پارلمان رسما آلمان منحل شد شمار شهدای خبرنگار در نوار غزه به ۱۹۷ نفر از آغاز جنگ رسید گروه‌های جدید معارضان مسلح سوریه وارد دمشق شدند (۱۹ آذر ۱۴۰۳) زلزله ۷ ریشتری در ایالت کالیفرنیا آمریکا+ویدئو «محمد» محبوب ترین نام پسر در انگلیس شد ایتالیا و فرانسه پروازهای خود را به مقصد سرزمین‌های اشغالی لغو کردند افزایش شمار کشته‌شدگان سیل اسپانیا به ۱۵۸ نفر رهاشدن مارها و کروکودیل‌ها از باغ‌وحش، در پی جاری‌شدن سیل در شمال نیجریه اعمال‌قانون ۱۸۴۶ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۷ خودروی متخلف توقیف شدند (۷ شهریور ۱۴۰۳) وال استریت ژورنال: اسرائیل و حزب‌الله در آینده نزدیک وارد جنگی تمام عیار نخواهند شد دولت فرانسه، مریم رجوی را ممنوع‌الخروج کرد (۸ تیر ۱۴۰۳) رسانه‌های فلسطینی: تنها ایران می‌تواند در چند دقیقه معادله را عوض کند سلوان مومیکا، فرد عامل اهانت به قرآن در نروژ کشته شد (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معامله گران بورس رژِیم صهیونیستی از عملیات طوفان الاقصی با خبر بودند؟ دانمارک ممنوعیت قرآن سوزی را تصویب کرد مقاومت لبنان چندین پایگاه اشغالگران را هدف حمله موشکی قرار داد وزیر خارجه قطر: نابودی حماس با ادامه جنگ هرگز اتفاق نخواهد افتاد ترکیه تعدادی از اعضای پ.ک.ک. را کشت ویدئو| اثبات کذب بودن ادعای رژیم صهیونیستی درباره بیمارستان الشفاء
سرخط خبرها

ردپای نمایندگان کویت در برده‌داری نوین!

  • کد خبر: ۳۰۸۹۹
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
ردپای نمایندگان کویت در برده‌داری نوین!
یک روزنامه کویتی از همکاری نماینده پارلمان بنگلادش و کویتی‌ها برای تجارت برده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه الرأی کویت خبر داد، یکی از نمایندگان پارلمان بنگلادش با همکاری شماری از نمایندگان و افسران کویتی اقدام به قاچاق انسان و برده‌داری در کویت می‌کرده است.

 

به نوشته این روزنامه، این نماینده پارلمان بنگلادش به اتفاق یکی از هموطنانش در حال حاضر در بازداشت سرویس‌های امنیتی کویت هستند.

 

منابع این روزنامه خبر دادند نماینده پارلمان بنگلادش در بازجویی‌های صورت‌گرفته اعتراف کرده است مبالغ هنگفتی را به یکی از مسئولان عالیرتبه وزارت کشور کویت بابت تسهیل انتقال و به‌کارگیری کارگران بنگلادشی پرداخت کرده است و این رشوه‌ها از طریق یک واسطه رد و بدل می‌شده‌اند.

 

همچنین بر اساس افشاگری رسانه‌های کویتی، این نماینده پارلمان به کمک تعدادی از مسئولان کویتی زمینه انتقال شمار قابل توجهی از نیروی کار بنگلادشی را به کویت و فعالیت آنها در این کشور در شرایطی نزدیک به برده‌داری فراهم می‌کرد. گفته می‌شود بخش عمده‌ای از دستمزد این افراد به جیب او و همدستانش می‌رفت.

 

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->