آخرین وضعیت ثبت‌نام حج ۱۴۰۴ اعلام شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) نقدی بر اسلامیزه کردن علوم انسانی | تطبیق یا تولید؟ کتابخانه آستان قدس رضوی ۱۸ هزار و ۸۷۷ برگ نسخه خطی و قرآنی را مرمت کرد برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن سبب تقویت هویت اسلامی و ملی می‌شود یادبود شهیدان رازینی و مقیسه با رونمایی از دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در مهمان‌سرا‌های حضرت‌رضا(ع) مراسم وداع با پیکرهای شهیدان قضا در معراج شهدای تهران برگزار می‌شود حکم شرعی نماز خواندن همسایه مسجد در منزل اهمیت اکران آثار منتخب جشنواره فیلم مقاومت در سطح بین‌المللی کتاب درآمدی بر شناخت تبار انحراف، به بازار آمد زیارت ائمه اطهار(ع)؛ نسخه درمان ناآرامی‌ها و سرگردانی‌ها دعوت کمیته مساجد ستاد دهه فجر از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲بهمن ۱۴۰۳ کانون‌های مساجد نقشی بی‌بدیل در برگزاری برنامه‌های دهه فجر دارند روایتی از سفر اربعین در کتاب ازدحام بوسه مسابقه سراسری کتابخوانی نماز در سیره و سخن امام زمان(عج) مسابقه قرآنی طرح «بر کرانه آیه‌ها» برگزار می‌شود تکمیل ظرفیت کاروان‌های عمره
سرخط خبرها

پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در مهمان‌سرا‌های حضرت‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۱۱۵۲۳
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در مهمان‌سرا‌های حضرت‌رضا(ع)
مدیر مهمان‌سرا‌ها و آشپزخانه حضرت رضا(ع)، از پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذای گرم در آشپزخانه‌های حضرتی، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدمهدی طالبیان در این باره اظهار کرد: هرساله خیل عظیمی از دلدادگان حضرت رضا(ع)، مهمان خوان بابرکت این امام همام در حرم مطهر رضوی می‌‍‌شوند و از غذای خوش‌طعم مهمان‌سرا‌های این آستان مقدس در وعده‌های مختلف، متنعم می‌شوند.

وی افزود: پذیرایی از زائران و مجاوران در صحن‌وسرای رضوی، قدمتی طولانی دارد و شاید بتوان از آن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین خدمات حرم مطهر به ارادتمندان امام هشتم(ع) نام برد که در پرتو نذورات و موقوفات مردمی، همچنان دنبال می‌شود.

طالبیان مأموریت اصلی مهمان‌سرا‌های حضرتی را ارائه خدمت پذیرایی به مهمانان و مدعوین این آستان مقدس ذکر کرد و ادامه داد: روزانه حدود ۲۰ هزار پرس غذا در وعده‌های ناهار و شام، در دو مهمان‌سرای «غدیر» و «حُر عاملی» برای خدمه و زائران طبخ می‌شود که این آمار در ایام و مناسبت‌های خاص سال، افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: کارکنان این مهمان‌سراها با نظارت بر فرایند خرید مواد اولیه مرغوب و درجه یک، فرایند حین پخت و همچنین نظارت بر فرایند توزیع و پذیرایی از زائران، تلاش دارند تا با رعایت تمامی الزامات استاندارد و دستورالعمل‌های بهداشتی، غذایی سالم و درخور شأن و شایسته زائران را، طبخ و آماده‌سازی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->