اجرای آزمایشی بسیار محدود چند کتاب جدید در برخی استان‌ها ۵۰ درصدی زائران اربعین به کشور بازگشتند (یکم شهریور ۱۴۰۳) پیشگیری ۷۰ درصدی هموفیلی با غربالگری| آثار ازدواج‌های فامیلی در بروز هموفیلی پیش‌بینی رگبار و وزش باد شدید در ارتفاعات کشور (یکم شهریور ۱۴۰۳) کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان ابوطالب مشهد نظر وزیر کار دولت چهاردهم درباره قانون حمایت از معلولان چیست؟ زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) «دکتر فرخ مسجدی» نماینده ویژه معاون رئیس‌جمهور در حفظ جنگل‌های زاگرس شد در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟
سرخط خبرها

استرس، خطر مرگ بر اثر کرونا را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۱۱۰۵
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
استرس، خطر مرگ بر اثر کرونا را افزایش می‌دهد
پژوهشگران اخیرا اظهار کرده‌اند بیماران مبتلا به کرونا که در خونشان سطح بالایی از هورمون استرس وجود دارد بیشتر از سایر بیمارانی که به این بیماری مبتلا نیستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از تک اکسپلوریست، این تحقیق که توسط "والجیت دیلو" (Waljit Dhillo)، استاد "موسسه ملی تحقیقات بهداشت" (NIHR) و مشاور غدد درون‌ریز امپریال کالج لندن انجام شد، نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که سطح بسیار بالایی از هورمون استرس کورتیزول در خونشان دارند، بدنشان زودتر از سایرین رو به زوال رفته و بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.

تحقیقات نشان داده است که سطح کورتیزول نشانگری برای شدت بیماری است. دانشمندان هشدار دادند که می‌توان از آن نشانه برای شناسایی بیمارانی که احتمالاً نیاز به مراقبت‌های ویژه دارند، استفاده کرد. سطح کورتیزول ما هنگامی‌که سالم و در حالت استراحت هستیم، ۱۰۰-۲۰۰ نانومتر در لیتر و هنگام خواب تقریبا صفر است.

در این مطالعه پژوهشگران ۵۳۵ بیمار که ۴۰۳ نفر از آنها مبتلا به کووید-۱۹ بودند را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند سطح کورتیزول در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ به طور قابل توجهی بالاتر از دیگر بیمارانی که به این بیماری مبتلا نبودند، بود. در میان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بیمارانی که سطح کورتیزول پایه آنها ۷۴۴ یا کمتر بود، به طور متوسط میزان بقای آنها بیشتر از کسانی بود که سطح کورتیزول آنها بالای ۷۴۴ بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->