلامی بازی می‌کند، باید بتواند این وظیفه ذاتی را به بهترین شکل ممکن ایفا کند و این امر جز با نگاه تحولی به برخی فرایند‌ها و رویکرد تکمیلی به برخی روش‌های موجود محقق نخواهد شد.

امروزه و با پیشرفت گسترده علم و تکنولوژی درراستای اجرای سیاست‌های ابلاغی گام دوم انقلاب، نیاز به هوشمندسازی در گزینش‌ها بیش از هر زمانی احساس می‌شود؛ امری که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن با این جمله تأکید کرده بودند‌: «گزینش باید هوشمندانه و عالمانه و دقیق باشد».

با عنایت به ظرفیت‌های موجود و به‌استناد قانون گزینش کشور، مصوب ۱۳۷۸/۰۶/۲۸ مجلس شورای اسلامی و با استراتژی استفاده حداکثری از این محمل، می‌بایست با بهره‌گیری از توان متخصصانِ متعهد در نیل به این هدف اقدام کرد که این امر نیازمند درک عمیق جایگاه ویژه گزینش‌ها بوده و باید این نهاد را به آن اصالت مدِنظر امام‌خمینی رضوان‌ا... تعالی‌علیه تا سر حد ممکن نزدیک کرد.

اکنون و در موقعیت فعلی، جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به چشم‌انداز متعالی خود نیازمند کارگزارانی خدوم، متعهد و متخصص است که این مهم جز با گزینش مطلوب میسر نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->