به گزارش شهرآرانیوز؛ میثم اروز اظهار داشت: براساس جزء ۵ بند «ث» تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در خصوص تسهیلات خرید و ساخت مسکن ایثارگران که سقف آن تا ۷۵۰ میلیون تومان اعلام شده بود مسئولان بنیاد شهید پیشنهادات خود را به دولت ارائه دادند و درباره آن در کمیسیونهای تخصصی اصلی و فرعی بحث و پس از مطرح شدن در هیات وزیران تصویب و ابلاغ شد.
وی افزود: براساس مصوبه هیات وزیران رقم تسهیلات مسکن به ایثارگران مشخص و به بنیاد شهید و امور ایثارگران ابلاغ شد و هماهنگی لازم با بانک مرکزی برای تعیین بانکهای عامل و سهمیه صورت گرفت.
به گفته مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران بانک مرکزی پنجم دیماه طی نامهای سهمیه بانکهای عامل را مشخص و ابلاغ کرد و از روسای بانکها خواست پس از اخذ ضمانتنامه قابل قبول از سازمان برنامه و بودجه به ایثارگران تسهیلات مسکن پرداخت کنند.
وی ادامه داد: براساس تصویب هیات وزیران نرخ تسهیلات خرید یا ساخت مسکن برای ایثارگران در شهرهای با جمعیت بالای یک میلیون نفر ۷۵۰ میلیون تومان، مراکز استانها ۶۰۰ میلیون تومان، سایر شهرستانها ۴۸۰ میلیون تومان و روستاها ۳۶۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است این در حالیست که تسهیلات خرید یا ساخت مسکن برای ایثارگران در سال گذشته در شهرهای با جمعیت بالای یک میلیون نفر ۶۰۰ میلیون تومان، مراکز استانها ۵۰۰ میلیون، شهرستانها ۴۰۰ میلیون و روستاها ۳۰۰ میلیون تومان بود.
اروز ادامه داد: بهره تسهیلات خرید و ساخت مسکن ۲۳ درصد با بازپرداخت ۲۰ ساله است، اما این تسهیلات برای ایثارگران با سود چهار درصد در نظر گرفته شده است و ۱۹ درصد مابه التفاوت آن را دولت پرداخت میکند.
مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص زمان پرداخت تسهیلات خرید و ساخت مسکن به ایثارگران گفت: محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در خصوص تسهیلات مسکن ایثارگران با بانک مرکزی مکاتبه کرده تا بانکهای عامل معرفی و سهمیه برای این قشر از جامعه در نظر گرفته شود. ما منتظر هستیم بانکهای عامل مشخص شود تا ایثارگران مشمول بتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
اروز خاطرنشان کرد: در قانون برنامه بودجه ۱۴۰۳ آمده است جانبازان با هر درصدی، والدین شهدا، فرزندان شهدا، آزادگان، همسران شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد که تاکنون از تسهیلات مسکن استفاده نکردهاند میتوانند تسهیلات دریافت کنند.
منبع:ایرنا