بررسی قیمت کارخانه و بازار آزاد محصولات ایران خودرو و سایپا (۲۴ دی ۱۴۰۳) فرار مالیاتی ۱۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی ۳ صندوق قرض‌الحسنه در خراسان رضوی پرواز‌های اروپایی از ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ از سرگرفته می‌شوند ۲ ساعت برای خرید عرضه اولیه «نیشکر» فرصت دارید (۲۴ دی ۱۴۰۳) بورس سبزپوش شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی همچنان رتبه نخست تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد افزایش نرخ ارز، قیمت روغن خوراکی را گران کرد | در تأمین روغن در خراسان رضوی مشکلی نداریم ۲۰۶ پروژه گردشگری در‌حال‌ساخت در خراسان رضوی قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی امروز (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) انجام شد + جزئیات طلا در مشهد افزایش و سکه کاهش یافت (۲۴ دی ۱۴۰۳) کمبودِ همراه با گرانی پوشک اولین جلسه کمیته مزد کارگران، امروز (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ دی ۱۴۰۳) | افت دلار به کانال ۸۱ هزار تومان آیا حقوق کارگران، به صورت پلکانی افزایش می‌یابد؟ بررسی هزینه‌ها و مخارج خانوارهای شهری | دخل و خرج نامیزان لبنیات در مدت ۲ ماه، ۳ بار گران شد ویدئو | آیا فروختن و واگذاری امتیاز وام شرعاً جایز است؟ تسهیلات بدون ضامن به زنان سرپرست‌خانوار اعطا می‌شود میزان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات نرخ عوارض آزادراه‌های دولتی تغییر کرد + جدول (۲۴ دی ۱۴۰۳) ساخت یک متر آپارتمان چقدر آب می‌خورد؟ (۲۴ دی ۱۴۰۳) مجوز فعالیت صرافی را چگونه می‌توان اخذ کرد؟ آخرین قیمت دلار توافقی نیما امروز (۲۴ دی ۱۴۰۳) اعلام شد | دلار حواله ۶۶ هزار و ۷۲۳ تومان شد زمان خرید عرضه‌اولیه «غانیزان» مشخص شد (۲۴ دی ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ نداشتن پلاک در وسایل نقلیه چقدر جریمه دارد؟ نحوه محاسبه عیدی کارگران چگونه است؟ + فرمول محاسبه عیدی و پاداش قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۴ دی ۱۴۰۳) | خرما در میادین تره‌بار مشهد چند؟ قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳) چند؟ ۶۰ درصد افراد شغل دوم یا سوم دارند
سرخط خبرها

کمبودِ همراه با گرانی پوشک

  • کد خبر: ۳۱۰۵۰۷
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
کمبودِ همراه با گرانی پوشک
پاسخ صمت به مردم: مواد اولیه محصولات سلولزی گران شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در هفته‌های اخیر، گلایه‌های بسیاری از سوی شهروندان درباره افزایش بی سابقه قیمت پوشک مطرح شد. به گفته خانواده‌ها پوشک در شرایطی گران شده است که یکی از ضروری‌ترین اقلام موردنیاز برای نوزادان و کودکان خردسال است و خانواده در هر شرایط اقتصادی باید این کالا را خریداری کند. از سوی دیگر هر خانواده برای یک فرزند نوزاد به صورت هفتگی یک بسته پوشک مصرف می‌کند.

یکی از شهروندان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما می‌گوید: در دو هفته اخیر، قیمت برند مای بیبی افزایش چشمگیری داشته است. قبلا بسته ۳۴ عددی این برند را با قیمت ۲۳۰ هزار تومان تهیه می‌کردم، اما اکنون باید حدود ۲۷۰ هزار تومان برای همین محصول پرداخت کنم. این یعنی حدود ۴۰ هزار تومان افزایش فقط در کمتر از ۱۵ روز!

این شهروند در ادامه می‌گوید: خانواده‌هایی مانند ما که یک نوزاد دارند ماهانه به چهار بسته پوشک نیاز دارند با این شرایط فقط برای پوشک باید حدوده یک میلیون و ۱۰۰ هزارتومان بیشتر هزینه کنیم. این در حالی است که دیگر هزینه‌های زندگی نیز به شدت افزایش یافته است.

در همین حال، برخی خانواده‌ها به دلیل افزایش قیمت مای بیبی به استفاده از برند‌های جایگزین روی آورده‌اند، اما حتی برند‌های ارزان‌تر نیز از گرانی مصون نمانده‌اند. یک خریدار دیگر به خبرنگار ما می‌گوید: ما قبلا از برند کوکومی که یکی از محصولات زیرمجموعه مای بیبی است استفاده می‌کردیم. قیمت این برند در عرض کمتر از دو هفته از ۱۲۰ هزار تومان به ۱۹۰ هزار تومان رسید. این افزایش ناگهانی غیرقابل تحمل است.

کمبود مصنوعی در بازار؟

یکی دیگر از موضوعات مورد شکایت شهروندان، کمبود پوشک در برخی فروشگاه هاست. بسیاری از مردم گزارش داده‌اند که این کمبود به نظر می‌رسد به عمد از سوی برخی توزیع کنندگان و فروشگاه‌ها ایجاد شده باشد. شهروندی با ارسال پیام دغدغه خود را این طور مطرح می‌کند: تولیدکنندگان و توزیع کنندگان از عرضه محصولات خودداری می‌کنند تا قیمت جدید و بالاتری بر روی کالا درج شود و پس از آن پوشک‌ها را به فروش برسانند.

در این شرایط، خانواده‌ها مجبورند یا به چندین مغازه سر بزنند یا قیمت‌های گزاف‌تر را بپردازند. یکی از فروشندگان نیز دراین باره به خبرنگار ما می‌گوید: ما نیز از وضعیت موجود ناراضی هستیم. تأمین کنندگان اصلی به ما می‌گویند که باید صبر کنیم تا قیمت‌های جدید تعیین شود. در نتیجه، قفسه‌های ما خالی می‌مانند و مشتریان ناراضی از گرانی و کمبود به ما اعتراض می‌کنند.

چرا نظارتی نیست؟

خانواده‌ها خواستار نظارت بیشتر بر قیمت گذاری این کالا‌های هستند. مادر یک کودک یک ساله به خبرنگار ما می‌گوید: بچه‌ها به مراقبت بهداشتی نیاز دارند از طرف دیگر پوشک یک کالای لوکس نیست. خانواده‌های زیادی مثل ما با درآمد محدود نمی‌توانند این هزینه‌های جدید را تحمل کنند. مسئولان باید به فکر کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از احتکار این کالا باشند.

پاسخ سازمان صمت

به دنبال پیگیری پیام شهروند، علی بیاتی قله زو، معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در این باره می‌گوید: مواد اولیه محصولات سلولزی از طریق بورس تأمین می‌شود و به دلیل نوسانات قیمت ارز، قیمت تهیه مواد اولیه نیز افزایش یافته است و در نتیجه حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش قیمت در پوشک بچه داشته‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->