مشاهده ۳ قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم از ما گفتن بود جوان در دوراهی استقلال سازنده و  جدایی بازنده ثبت نام بیش از ۷۰ هزار داوطلب در تکمیل ظرفیت رشته‌های بدون آزمون کنکور جریمه ۸ میلیارد ریالی یک مشاور املاک در مشهد به اتهام دریافت حق کمیسیون اضافه در یک قرارداد ریشه‌های استقلال دیرهنگام جمعیت جوان | بحران مسئولیت پذیری جوانان رئیس سازمان بهزیستی کشور: تا پایان سال ۱۴۰۳، جهیزیه تمام مزدوجین معلول را تأمین خواهیم کرد آتش‌سوزی یک ساختمان مسکونی در خیابان فدائیان‌ اسلام مشهد با ۶ مصدوم (۲۶ دی ۱۴۰۳) امکان تزریق واکسن آنفلوانزا تا آخر فصل سرما وجود دارد تأثیرات منفی مهاجرت نخبگان بر جایگاه علمی ایران در جهان ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است جزئیاتی تازه از نزاع مرگ بار بولوار توس که با کشته شدن جوانی همراه بود | قتل به خاطر یک دختر وزیر بهداشت: ویروسی جدید در آزمایشگاه‌های ما شناسایی نشده است + فیلم رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟ ایران رتبه هشتم جهان در بازار محصولات حلال حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳) لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار دارد پیشگیری از ابتلا به بیماری HPV؛ غربالگری یا تزریق واکسن؟ سقوط هواپیمای سبک آموزشی فراجا در گیلان (۲۶ دی ۱۴۰۳) حضور در نمایشگاه گردشگری اسپانیا با هدف معرفی ایران پویا و مقتدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران در سطح استان از فردا گروگان‌گیری ۱۵ماهه، با همت سازمان اطلاعات سپاه کرمان پایان یافت انتصاب رسمی مدیرکل امور بین‌الملل توسط رئیس سازمان امور دانشجویان مردی که همسرش را با ضربات کلنگ در مشهد به قتل رسانده بود، درگذشت حجم آب در سدهای مشهد، درحال‌کاهش و فقط ۱۲ درصد است مسمومیت ۲۳ دانش‌آموز مشهدی در مسجد به دلیل انتشار گاز منوکسیدکربن تمام واریزی‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، کشوری و لشکری تا پایان سال ۱۴۰۳ اعلام شد + زمان واریز و مبلغ فرار دختر ۱۵ ساله با فرد موردعلاقه‌اش در شب خواستگاری | قتل و تهدید؛ سرانجام یک عشق مجازی قتل یک جوان ایرانی به دست تبعه خارجی در مشهد بخشنامه جدید بانک مرکزی برای تأمین ارز دارو
سرخط خبرها

حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۰۸۰۹
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳)
صبح امروز به وقت ایران سکه‌های کمیاب و ارزشمند ایرانی مربوط به دو دوره هخامنشی و ساسانی در یکی از حراجی‌های مشهور آمریکا فروخته شدند، در حالی که گفته می‌شود پای دو نوجوان ۱۷ ساله در میان بوده است!

به گزارش شهرآرانیوز، حراج آنلاین سی. ان. جی صبح امروز به‌وقت ایران سکه‌های هخامنشی و ساسانی ایران را با قیمت نجومی فروختند.

بیشتر از یک ماه قبل درباره تصمیم این حراجی برای فروش سکه‌های قاچاق شده اطلاع‌رسانی شده بود. اما سخنگوی معاونت میراث‌فرهنگی اعلام کرد که وزارت میراث با اتکا به قوانین بین‌المللی اجازه فروش این سکه‌ها را نمی‌دهد.

حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! (۲۶ دی ۱۴۰۳)

فروش سکه‌های هخامنشی و ساسانی ایران در نیویورک در حالی صورت‌گرفته است که تعلل بسیار در مکاتبه با حراج سی‌ان‌جی نیویورک و عدم نامه‌نگاری به‌موقع با وزارت خارجه و معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری منجر به ازدست‌رفتن فرصت بازگشت آثار قاچاق شده از نیویورک به تهران شد.

سکه‌های فروخته شده شامل یک عدد سکه هرمز اول پادشاه ساسانی و دو عدد سکه هخامنشی از جنس نقره بود. سکه هخامنشی از سکه‌های بسیار کمیاب بود که با قیمت ۴۵ هزار دلار عرضه و با قیمت ۱۱۰ هزار دلار فروخته شد.

دو سکه دیگر نیز با قیمت پایه ۱۲ هزار دلار عرضه و به قیمت ۲۲۵۰۰ فروخته شد. سکه زرین هرمز اول پادشاه ساسانی نیز با قیمت ۶۵ هزار دلار عرضه شد که در نهایت با قیمت ۸۰ هزار دلار فروخته شد.

حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! (۲۶ دی ۱۴۰۳)

بر اساس قوانین بین‌المللی و تأکید یونسکو، اشیای تاریخی حاصل از حفاری غیرمجاز و آثار حاصل از قاچاق، حق خریدوفروش در هیچ موزه و حراجی جهان را ندارند و باید به کشور مبدأ مسترد شوند ۲ نوجوان ۱۷ساله که سال گذشته ۶۰۰ سکه تاریخی را در یک حفاری غیرمجاز در استان فارس به دست آورده بودند در تلاش برای فروش آنها با ۶ خریدار اشیای تاریخی که ۲ تن از آنها خریداران بین‌المللی بودند ملاقات کردند و حالا بخشی از این سکه‌ها از آمریکا سردرآورده‌اند.

فاطمه داوری سخنگوی وزارت میراث قبلا گفته بود: «پیرو اخبار واصله درباره اعلام حراج تعدادی از سکه‌های تاریخی ایران متعلق به دوره هخامنشی و ساسانی در یک حراجی در کشور آمریکا در ماه آینده میلادی، معاونت میراث‌فرهنگی به‌محض اطلاع با بررسی موضوع، نسبت به پیگیری آن اقدام کرده است.

داوری ادامه داد: باتوجه‌به اینکه این سکه‌ها به‌صورت غیرقانونی و قاچاق کشف و از کشور خارج شده است و بررسی‌های اولیه نشان‌دهنده اصالت این ۲ سکه و تعلق آن به یکی از محوطه‌های تاریخی در جنوب ایران است، موضوع قاچاق و حراج غیرقانونی این آثار توسط وزارت میراث‌فرهنگی بررسی و تلاش‌های لازم برای ممانعت از حراج و سپس استرداد آنها به کشور آغاز شده است.»

حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! (۲۶ دی ۱۴۰۳)

حراج سکه فرمانروای زن ساسانی به قیمت ۷۷۰ میلیون تومان در آمریکا حراج خصوصی سی. ان. جی در آمریکا اعلام کرده است که قیمت پایه حراج تنها یکی از سکه‌های ساسانی قاچاق شده از ایران به آن کشور ۶ هزار دلار برابر ۴۶۲ میلیون تومان و برآورد فروش آن به قیمت ۱۰ هزار دلار برابر با ۷۷۰ میلیون تومان است.

سکه حراج شده مشهور به سکه «آذر میدخت» دختر خسروپرویز، ۳.۷۵ گرم وزن دارد که روی آن تصویر نیم‌تنه خسروپرویز پدر آذرمیدخت با نوشته نام آذرمیدخت به خط پهلوی در اطراف نیم‌تنه پادشاه ساسانی حک شده است. بر سر خسرو نیز تاج کیانی مزین به دو بال که در مرکزیت آن ماه و ستاره نقش شده، حکاکی شده است. پشت سکه نیز یک آتشدان ساسانی با دو نگهبان آتش با امضای ضراب‌خانه شاهی شیراز که سکه را در دوره ساسانی ضرب کرد حکاکی شده است. سکه آذرمیدخت به اعلام حراجی سی. ان. جی از سکه‌های بسیار کمیاب است.

حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! (۲۶ دی ۱۴۰۳)

حراج سی. ان. جی در نیویورک در اقدامی تازه ۱۵ سکه هخامنشی و ساسانی دیگر را برای فروش در حراج ۲۰ روز آینده خود رونمایی کرد. این اقدام نشان می‌دهد که تنها دو سکه نقره آذرمیدخت و شاه پارسه هخامنشی از جنس نقره که حاصل حفاری‌های غیرمجاز شهر بیضا در استان فارس بودند، به این حراجی در نیویورک نرسیده و تعداد بیشتری از ۶۰۰ سکه خارج شده توسط حفاران غیرمجاز و قاچاقچی‌ها به این حراجی رسیده است.

این سکه‌ها حاصل حفاری غیرمجاز دو نوجوان ۱۷ساله است که به‌صورت قاچاق به آمریکا رسیده و حالا قرار است حراج شود. تاریخ‌گذاری این سکه به ۳۰۰ قبل از میلاد یعنی بیش از ۲۳۰۰ سال قبل می‌رسد و از جنس نقره به وزن ۱۷.۰۷ گرم است.

حفاران غیرمجاز با هجوم به محوطه باستانی بیضا در استان فارس ۶۰۰ سکه باستانی از دوره‌های تاریخی متعدد را غارت کردند و در تلاش برای فروش این آثار در بازار زیرزمینی اشیای تاریخی هستند.

دو نوجوان ۱۷ساله با انجام حفاری غیرمجاز، تعداد ۳۸۰ سکه سلوکی، ۹۷ سکه از دوران اسکندر مقدونی، ۱۹ سکه هوورز متعلق به دوره یکی از شاهنشاهان پارسی در شیراز و ۱ سکه مازه متعلق به مازایوس، یکی از ساتراپ‌های هخامنشی و ۲ سکه فنیقی که از معروف‌ترین سکه‌های پر طرف‌دار در اشیای باستانی است را از یکی از محوطه‌های باستانی بیضا بیرون کشیدند و ۶ خریدار اشیای باستانی نیز برای خرید این آثار به شیراز سفر کردند تا این سکه‌ها را با قیمت‌های مختلف خریداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->