هشدار هواشناسی خراسان رضوی در خصوص کاهش محسوس دما (۲۶ دی ۱۴۰۳) آخرین اخبار از آتش‌سوزی‌های لس‌آنجلس | آیا آتش مهار شده است؟ مشاهده ۳ قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم از ما گفتن بود جوان در دوراهی استقلال سازنده و  جدایی بازنده ثبت نام بیش از ۷۰ هزار داوطلب در تکمیل ظرفیت رشته‌های بدون آزمون کنکور جریمه ۸ میلیارد ریالی یک مشاور املاک در مشهد به اتهام دریافت حق کمیسیون اضافه در یک قرارداد ریشه‌های استقلال دیرهنگام جمعیت جوان | بحران مسئولیت پذیری جوانان رئیس سازمان بهزیستی کشور: تا پایان سال ۱۴۰۳، جهیزیه تمام مزدوجین معلول را تأمین خواهیم کرد آتش‌سوزی یک ساختمان مسکونی در خیابان فدائیان‌ اسلام مشهد با ۶ مصدوم (۲۶ دی ۱۴۰۳) امکان تزریق واکسن آنفلوانزا تا آخر فصل سرما وجود دارد تأثیرات منفی مهاجرت نخبگان بر جایگاه علمی ایران در جهان ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است جزئیاتی تازه از نزاع مرگ بار بولوار توس که با کشته شدن جوانی همراه بود | قتل به خاطر یک دختر وزیر بهداشت: ویروسی جدید در آزمایشگاه‌های ما شناسایی نشده است + فیلم رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟ ایران رتبه هشتم جهان در بازار محصولات حلال حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳) لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار دارد پیشگیری از ابتلا به بیماری HPV؛ غربالگری یا تزریق واکسن؟ سقوط هواپیمای سبک آموزشی فراجا در گیلان (۲۶ دی ۱۴۰۳) حضور در نمایشگاه گردشگری اسپانیا با هدف معرفی ایران پویا و مقتدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران در سطح استان از فردا گروگان‌گیری ۱۵ماهه، با همت سازمان اطلاعات سپاه کرمان پایان یافت انتصاب رسمی مدیرکل امور بین‌الملل توسط رئیس سازمان امور دانشجویان مردی که همسرش را با ضربات کلنگ در مشهد به قتل رسانده بود، درگذشت حجم آب در سدهای مشهد، درحال‌کاهش و فقط ۱۲ درصد است مسمومیت ۲۳ دانش‌آموز مشهدی در مسجد به دلیل انتشار گاز منوکسیدکربن تمام واریزی‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، کشوری و لشکری تا پایان سال ۱۴۰۳ اعلام شد + زمان واریز و مبلغ فرار دختر ۱۵ ساله با فرد موردعلاقه‌اش در شب خواستگاری | قتل و تهدید؛ سرانجام یک عشق مجازی
سرخط خبرها

ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا

  • کد خبر: ۳۱۰۸۳۶
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا
استاد عفونت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایران و اوگاندا بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مینو محرز با تاکید براینکه وزارت بهداشت باید مصرف آنتی‌بیوتیک را کنترل کند، گفت: کنترل عفونت در بیمارستان و در آموزش کادر درمان اجرا و رعایت نمی‌شود و اکثر عفونت‌های بیمارستانی مقاوم هستند و آنتی‌بیوتیک‌ها اثر ندارند. باید عفونت بیمارستانی کنترل شود. در این چند سال ایران و اوگاندا بیشترین مصرف‌کننده آنتی‌بیوتیک در جهان هستند.

استاد عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در دانشگاه‌ها نیز متخصصان باید کمک کنند و راهکار ارائه دهند تا در مصرف رعایت شود. در دام‌ها نیز آنتی‌بیوتیک زیاد استفاده می‌شود و از طریق دام‌ها به بدن انسان وارد می‌شود.

رسول شفیعیان دبیر اجرای کنگره پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی در نخستین کنگره پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی گفت: کنترل عفونت باتوجه به بیماری‌های مختلف و نوپدید از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی ادامه داد: حدود ۷ تا ۱۰ درصد بیماران بستری شده در کشور‌های توسعه‌یافته و ۱۰ تا ۱۵ درصد در کشور‌های درحال‌توسعه دچار عفونت‌های بیمارستانی می‌شود.

شفیعیان با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت فردی از جمله شستن دست‌ها در جلوگیری از عفونت‌های بیمارستانی افزود: در این کنگره کارگاه‌ها و پنل‌های تخصصی برای بروز رسانی دانش شرکت‌کنندگان انجام می‌گیرد.

تنها نیمی از بیماران دیابتی شناسایی می‌شوند

معاون بهداشت وزیر بهداشت نیز دراین کنگره با اشاره به اینکه نیمی از بیماران دیابتی شناسایی می‌شوند، گفت: در ایران با پرمصرفی در دارو‌های مسکن و آنتی‌بیوتیک و کم مصرفی در دارو‌های بیماری‌های مزمن مثل دیابت و فشار خون مواجه هستیم.

علیرضا رئیسی با اشاره به اهمیت پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی، اظهار کرد: اکنون از ویروس‌ها به‌شدت می‌ترسیم و سردمدار آن ویروس کروناست.

وی ادامه داد: در خصوص باکتری‌ها و ... اگر تلاش نکنیم آسیب می‌بینیم.

رئیسی با تأکید بر حرکت در مسیر درمان یا کیفیت بیماری‌ها و بیماران، ابراز کرد: در بیماری‌های مزمن مانند دیابت و فشارخون کم‌مصرفی دارو داریم و فرد دارو‌های خود را کم‌مصرف می‌کند.

وی یادآور شد: ۵۰ درصد بیماران دیابتی را شناسایی می‌کنیم و مصرف انسولین ما کم است، اما در خصوص مسکن و آنتی‌بیوتیک بسیار مصرف زیادی داریم و در منزل همه ما این دارو‌ها زیاد است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت اضافه کرد: در کیسه دارو‌ها در خانواده‌ها دارو‌های مزمن زیاد است، اما نشان‌دهنده کم‌مصرفی است، اما در آنتی‌بیوتیک پر مصرفی داریم.

رئیسی تصریح کرد: به‌ازای هر ۷ بیمار در ۱۰۰ نفر در کشور‌های درحال‌توسعه و در ۱۰۰ نفر ۱۵ نفر در توسعه‌یافته مبتلا به عفونت بیمارستانی می‌شوند. در آینده مرگ‌ومیر زیادی در خصوص عفونت بیمارستانی خواهیم داشت.

معاون بهداشت وزیر بهداشت ابراز کرد: اکنون کم‌کم آب‌های زیر زمینی در اثر آنتی‌بیوتیک‌ها آلوده می‌شود. دو سوم کشور‌های درحال‌توسعه ۵۰ درصد بودجه سلامت خود را در بیمارستان‌ها صرف می‌کنند.

وی با اشاره به برنامه پیشگیری و مهار مقاومت میکروبی وزارت بهداشت، ابراز کرد: باید نظام مراقبت را تقویت کنیم و نظام‌های الکترونیک جمع‌آوری اطلاعات بازبینی شوند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت تصریح کرد: آموزش‌ها به عموم جامعه اهمیت زیادی دارد و باید به سواد سلامت توجه کنیم و میزان سواد سلامت جامعه عمومی و پزشکان بالا برود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->