سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد؛ ردّپای مرد مستأجر در ناپدیدشدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا
سرخط خبرها
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی:

درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۲۶۵
  • ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی از ممنوعیت تبلیغ خرید و فروش اشیای عتیقه در سایت‌هایی مانند دیوار، شیپور و... خبر داد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، سرهنگ محمدعلی مدیر با اعلام این مطلب افزود: از آنجا که برای ممنوعیت چنین خرید و فروش‌هایی ماده قانونی مشخصی وجود دارد، یگان حفاظت میراث فرهنگی با همکاری سایر دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی از تاراج آثار و مواریث فرهنگی جلوگیری خواهد کرد.

وی ادامه داد: برخی سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام به فروش یا کرایه غیرمجاز دستگاه‌های فلزیاب و طلایاب می‌کنند که برابر با قانون این عمل جرم است و پیگرد دارد. فقط کسانی می‌توانند چنین تبلیغی انجام دهند که از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوز داشته باشند.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی درباره چگونگی کشف و دستگیری قاچاقچیان اشیای عتیقه تصریح کرد: بسیاری از شناسایی‌هایی که به درگیری و بازداشت این افراد منجر می‌شود، در حین گشت‌زنی نیرو‌های ما اتفاق می‌افتد و اگر از پیش، گروهی را رصد کرده باشیم، با هماهنگی مأموران اداره آگاهی و سایر دستگاه‌های انتظامی، آنان را دستگیر خواهیم کرد.

سرهنگ مدیر با اشاره به وجود برخی مجموعه‌داران خصوصی اشیای عتیقه خاطرنشان کرد: در مشهد دو، سه نفر مجموعه‌دار خصوصی داریم که از این اداره مجوز فعالیت دارند و جز آثاری که بیشترشان هم معاصر است و ارزش تاریخی ویژه‌ای ندارد، از هرگونه خرید و فروش و دلالی آثار تاریخی معاف هستند. تاکنون هم ضمن تعامل با یگان حفاظت، از همکاری با برخی قاچاقچیان خودداری کرده و آنان را معرفی کرده‌اند.
 
درج آگهی‌های خرید و فروش اشیای عتیقه در هر سایت تبلیغاتی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود
 

وی درباره اینکه خرید و فروش چه آثاری در سایت‌ها و فضای مجازی و دیگر راه‌های ارتباطی مجاز نیست، گفت: هرگونه شیء تاریخی که متعلق به پیش از سلسله زندیه باشد، خرید و فروش آن از نظر یگان‌های حفاظت سراسر کشور غیرمجاز است و با آن برخورد می‌شود. برای اینکه بتوانیم باتوجه‌به گستردگی آثار و پراکندگی قاچاقچیان به‌موقع اقدام کنیم، تعامل خوبی با دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی استان داریم که باتوجه‌به پیشینه تاریخی خراسان و وجود آثار و ابنیه‌های مختلف، ضرورت این تعامل بیشتر احساس می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی ضمن گله از کمبود نیروی تحت امر این نهاد نظامی‌حفاظتی گفت: امروز مهم‌ترین مسئله ما در حوزه استحفاظی در اختیارمان، کمبود نیرو و امکانات است که هیچ تناسبی با تاریخ این منطقه ندارد. از سوی دیگر، به‌جز فرماندهان یگان‌های حفاظت که همه از همکاران ناجا هستیم، سایر کارکنان عملیاتی ما از نیرو‌های غیرنظامی هستند و همین موارد در افزایش حفاری‌های غیرمجاز و گسترش خرید و فروش اشیای عتیقه مؤثر واقع می‌شود. برای هر عملیاتی، کارکنان یگان حفاظت منطقه موظف‌اند با کلانتری‌ها و پاسگاه‌های نزدیک به محل حفاری همکاری و از رواج قاچاق آثار تاریخی جلوگیری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->